jgheab
.

Jgheab

Cautari similare:
   Carlig jgheab      jgheaburi pvc      JGHEABURI SI BURLANE acoperis      JGHEABURI SI BURLANE      jgheab tabla zincata      dezghetare jgheaburi      jgheab      jgheaburi lindab      jgheaburi      degivrare jgheaburi   
[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 

Imbinare jgehaburi

Se utilizeaza pentru prelungirea jgheaburilor

Jgheab tabla zincata

Este componenta principala a sistemului pluvial, care preia apa de pe toate fetele constructiei. Este componenta principala a sistemului pluvial, care preia apa de pe toate fetele constructiei.

Coltar jgheab interior / exterior

Element al sistemului pluvial, care formeaza unghi drept interior in geometria sistemului de jgheaburi.

Parazapezi

Parazapada opreste alunecarea zapezii in cantitati mari, grele spre sistemul de jgheaburi, care ar putea fi rupt.

Sort de streasina

Sortul de streasina imbraca partea exterioara din lemn a sarpantei si are rolul principal de a lega si de a crea un corp comun intre tigla metalica si sistemul de jgheaburi.

Capace coama / jgheaburi

Este un element de imbinare al sistemului de scurgere si se aplica pentru inchiderea marginii unui jgheab.

Carlig jgheab

Carligul jgheabului sustine jgheabul sub streasina si este un element de rezistenta al sistemului de scurgere a apei.

Jgheaburi, burlane si accesorii din titanzinc

www.vt-trading.ro/sisteme-pluviale-din-titanzinc.html

9 EURO/ml VT Trading SRL Timis

Jgheaburi, burlane si accesorii din otel inox

Oțelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al oțelului care conține cel puțin 11% crom. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Stratul de crom protejează oțelul īn mod continuu prin formarea naturală, īn contact cu umiditatea din aer, a unui strat de oxid de crom. Oțelul inoxidabil poate fi mat sau lucios, variante ce pot fi satinate, gravate și embosate. Uginox este un oțel inoxidabil care are īn compoziție 18% crom, fiind stabilizat cu titan. Uginox este acoperit cu un stat de cositor pe ambele fețe ale materialului printr-un procedeu electrolitic . Materialul are o rezistă foarte bună īn timp dobāndind o patinare naturală mată și o suprafață rustică unică. www.jgheaburidincupru.ro/inox.html

19 RON/ml VT Trading SRL Timis

Centrale pe peleti ,agropeleti HEIZTECHNIK Q PELLET DUO

Cazanele pe peleti HEIZTECHNIK Q -PELLET- DUO, cu puteri de 15, 25, 35, 45, 55kw, sunt complet automatizate, cu aprindere si alimentare complet automata de combustibili . Cazanele HEIZTECHNIK-Q PELLET DUO au un design surprinzator, principala sursa de caldura al cazanului este un arzator profesional cu un randament foarte ridicat al arderii de 96%, tip jgheab cu sistem automat de curatare, pentru arderea peletilor, agropeletilor (OPTIONAL-numai cu arzatorul rotativ din otel inoxidabil Roto), cu un alimentator automat de combustibili si controlul automat al arderii.Cazanul dar si intreg sistemul de incalzire este controlat de automatizarea cu functie inteligenta fuzzy-logic 2 de ultima generatie ECOMAX R 890P, prin comandarea a 3 pompe de circulatie, vana de amestec cu 3- 4 cai, are sonda externa de temperatura pentru functionarea cazanului automat in functie de temperaturile exterioare. Se predispune montarea regulatorului electronic ECOSTER 200 care are dublu rol, de termostat de ambient si de telecomanda a cazanului cu vizionarea si modificarea parametrilor acestuia din camera unde este montat, fara a trebui sa se deplaseze cineva in camera centralei. Datorita gratarului suplimentar se pot arde si lemne, carbuni de mari dimensiuni sau brichete. Optional cazanele HEIZTECHNIK, se pot dota cu Sonda lambda pentru maritea eficientei arderii si obtinerea unui consum de combustibili, cu 20-30% mai mic.

[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 
Rezultate in: