lemnul tratat
.

Lemnul tratat

Cautari similare:
   lemn tratat pret      principiul gazeificarii lemnului      lemn tratat pentru exterior      lemn tratat      gazeificarea lemnului      aburirea lemnului      lemnul      lemn tratat pret m3      lemnul tratat      podea lemn tratat   
lemnul tratat: Rezultate in produse -(10) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Scaun relaxare multireglabil din lemn de salcam

- scaun de relaxare de inalta calitate pentru terasa, gradina sau balcon - o investitie facuta doar o data deoarece dureaza o viata - lemnul de salcam este foarte stabil cu protectie pentru ploaie, soare sau timp racoros Date tehnice: - spatar extra inalt reglabil - brate pliabil - tratat pe baza de ulei - tava detasabila pe dreapta sau stanga - reglabil in zona genunchilor - roti multidirectionale cu strat de cauciuc - alcatuit din lemn de salcam rezistent si dur, nu este sensibil la vreme, rezistent la apa - dimensiuni si grutate: lungime = 207 cm; latime = 62 cm (70 cm cu brate), inaltime = 36 cm, greutate = 22 kg, tablet = 28,5 x 32 cm.

Case de vacanta din lemn

Casuta de vacanta din lemn rotund cu suprafata construita de 108 mp construiti desfasurati. Casuta este construita pe doua nivele: parter si mansarda. La patrer avem un dormitor, o bucatarie, un living, o baie si o terasa: mansarda are suprafata construita in jumatate decat parterul, are o camera mare pe toata suprafata parterului, si un balcon in fata. Lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte, tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate - Izolatie termica in peretii interiori si exteriori ( in interiorul busteanului ) - Izolatie fonica si termica a plafonului dintre parter si mansarda: lambriu calitatea I de 19 mm, vata minerala de 15 cm, dusumea calitatea I de 35 cm. - Izolatie termica in acoperis: capriori semirotunzi, lambriu calitatea I de 19 mm, vata minerala de 10 cm, astereala. - Instalatie electrica in interiorul busteanului

20500 EURO/bucata DORALNIC GRUP Suceava

Case ecologice din lemn rotund

CASA ECOLOGICA DIN LEMN ROTUND – 190 EURO/Mp ( semifinit )- www.doralnic.ro - Casa se livreaza sub forma unui kit. Beneficiarul are datoria sa isi construiasca fundatia pe care va fi asezata casa. Kitul include: - pereti exteriori si interiori conform proiect; - structura sarpanta(acoperis); - structura dusumea - structura plafon; - astereala pentru invelitoare; - scara interioara din lemn masiv; - goluri tamplarie conform proiect; - lambriu calitatea I de 19 mm - dusumea standard calitatea I de 35 mm - izolatie termica in acoperis - izolatie termica in peretii interiori si exteriori - izolatie termica si fonica a mansardei cu vata minerala de 15 cm - instalatie electrica in interiorul busteanului - terasa, balcon conform proiect; - montaj MONTAJUL ESTE INCLUS IN PRET Caracteristici lemn: - kitul este confectionat din lemn de rasinoase; - bustenii sunt prelucrati manual prin chertari(scobiri perfecte), articulari de tip finlandez; - aspect si culoare naturala - lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte - lemnul este tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate. * Termenul de executie pentru un kit este intre 1-3 luni in functie de suprafata si de conditiile climatice. * Transportul kitului este suportat de catre beneficiar. * Pretul pentru constructiile cu suprafete totale < 100mp se majoreaza datorita pierderilor si a manoperei suplimentare. * Pretul poate varia in functie de dificultatea proiectului.

190 EURO/mp DORALNIC GRUP Suceava

Case din lemn rotund

CASA ECOLOGICA DIN LEMN ROTUND – 165 EURO/Mp ( pentru casele construite la rosu )- www.doralnic.ro - Casa se livreaza sub forma unui kit. Beneficiarul are datoria sa isi construiasca fundatia pe care va fi asezata casa. Kitul include: - pereti exteriori si interiori conform proiect; - structura sarpanta(acoperis); - structura plafon; - astereala pentru invelitoare; - scara interioara din lemn masiv; - goluri tamplarie conform proiect; - terasa, balcon conform proiect; - izolatie termica in peretii interiori si exteriori - instalatie electrica in interiorul busteanului - montaj MONTAJUL ESTE INCLUS IN PRET Caracteristici lemn: - kitul este confectionat din lemn de rasinoase; - bustenii sunt prelucrati manual prin chertari(scobiri perfecte), articulari de tip finlandez; - aspect si culoare naturala - lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte - lemnul este tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate. * Termenul de executie pentru un kit este intre 1-3 luni in functie de suprafata si de conditiile climatice. * Transportul kitului este suportat de catre beneficiar. * Pretul pentru constructiile cu suprafete totale < 100mp se majoreaza datorita pierderilor si a manoperei suplimentare. * Pretul poate varia in functie de dificultatea proiectului.

165 EURO/ mp DORALNIC GRUP Suceava

Cabane de vacanta din lemn

CASA POIANA NEGRI - www.doralnic.ro CASA DIN FOTOGRAFIE ESTE CONSTRUITA "LA ROSU" SI COSTA DOAR 24000 EURO. Suprafata construita : 140 mp Parter: terasa, living, bucatarie, baie, scara interioara din lemn rotund Mansarda: 3 dormitoare, baie, balcon Lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte, tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate. - Izolatie termica in peretii interiori si exteriori ( in interiorul busteanului ) - Izolatie fonica si termica a plafonului dintre parter si mansarda: lambriu calitatea I de 19 mm, vata minerala de 15 cm, dusumea calitatea I de 35 cm. - Izolatie termica in acoperis: capriori semirotunzi, lambriu calitatea I de 19 mm, vata minerala de 10 cm, astereala. - Instalatie electrica in interiorul busteanului.

27000 EURO/Bucata DORALNIC GRUP Suceava

Cabane din lemn rotund

CABANA DORNISOARA - www.doralnic.ro Suprafata construita : 54 mp Parter: terasa, living cu bucatarie inclusa, dormitor, baie Lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte, tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate - Izolatie termica in peretii interiori si exteriori ( in interiorul busteanului ) - Izolatie termica in acoperis: capriori semirotunzi, lambriu calitatea I de 19 mm, vata minerala de 10 cm, astereala. - Instalatie electrica in interiorul busteanului.

11000 EURO/Bucata DORALNIC GRUP Suceava

Masa din lemn rotund

MASA ECOLOGICA DIN LEMN ROTUND - www.doralnic.ro - Produsul este confectionat din lemn rotund de rasinoase, aspect si culoare naturala - Lemnul este sanatos, fara putregai sau insecte, tratat antidaunatori, antifungic cu produse agrementate - Lungime 4 m

500 EURO/Bucata DORALNIC GRUP Suceava

Piscina supraterana deluxe

Piscina supraterana in sistem constructiv cu panouri de otel tratate anticoroziv si imbracaminte din lemn compozit. Ofera aspectul placut al lemnului natural fara a avea dezavantajele acestuia. Liner bej cu friza de grosime 0,8mm , rezistent la ultraviolete si inghet. Instalatie de filtrare cu nisip , skimmer , duza introducere. Trepte din lemn compozit pe exterior si inox pe interior.

Bona FUGENKITT- chit pentru rosturi - 5 L

Chitul pentru rosturi Bona Fugenkitt este un produs de umplere pe baza de solvent destinat acoperirii (umplerii) de rosturi de pana la 5 mm si a altor defecte minore la parchet, prin amestecul acestei solutii cu rumegusul de lemn rezultat din slefuire. Preparare Suprafata care urmeaza a fi chituita, trebuie sa fie curata, uscata si fara urme de contaminare a lemnului. La podelele existente care au fost tratate anterior cu ceara si aceasta este prezenta in rosturi, se vor parcurge pasii necesari indepartarii complete a contaminarii respective. Pe podele nou instalate sau a celor vechi unde s-a facut slefuirea pana la obtinerea lemnului crud, se va proceda la o slefuire in final cu granulatie 100-120 iar rumegusul astfel obtinut va fi pastrat pentru a fi utilizat la mixare. Aplicare Chitul Bona Fugenkitt va fi amestecat cu rumegusul rezultat, pana la o consistenta care sa-i permita aplicarea cu spaclul de otel. Aceasta mixtura obtinuta se va aplica pe toata suprafata de parchet. Acolo unde rosturile sunt mari, se vor face aplicari suplimentare. Cand rosturile depasesc 5 mm, se vor face reparatii locale. Temperatura din incapere nu trebuie sa coboare sub 13 grade in timpul aplicarii si uscarii.

Produs Ignifugare Primosal Burn Protector WP 4171

Produs de ignifugare pentru tratarea elementelor din lemn, a derivatelor acestora si a materialelor textile Aplicatii : Pentru suprafetele din lemn, a derivatelor acestora si a materialelor textile Metoda de aplicare: Pensulare sau pulverizare; usor de aplicat Caracteristici tehnice: * Consum specific: 330 g/mp * Culoare: alb-laptoasa * Forma de aplicare: solutie 8 – 12% în apa Alte caracteristici: Stabil în timp, nu modifica culoarea materialului pe care este aplicat. Depozitarea: La temperaturi cuprinse între 10˚C – 35˚C Garantia: * 5 ani pentru ignifugare * 10 ani pentru depozitare Avantaje PRIMOSAL BURN PROTECTOR – WP, Ignifug • NU CONTINE SILICATI • substanta concentrata usor de manevrat. • se dizolva foarte usor în apa; • platiti substanta nu apa; • nu pateaza; • nu corodeaza; • costuri cu solutia foarte mici; • nu schimba culoarea lemnului; • peste lemnul tratat cu PBP poate fi aplicat orice tip de material de finisare: lacuri, vopsea, baituri etc.; • timp de uscare mic între straturi; • nu formeaza pelicula; • nu deterioreaza dispozitivele de aplicare; • nu înfunda duze, nu se depune în rezervoare; • nu are efecte secundare în timp.

7.5 EURO/kg Primosal Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: