lapte praf humana
.

Lapte praf humana

Cautari similare:
   suprafata cauciucata      aspiratoare de praf      pompa de suprafata      lapte praf humana      humana 2      suprafata 2B      Lapte Milupa Milumil 1      pompa suprafata      poiana lapte      piscine de suprafata   
[Pagina 1 din 1]

Lapte praf Lasana de Noapte (de la Humana Milch Union)

Lasana Gute-Traume Milch (500g) este indicat copilasilor cu varsta peste 6 luni, fiind un aliment foarte gustos si satios, aliment care, oferit micutilor inainte de culcare, le asigura un somn odihnitor, acestia fiind pe deplin multumiti. Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Lapte praf Lasana (de la Humana Milch Union)

Lasana Dauermilch 1 (500g) este indicat sugarilor (0-6 luni) in completarea sau dupa incetarea alaptarii. Contine toate elementele esentiale dezvoltarii sanatoase a copilasului. Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Lasana Folgemilch 2 (500g) este indicat copiilor care au implinit 6luni, ca aliment principal ori ca supliment nutritiv, in completarea alimentatiei solide (supe, piureuri de legume, piureuri de fructe etc.). Este un produs al Humana Milch Union (HMU). Lasana Folgemilch 3 (500g) este indicat copiilor care au implinit 10 luni ca aliment principal ori ca supliment nutritiv, in completarea alimentatiei solide (supe, ciorbite, piureuri de legume sau fructe, tocanite etc.). Este un produs al Humana Milch Union (HMU).

Lapte Humana "Somn Usor"

Lapte Humana "Somn Usor" (500g), Schlummer-Milch este recomandat copiilor după varsta de 6 luni. Reprezinta o alternativa delicioasa si satioasa pentru masa de seara a acestora. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios, asigurand un somn linistit copilasului dv ; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 500 g lapte praf, rezulta aproximativ 3,5 l de lapte reconstituit!

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g)

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g), Humana Folgemilch 2 este recomandat copiilor de la varsta de 6 luni. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 1000 g lapte praf, rezulta aproximativ 7l de lapte reconstituit!

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: