intrerupatoare modulare TEM actionare jaluzele
.

Intrerupatoare modulare TEM actionare jaluzele

intrerupatoare modulare TEM actionare jaluzele: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Intrerupatoare electrice - ansamblu 3 module Bticino Axolute

Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute cu ornament din lemn si colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. / 1modul iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu - intrerupator cap scara - intrerupator cap cruce - pusbuton - intrerupatoare pentru jaluzele - pushbuton cu actuator pentru sistemul My Home. Intrerupatoarele ca si toate dispozitivele modulare Bticino Axolute se fabrica in doua culori (gri antracit si argintiu) , pot fi de un modul sau doua module ,cu actionare prin glisare de tip clapeta sau buton sau de tipul basculant (cumpana) . Se pot realiza ansambluri de 2;3,4 si 6 module cu colt drept sau rotunjit ,din: tehnopolimer, lemn , piele ,metal , piatra sau sticla , intr-o gama coloristica foarte mare.

Intrerupatoare Gewiss - ansamblu 3 module

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module . aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 6 module si in formate exceptionale de 12 sau 18 de module , in doze st , cg ,pt sau pt cu protectie ip 55. aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare ( de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice)prize de semnal(tv;telefon sau date)variatoare de tensiune ,detectoare ,sau aparate de automatizare , cu dimensiuni de la 1 la 4 module .

Intrerupatoare electrice modulare - Gewiss

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module .

Intrerupatoare electrice Vimar Plana -ornament din lemn

Ansamblu modular- Vimar Plana, alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul cu ornament din lemn Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala: - deviator (cap scara) - inversor (cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens, pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj, etc. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module. Aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 7 module. Aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare (de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice) prize de smnal(TV; telefon sau date) variatoare de tensiune, detectoare, sau aparate de automatizare, cu dimensiuni de la 1 la 4 module. Vimar mai produce doua game de produse modulare IDEA si EIKON si un sistem complet de tip "casa inteligenta".

Intrerupatoare electrice modulare BTICINO Axolute

Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute cu ornament din lemn si colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. /1 modul ;iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu - intrerupator cap scara ( deviator ) - intrerupator cruce ( inversor ) - pusbuton ( cu revenire ) - intrerupatoare pentru jaluzele ( cu revenire sau blocare 1- 0 -2 ) - pushbuton cu actuator pentru sistemul My Home. Intrerupatoarele ca si toate dispozitivele modulare Bticino Axolute se fabrica in doua culori (gri antracit si argintiu ) ,pot fi de un modul sau doua module ,cu actionare prin glisare de tip clapeta sau buton sau de tipul basculant ( cumpana) . Se pot realiza ansambluri de 2;3,4 si 6 module cu colt drept sau rotunjit ,din: tehnopolimer, lemn , piele ,metal ,piatra sau sticla , intr-o gama coloristica foarte mare.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: