mapei.ro PRIMER MF
.

Mapei.ro PRIMER MF

Cautari similare:
   @mapei.ro      amorsa primer      www.mapei.ro 20      mapei.ro      primer mf      primer g      Rasina consolidare sapa primer ep      www.mapei.ro 20 fisa tehnica      www.mapei.ro%20      Primer EP   
mapei.ro PRIMER MF: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Rasina epoxidica fluida parchet Primer MF EC Plus

CALITATE/ SUPER PRET! Primer MF EC Plus, rasina epoxidica bicomponenta pura (100%), fara solventi cu o emisie foarte mica de compusi organici volatili. Are rol de consolidare si hidroizolare a sapelor pe baza de ciment pe care se monteaza parchet cu adezivi reactivi Ultrabond P990 1K, Ultrabond P902 2K, Ultrabond Eco S955 1K. *Rasina pentru consolidare sape grosiere de ciment sau anhidrice (sulfat de calciu) inclusiv la pardoselilor incalzite. La sapele de egalizare de ciment realizeaza bariera de vapori impotriva umiditatii max. CM 5%. Tratament antipraf la pardoselile din beton. *Pe stratul de rasina proaspata, imprastiind nisip de cuart in exces, se formeaza dupa intarire o suprafata rugoasa pe care se toarna in siguranta sapa autonivelanta si mai apoi se monteaza parchet. Set 5 kg = comp. A 4 kg + comp. B 1 kg. CONSUM: 0,2-0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau trafalet. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret pe set de 5 kg, fara TVA !

60.00 EURO/5 KG FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Amorsa pentru suprafete absorbante Primer G

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer G, amorsa acrilica concentrata in dispersie apoasa, de culoare albastru deschis. Se aplica pe: -suprafetele absorbante si rugoase pe care se toarna sape autonivelante; -pe tencuieli din ciment pe care se aplica gleturi pe baza de ipsos; -pe tencuieli de ipsos cand se monteaza placi de faianta cu adezivi pe baza de ciment sau hidroizolatii. *Amorsa universala pentru suprafete absorbante pe care se aplica adezivi pe baza de ciment. Primer G are doar rol de a reduce si a uniformiza absorbtia de apa si fixeaza urmele fine de praf de pe suport. Grundul se utilizeaza pur sau se dilueaza cu apa in raport: 1:1; 1:2; sau 1:3. CONSUM: 0,1-0,4 kg/mp. APLICARE: pulverizare, trafalet sau cu bidineaua. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe bidon 10 kg, FARA TVA.

21.00 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina poliuretanica hidroizolatoare parchet Primer PU60

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer PU 60, rasina poliuretanica monocomponenta, cu solventi, cu intarire in prezenta umiditatii. Se foloseste mai ales pentru consolidarea sapelor de egalizare, respectiv ca bariera de vapori pentru sape cu umiditate crescuta (max CM 5%). Se poate dilua cu Diluente PU in raport de pana la 1: 1 infunctie de caz, pentru a-i mari puterea de penetrare in suport. CONSUM: 0,4-1,2 kg/mp. APLICARE: bidinea, trafalet, stropitoare. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe bidon de 10 kg, FARA TVA.

114.30 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina epoxidica parchet Primer MF

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer MF, rasina epoxidica bicomponenta pura (100%), fara solventi cu rol de hidroizolare a sapelor pe care se monteaza parchet cu adezivul de parchet Lignobond. *Rasina pentru consolidare sape grosiere; creaza bariera de vapori impotriva umiditatii crescute (max. CM 5%) la sape de egalizare; tratament antipraf la pardoselile din beton. *Pe stratul de rasina proaspata, imprastiind nisip de cuart in exces, se formeaza dupa uscare o suprafata rugoasa pe care se toarna in siguranta sapa autonivelanta si mai apoi se monteaza parchet. Set de 6 kg = comp. A 4,5 kg + comp. B 1,5 kg. CONSUM: 0,2-0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau trafalet. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe set de 6 kg, FARA TVA.

66.00 EURO/set 6 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina epoxidica consolidare pardoseli Primer EP

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer EP, rasina epoxidica bicomponenta, corp solid 20%, in solvent, foarte fluida, cu mare putere de penetrare in sape grosiere pe baza de ciment sau de ipsos. *Dupa intarire are efect de consolidare asupra stratului suport; - rol de bariera de vapori la aplicarea pardoselilor de lemn; - tratament antipraf pentru sape industriale. Raport de amestec 1:1. Set 10 kg = comp. A 5 kg+ comp. B 5 kg. CONSUM: 0,5-0,7 kg/mp, in functie de porozitatea suportului. APLICARE: cu pensula, trafalet sau cu stropitoarea. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe set de 10 kg, FARA TVA.

61.80 EURO/set 10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: