malatesta
.

Malatesta

Cautari similare:
   malatesta      malatesta kobra   
malatesta: Rezultate in produse -(11) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

235/70 R16 Kaiman anvelope teren

Anvelopele reșapate Malatesta modelul Kaiman are profil și pe marginea anvelopei, fiind foarte util la noroi sau mlastină. Imbatabil pe teren sau competiții. Garanție 24 luni. Livrare în toată țara în 48 ore. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Informatii: 0726.363696 sau Yahoo Messenger ID : anvelope_teren, mail: office@accesorii-offroad.ro

485 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

175/80 R16 Kobra anvelope teren

Anvelopele Malatesta Kobra sunt reșapate în Italia, se caracterizează prin crampoane agresive și foarte robuste. Proiectat pentru pasionații off-road, dar este cunoscut și în rândul vânătorilor, pescarilor și fermierilor. Acesta mărime este specific pentru Lada Niva. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat, Yahoo Messenger ID : anvelope_teren sau e-mail: office@accesorii-offroad.ro

400 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

31x10,5 R15 Kobra anvelope teren

Anvelopele resapate la firma italiana de renume Malatesta, se caracterizeaza prin calitate ridicată, beneficiind de garantie 24 luni. Profilul KOBRA este foarte robust, se utilizează 70-80% pe teren, 20-30% pe șosea. Livrare în toată țara în max. 48 ore. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Informații la 0726-363 696. Messenger ID : anvelope_teren, mail: office[at]accesorii-offroad.ro

525 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

31x10,5 R15 Kaiman anvelope teren

Anvelope resapate în Italia la fabrica Malatesta. Profilul KAIMAN are crampoane (profil) si pe flancul anvelopei, care poate ajuta foarte mult în timpul utilizării în condiții off-road. Extraordinar în noroi! Livrare în max. 48 ore. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0726-363 696. Messenger ID : anvelope_teren, web:www.accesorii-offroad.ro, mail: office[at]accesorii-offroad.ro

610 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

265/70 R15 Kaiman anvelope teren

Anvelope resapate sub marca Malatesta din Italia. Profilul Kaiman este foarte răspandit nu numai între pasionații de off-road, dar este cunoscut vânătorilor, pădurarilor, etc. Nu are concurență pe teren,mai ales în noroi, dar nu este recomandat pe asfalt. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Pentru informatii suplimentare și disponibilitate stoc vă rugăm să ne contactați la telefon, e-mail sau YahooMessenger – date afișate în profilul companiei.

610 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

235/75 R15 Kaiman anvelope teren

Reșapat în Italia, la firma Malatesta, este un produs de calitate și eficiență deosebită. Profilul este recunoscut pentru crampoanele laterale, fiind cea mai nouă invenție în domeniul anvelopelor off-road. Crampoanele de pe margine ajută foarte mult în timpul utilizării în conditii extreme off-road. Livrare în toata țara. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe numărul de telefon, sau e-mail afișate.

545 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

215/75 R15 Trac anvelope teren

Anvelope reșapate în Italia, la firma cu renume Malatesta, cu o garanție a calității de 24 luni. Modelul Trac este destinat pasionaților naturii, având profil destul de agresiv. Poate necunoscut pentru publicul larg, dar apreciat de cunoscători. Utilizare 70-80% pe teren, 20-30% pe asfalt. Livrare în toata țara în max. 48 ore. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare.

425 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

205/70 R15 Kaiman anvelope teren

Anvelopele reșapate la MALATESTA (Italia), de calitate imbatabilă, garanție 2 an. Modelul KAIMAN este caracterizat prin profil și pe laterală (pe flancul anvelopei) care vă ajută mult în noroi. Model foarte agresiv, destinat utilizării pe teren foarte accidentat, cât și competiții off-road. Livrare în toata țara in max. 48 ore. Tarife preferențiale la taxele de livrare. Pt informații vă așteptăm la sediul firmei, sau puteți să ne contactați pe datele de contact ale firmei.

430 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

195/80 R15 Kobra anvelope teren

Anvelope reșapate în Italia la fabrica de renume MALATESTA, cu garanție de 24 luni. Profilul KOBRA are crampoane foarte agresive și robuste, destinat utilizării în condiții off-road, oferind cea mai bună tracțiune. Utilizare 70% teren - 30% asfalt. Este practic cel mai vândut model. Livrare în toata țara în max. 48 ore. Tarife preferențiale la taxele de livrare. Nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare.

380 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna

195/80 R15 Trac anvelope teren

Este o mărime uzuală pt Suzuki Vitara, Samurai, etc. Reșapate la fabrica Malatesta, de calitate excepțională, cu 24 luni de garanție, un profil foarte eficient pe teren, și destul de silențios pe asfalt. Calitatea lui și încrederea în acest profil este asigurat prin garanția de 24 luni. Prețuri preferențiale la tarifele de livrare. Pentru informații rog să ne contactați la telefon, e-mail sau YahooMessenger.

385 RON/Bucata GUMAX SRL Covasna
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: