mag center srl
.

Mag center srl

[Pagina 1 din 1]

Centrala termica Immergas ZEUS Mini kW

Putere term. utila:26 Kw Debit de apa c.:13 litri Tiraj fortat:Da Greutate (kg):60 Volumul incalzit max:600 mc Volumul incalzit minim:155 mc Capac. boiler:45 litri Utilizare:combinata Marca:Immergas Centrala termica Immergas ZEUS Mini CENTRALA TERMICA COMPACTA CU BOILER DIN INOX INCORPORAT. Multa apa calda in spatiu redus Immergas ZEUS MINI este o centrala termica de perete cu camera etansa si tiraj fortat, cu putere utila de 20.000 kcal/h, destinata incalzirii ambientului si productiei de apa calda menajera prin intermediul unui boiler din inox cu capacitate de 45 litri. Immergas ZEUS Mini se remarca prin dimensiunile de gabarit reduse; din acest motiv reprezinta o solutie optima pentru a satisface cereri simultane de apa calda menajera in locuinte in care spatiul disponibil pentru instalare este limitat. Immergas ZEUS MINI-BOILER DIN OTEL INOX AISI 316L Capacitatea de 45 litri isi demonstreaza utilitatea in locuintele unde se utilizeaza simultan apa calda de catre doi sau mai multi utilizatori. Immergas ZEUS MINI-DIMENSIUNI REDUSE, PRESTATII RIDICATE Gratie dimensiunilor de gabarit reduse, caracteristicilor tehnice deosebite si design-ului sau elegant, ZEUS Mini este solutia ideala pentru locuintele moderne. Immergas ZEUS MINI-MODULARE ELECTRONICA CU MICROPROCESOR Regleaza in mod optim debitul de gaz la arzator, intervenind atat in faza de incalzire cat si in cea de producere de apa calda menajera. Immergas ZEUS MINI-GRAD DE IZOLARE ELECTRICA IPX4D Garanteaza o functionare fara probleme chiar si in prezenta unor stropi de apa sau a unei umiditati ridicate.

Cazan Viessmann VITOPEND 222 Pachet Premium

Putere term. utila:30 Kw Debit de apa c.:14 litri Utilizare:combinata Tiraj fortat:da Volumul incalzit max (mc):700 Volumul incalzit minim (mc):300 Greutate (kg): 80 Gestionare zone separate:nu Capac. boiler:50 litri Marca:Viessmann VITOPEND 222-W Cazan mural pe gaz cu boiler incorporat, cu tiraj natural sau fortat Putere nominala: 10,5 pana la 30 kW Economic si eficient Vitopend 222 este un cazan mural pe combustibil gazos, cu vas de expansiune integrat, care ofera un confort deosebit in prepararea apei calde menajere si in plus are dimensiuni compacte si un design elegant, fiind atractiv ca pret. Ofera confort maxim in prepararea apei calde menajere cu ajutorul boilerului incorporat de 50 litri, din otel inoxidabil, pastrand in acelasi timp dimensiuni compacte. Cu un debit de pana la 20 de litri pe minut, se asigura, de exemplu, necesarul simultan pentru un dus si umplerea unei cazi de baie. Arzatorul modulant pe combustibil gazos, cu un domeniu de modulare de pana la 30kW si randament normat de pana la 92%, asigura functionarea economica din punct de vedere al consumului de combustibil. Prin instalarea unui cazan mural Vitopend 222 beneficiati de o economie de spatiu, deoarece nu se impun spatii laterale pentru operatiile de service. Avantaje la prima vedere: -Cazan mural compact pe combustibil gazos, cu boiler din otel inoxidabil de 50 litri incorporat, cu functionare in regim de tiraj fortat sau atmosferic, putere nominala: de la 10,5 pana la 30kW . -Clasificat cu 3 stele*** din punct de vedere al eficientei energetice, conform normei EN13203. -Sistem de automatizare si comunicare Vitotronic pentru comanda functionarii in regim de temperatura constanta sau in functie de temperatura exterioara. -Debitul de evacuare al gazelor arse se adapteaza permanent in functie de necesar, cu ajutorul ventilatorului cu functionare in trepte, ceea ce conduce la cresterea randamentului instalatiei. -Boilerul incorporat de 50 litri din otel inoxidabil garanteaza disponibilitatea permanenta a apei calde menajere la temperatura dorita. -Sistem modulant de incarcare a boilerului, prevazut cu senzor de mentinere a temperaturii. -Capacitatea de functionare cu o putere de pana la 30kW confera timpi scurti de preparare a apei calde menajere, cu o productivitate de pana la 20 litri pe minut. -Un nou tip de hidrobloc, compact si accesibil. Sistemul multi-conector ofera posibilitatea interventiei facile la oricare din componentele aparatului. -Toate componentele, inclusiv termoblocul, sunt accesibile din partea frontala. -Service si intretinere usor de realizat Pachetul contine: -Cazan Vitopend 222 de 30 Kw -Boiler incorporat din inox inoxidabil, 50 litri -Automatizare Vitronic 200 -Suport montaj cu elemente de fixare , armaturi -Robinet de gaz -Vas expansiune ACM -Vas expansiune incalzire -Racord perete exterior -Cot 87

Cazan pe peleti DCM Standard 036

Greutate (kg):250 Putere term. utila:40 KW Seria de cazane "DCM Marina" pe bio-combustibil produce apa calda prin arderea combustibilului solid granulat cu putere variabila intre 20000 kcal/h si 80000kcal/h. Aceste cazane au fost concepute special pentru performante ridicate, operare usoara si simplete in modul de instalare. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate, conform normelor si standardelor legale. Panoul de comanda este montat pe partea superioara a cazanelor DCM si este furnizat cu toate cablurile necesare deja montate; totodata este testat si conectarea la circuitul electric, pentru acest scop un conector special este montat in interiorul panoului. Panoul de comanda cuprinde: - termometru 0-120 C - termostat 0 - 90 C - termostat pentru pompa 30 - 90 C - termostat de siguranta cu rearmare manuala 0 - 105 C - buton pornire –oprire - releu termic pentru protectia motorului de antrenare al melcului - in caz de supraancalzire se declanseaza o alarma sonora - temporizator (cu functia de a mentine arderea continua pe perioada in care nu exista cerere de incalzire ) este montat pe spatele panoului de comanda. CORPUL CAZANULUI: tip Marina cu trei cai orizontale de fum (gazele arse parcurg 3 cai diferite de fum,cedand caldura peretilor cailor de fum) ARZATOR- fabricat din otel inox AISI 304 care da posibilitatea de a preincalzi aerul necesar arderii ,optimizarii eficientei si de a reduce considerabil zgura reziduala. ALIMENTATOR-arbore cu melc dublu , care poate fi montat pe ambele parti ale cazanului, care alimenteaza cu combustibil arzatorul. REZERVOR- pentru stocarea combustibilului, avand capacitatea totala de aproximativ 100 kg. Acelasi rezervor poate fi divizat in 50/50 kg (MINITANDEM) dand posibilitatea de a amesteca doua tipuri de combustibil in camera de ardere. SCHIMBATOR DE CALDURA,- serpentina din cupru pentru producerea instanta a apei calde menajere COMBUSTIBILI CARE POT FI FOLOSITI: peleti din lemn, coaja de migdale, sambure uscat de masline, coaja de nuca, coaja de struguri, samburi de struguri amestecat cu 35% cu orice tip de copmbustibil mentionat, peleti amestecati cu 35% de seminte de cereale, orz, secara, peleti din coaja de struguri, samburi de ciresi, coaja de masline, coaja de fructe de padure, coaja de arahide. ACCESORII INCLUSE: -panou de comanda dotat cu : termometru, termostat 0-90 C, termostat pentru pornirea-oprirea pompei de circulatie, termostat de siguranta cu rearmare manuala, buton pornire-oprire. -instrument de curatare pentru cenusa. -cenusar -motor 0.5 CP pentru alimentarea automata a peletilor. -ventilator pentru alimentarea cu aer preincalzit a arderii -temporizator (cu functia de a mentine arderea continua pe perioada setata de utilizator) este montat pe spatele panoului de comanda.

Cazan Buderus Logano S151 - 25 KW

Putere termica utila:25 kW Greutate (kg):450 Marca:Buderus Avantaje pentru utilizatori: Raport atractiv pret/performanţa. Usor de utilizat Emisii reduse si randament inalt. Durata lunga de ardere, lemne de mari dimensiuni (pana la 0,5 m). Un cazan excelent la un pret avantajos. Producator de renume în domeniu. Intervale mari de alimentare. Cazan simplu, cu o camera mare de ardere si operare automata. Mod de utilizare simplu de invatat. Ardere prin gazeificare. Camera mare de umplere pentru intervale mari de alimentare. Puteri cuprinse între 25 - 40 kW Suflanta controlata electronic. Emisii reduse si randament inalt. Utilizare simpla datorita: -eliminarea gazelor de ardere in timpul alimentarii -controlul arderii cu ajutorul suflantei de evacuare -nu este necesara utilizarea unui regulator de tiraj -ideal ca si cazan suplimentar in instalatii mixte Operare automata datorita: -noii automatizari de comanda -controlul temperaturii de ardere -comanda componentelor auxiliare (pompa, vana cu 3 cai)

Cazan Junkers Supraclass SW 40 kW

Putere termica utila:40 kW Greutate (kg):450 Marca:Junkers Noua gama beneficiaza de o automatizare de ultima generatie ce ofera o serie de functii avansate. Printre avantajele oferite de noul cazan pot fi evidentiate: - camera mai mare de ardere pentru lemne de pana la 0,5 m - eficienta ridicata, emisii de noxe si reziduuri mai reduse - optimizare pentru o functionare eficienta in cadrul instalatiilor mixte, cu alte surse de caldura, de exemplu cu o centrala pe gaze - gestionarea vasului de acumulare (puffer) si a boilerului pentru acm - design nou şi constructie noua a camerei de ardere - izolare superioara pentru un randament mai ridicat Cazan pe lemne cu caramizi de samota in camera de ardere Durata medie de viata: 15 ani Emisii si reziduuri scazute; raport excelent pret/performanta Durata lunga de ardere datorita compartimentului de umplere de mari dimensiuni (busteni mari, de pana la 0,5 metri) Suflanta comandata electronic, in functie de temperatura Nu este necesara utilizarea unui regulator de tiraj Operare automata datorita - noii automatizari de comanda - controlul temperaturii de ardere - comanda componentelor auxiliare Automatizare TH100 Panou de comanda: • Ecran LCD iluminat • Informatii despre unitatea de comanda • Functionare in mod manual / automat • Informatii despre temperatura (cazan, gaze arse, boiler acm, vas tampon sus, vas tampon jos) • Setari utilizator • Informatii temperatura gaze ardere • Arderea combustibilului (combustibilul a fost ars)

Cazan Viessmann VITOLIGNO 100 -25Kw

Putere termica utila:25 kW Greutate (kg):300 Marca:Viessmann Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu functionare pe principiul gazeficarii lemnului. Camera de incarcare foarte voluminoasa asigura intervale lungi de alimentare si o autonomie de functionare foarte mare. Usa mare de acces permite incarcarea cu usurinta a cazanului cu masa lemnoasa, chiar prin partea frontala. Prin absorbtia oxigenului din camera de incarcare se obtine o combustie avansata a bucatilor de lemn. Gazele de lemn astfel obtinute sunt absorbite de catre ventilatorul de absorbtie in camera de ardere captusita cu zidarie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi inalte, contribuie la arderea saraca in emisii de substante poluante. Avantaje: - Cazan din otel pentru bucati de lemn cu lungimea de pana la 50 cm - O buna exploatare a combustibilului prin randament ridicat si temperatura scazuta a gazelor evacuate - Tehnica de functionare pe principiul gazeficarii lemnului cu ventilatorul de absorbtie performant si camera de ardere din siliciu-carbid - Clapete reglabile de admisie aer primar si secundar - Montare rapida a cazanului si incarcarea cu usurinta a acestuia prin partea frontala - Camera de incarcare voluminoasa asigura o autonomie mare de functionare - Usa mare de acces permite incarcarea cu usurinta a cazanului cu masa lemnoasa - Sistem simplu de curatire a suprafetelor de transfer termic prin gura de curatare - Usor de intretinut si servisat - Un nou tip de hidrobloc, compact si accesibil. Sistemul multi-conector ofera posibilitatea interventiei facile la oricare din componentele aparatului. - Toate componentele, inclusicv termo-blocul, sunt accesibile din partea frontala

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: