lemn tratat pret m3
.

Lemn tratat pret m3

Cautari similare:
lemn tratat pret m3: Rezultate in produse -(20) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Case ecologice din lemn rotund

CASA ECOLOGICA DIN LEMN ROTUND 190 EURO/Mp ( semifinit )- www.doralnic.ro - Casa se livreaza sub forma unui kit. Beneficiarul are datoria sa isi construiasca fundatia pe care va fi asezata casa. Kitul include: - pereti exteriori si interiori conform proiect; - structura sarpanta(acoperis); - structura dusumea - structura plafon; - astereala pentru invelitoare; - scara interioara din lemn masiv; - goluri tamplarie conform proiect; - lambriu calitatea I de 19 mm - dusumea standard calitatea I de 35 mm - izolatie termica in acoperis - izolatie termica in peretii interiori si exteriori - izolatie termica si fonica a mansardei cu vata minerala de 15 cm - instalatie electrica in interiorul busteanului - terasa, balcon conform proiect; - montaj MONTAJUL ESTE INCLUS IN PRET Caracteristici lemn: - kitul este confectionat din lemn de rasinoase; - bustenii sunt prelucrati manual prin chertari(scobiri perfecte), articulari de tip finlandez; - aspect si culoare naturala - lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte - lemnul este tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate. * Termenul de executie pentru un kit este intre 1-3 luni in functie de suprafata si de conditiile climatice. * Transportul kitului este suportat de catre beneficiar. * Pretul pentru constructiile cu suprafete totale < 100mp se majoreaza datorita pierderilor si a manoperei suplimentare. * Pretul poate varia in functie de dificultatea proiectului.

190 EURO/mp DORALNIC GRUP Suceava

Case din lemn rotund

CASA ECOLOGICA DIN LEMN ROTUND 165 EURO/Mp ( pentru casele construite la rosu )- www.doralnic.ro - Casa se livreaza sub forma unui kit. Beneficiarul are datoria sa isi construiasca fundatia pe care va fi asezata casa. Kitul include: - pereti exteriori si interiori conform proiect; - structura sarpanta(acoperis); - structura plafon; - astereala pentru invelitoare; - scara interioara din lemn masiv; - goluri tamplarie conform proiect; - terasa, balcon conform proiect; - izolatie termica in peretii interiori si exteriori - instalatie electrica in interiorul busteanului - montaj MONTAJUL ESTE INCLUS IN PRET Caracteristici lemn: - kitul este confectionat din lemn de rasinoase; - bustenii sunt prelucrati manual prin chertari(scobiri perfecte), articulari de tip finlandez; - aspect si culoare naturala - lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte - lemnul este tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate. * Termenul de executie pentru un kit este intre 1-3 luni in functie de suprafata si de conditiile climatice. * Transportul kitului este suportat de catre beneficiar. * Pretul pentru constructiile cu suprafete totale < 100mp se majoreaza datorita pierderilor si a manoperei suplimentare. * Pretul poate varia in functie de dificultatea proiectului.

165 EURO/ mp DORALNIC GRUP Suceava

Patut de lemn cu ursulet, Safari

Patut din lemn de fag, decorat cu ursulet. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se pot scoate doua bare. Fag tratat cu lac ecologic Marimea patutului: 126 x 68 x 90 cm Dimensiunile interioare a patutului : 60 x 120 cm Gama de culori: fag ( pret de baza), alb, cirese ( + 30 RON) Se poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.

319 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut de lemn Combi cu 5 rafturi, Safari

Patut combi cu 2 sertare pentru depozitarea lenjeriei. Patut combi cu comoda de infasat, se poate transforma in dulap cu 3 sertare si pat tineret detasand comoda si fixand suprafata de dormit pe cea mai joasa pozitie. Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patului. Inaltimea suprafetei de dormit reglabila in 3 pozitii pe inaltime. Materialul grilajului este din lemn de fag tratat cu lac ecologic, cele doua capete ale patului si comoda sunt facute din pal laminat. Suprafata de dormit ca patut combi: 120 x 70 cm. Suprafata de dormit ca dormeza: 180 x 70 cm. Gama de culori: artar (pret de baza). Sertar dublu asternuturi. Accesorii optionale : saltea din fibra de cocos pe marimea patului, saltea de infasat. Inaltime: 86 cm. Latime: 78 cm. Lungime: 186 cm.

799 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, Tomi IX, Safari

Patut din lemn de brad. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se pot scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic. Dimensiunile interioare a patutului : 60 x 120 cm. Pentru o mobilitate mai usoara se pot comanda si roti. Gama de culori: brad, fag ( pret de baza), alb, alb mat, cires. Se poate comand si sertar pentru depozitarea lenjeriei.

299 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, Safari Bear

Patut din lemn de brad decorat cu ursulet. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se pot scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic. Dimensiunile interioare ale patutului : 60 x 120 cm Gama de culori: brad, fag (pret de baza), alb, alb mat, cires. Se poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.

319 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, Safari Heart

Patut din lemn de brad decorat cu inimioara. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se pot scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic. Dimensiunile interioare ale patutului: 60 x 120 cm. Gama de culori: brad, fag ( pret de baza), alb, alb mat, cires. Se poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.

319 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, Safari IV

Patut cu grilaj din lemn de brad. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. De pe grilaj se pot scoate doua bare. Brad tratat cu lac ecologic. Dimensiunile interioare ale patutului: 60 x 120 cm Gama de culori: brad, fag (pret de baza), alb, alb mat, cires. Se poate comanda si sertar pentru depozitarea lenjeriei.

279 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patutului. Poate fi transformat in pat si dulap cu rafturi. Inaltimea zonei orizontale poate fi reglata in 3 pozitii. Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Poate fi transformat in dormeza si dulap cu rafturi. Dimensiunile interioare ale patutului: 100 x 60 cm Dimensiunile patului, partea extinsa (fara dulap) : 150 x 60 cm Marimi: 158 x 68 x 86 cm. Gama de culori: fag, brad(pret de baza), cirese, alb.

509 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn Combi cu dulap, Safari

Patut lemn Combi cu dulap, Safari Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patutului. Poate fi transformat in pat si dulap. Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Inaltimea zonei orizontale poate fi reglata in 3 pozitii. Dimensiunile interioare ale patutului: 120 x 60 cm. Dimensiunile patului : 170 x 60 cm. Marime: 176 x 68 x 90 cm. Gama de culori: fag cu bej, artar, fag, brad(pret de baza), cires cu vanilie, nuca cu alb mat.

689 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: