jucari real deva
.

Jucari real deva

jucari real deva: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Primul meu kit de Geologie, My First Geology Kit

Porniti in explorarea acestei minutate stiinte Geologia si incepeti colectia cu primele dvs 9 roci si minerale -specimen. Folositi ghidul ca sa descoperiti si sa identificati rocile cuprinse in acest kit: vulcanice, sedimentare, metamorfice. Testati rocile ca un adevarat om de stiinta. Experimentati cum plutesc rocile, cum se erodeaza rocile si alte informatii legate de acestea. Kit-ul contine urmatoarele roci: azurit, obsidian, granit, piatra de nisip, marmura, scoria, pirita, calcar, cianit, creta, saculet din material textil, cutie de plastic compatirmentata pentru depozitarea rocilor, lupa si instructiuni pentru realizarea acestora. Recomandat copiilor peste 5 ani.

87.8 RON ZonaBebe.ro Cluj

Kit Motocicleta Enduro

Kit motocicleta Enduro. Kit-ul contine toate partile componente ale unei motociclete Enduro adevarate pentru a realiza propriul design.

20.02 RON ZonaBebe.ro Cluj

Tractor cu remorca Claas

Tractor cu remorca pentru copiibr Producator FalkbrbrCaracteristici br Tractorul pentru copii este realizat din material plastic si este actionat cu pedadebr Tractorul dispune de remorca, utila pentru transportul jucariilorbr Cu ajutorul tractorului Claas, copilul poate juca rolul unui adevarat fermierbr Dimensiune tractor 143 x 45 cmbr Tractorul este recomandat copiilor cu varsta de peste 2 ani

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: