izolatia termica
.

Izolatia termica

[Pagina 1 din 1]

Incalzire in pardoseala ZEWOTHERM - placa de baza tacker- livrare gratuita incepand cu 100 mp.

Sistemul cu cleme zewotherm / germania incalzire prin pardoseala este un sistem care confirma in milioane de instalatii. tevile de incalzire zewotherm sunt fixate cu cleme pe placa de sistem. fixarea tevilor este realizata cu ajutorul uneltei zewotherm systemtacker. avantajele acestui sistem constau in eficienta economica si rapiditatea executiei. elementele de sistem zewotherm sunt compuse din placi sau role cu izolatie termica/fonica care este utilizabila pentru sape cu sau fara incalzire in pardoseala. se utilizeaza in conformitate cu normativul din 13163 pentru izolari interioare, pe tavane sau sape la parter in contact cu pamantul conform normativului din v 4108-10. pe materialul izolant termic/fonic este aplicata o folie foarte rezistenta. aceasta folie asigura impreuna cu clemele de fixare pozitia tevilor pe placa/rola cu materialul izolant. liniile de ghidaj trasate pe folie ajuta la dimensionarea materialului izolant (taiere la dimensiuni) si la fixarea tevilor in distantele dorite conform calcului energetic efectuat conform normativului din en 1264. se intelege de la sine ca sistemul nostru este verificat din (din reg. nr. 7f 182) si indeplineste cele mai exigente pretentii privind siguranta in exploatare si calitate. izolatia termica/fonica zewotherm este perfect complementara intre diferitele sisteme si indeplineste cele mai mari cerinte privind normativul german si europeean (straturi izolante conform din 18560 t.2/3.3/6.1).

Polistiren

Polistiren pentru izolatia termica a cladirilor, cu eficienţa deosebită Ón cazul blocurilor de locuinţe, datorită eliminării refacerii tencuielii exterioare şi a duratei scurte de execuţie. Polistirenul PRETENCUIT, expandat cu densitatea de 20kg/mc, sub forma de panou de: 0,6x1,2x0,08ml, pretencuit. Pentru cei care vor sa-si izoleze singuri locuinta este o solutie excelenta, disparand manopera. Persoanele care nu vor (nu pot) sa se implice direct in montarea panourilor pot sa recurga la echipe formate din maxim patru muncitori, recomandate de firma.

10 EURO/mp THERMODEC Ilfov

termosistem

Sistemul de termoizolatie construct(5-10 cm) pentru peretii exteriori ai cladirilor, consta in aplicarea de placi de polistiren termoizolante cu un adeziv special, spacluirea suprafetei lor cu un strat protector de mortar armat cu retea din fibra de sticla si acoperirea suprafetei cu un strat subtire de tencuiala decorativa. intr-o cladire termoizolata in acest mod, confortul termic se va ameliora in mod simtitor: pe timpul iernii peretii nu vor fi reci, iar in zilele caniculare de vara, izolatia termica va mentine o temperature placuta in interior.pret 70-75 ron/mp(manopera,materiale si schela incluse in pret) nou !!! termosistem-in 3 rate !!! in cazul in care sunteti interesat de aceasta oferta, aveti si alte intrebari sau propuneri, ne puteti contacta

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: