masina profesionala de taiat gresie
.

Masina profesionala de taiat gresie

masina profesionala de taiat gresie: Rezultate in produse -(15) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Masina taiat faianta si gresie Sigma Art 2 C 4-46 cm

Masina profesionala pentru taiat faianta si gresie Sigma art 2 C 4-46cm. TAIERE PRIN IMPINGERE Noul model de masini SIGMA cu taiere din spre rigla prin impingere cu urmatoarele caracteristici -dimensiunea maxima de taiere 46 cm -taiere in diagonala,placi de 33 cm -forta de rupere 800 kg -grosimea maxima de taiere 20 mm -greutate neta 5.3 kg

Masina profesionala de taiat gresie, faianta Sigma 75 cm 4 A

Masina de taiat placi din gresie si faianta portelanata art 4 A-75 cm. Sigma Italia Lungime de taiere 75 cm Taiere diagonala 52x52 mm Grosimea maxima a placi 20mm Greutate aproximativa 12.3kg Masina de taiat gresie si faianta SIGMA - ART. 4A (75cm) este un model profesional cu masa elastica, dublu reglaj al grosimii de taiere si tampon elastic. Sistemul de taiere intre 0 si 48 grade (patentat de SIGMA) permite o taiere la lungime reala. Bara de taiere poate fi usor deplasata pentru a reduce volumul masinii atunci cand este transportata. Modelul SIGMA - ART. 4A este prevazut cu bara de sustinere a placilor mari.

Masina profesionala de taiat faianta si gresia Sigma 51cm 5A

Masina profesionala de taiat gresie si faianta Art. 5A Sigma 51 cm Caracteristici: - masa lata pentru sustinerea placilor; - dubla reglare; - rigla mobila - se roteste pana la 48 grade - permite taierea dorita; - a doua rigla la 45 grade da lungimea diagonalei; - este usor de demontat pentru a facilita transportul - lungimea utila de taiere: 51 cm; - taiere in diagonala: 36x36 cm; - grosimea maxima a placii: 20 mm; - masa neta: 8,1 kg. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA art 5A de 51cm poate taia si placi ceramice portelanate.

Masina profesionala de taiat gresie, faianta Sigma 128cm 3EK

Masina de taiat gresie si faianta Art 3EK 128cm este o masina profesionala ce poate taia placi ceramice portelanate Masina SIGMA poate taia placi cu o lungime maxima de 128 cm, iar pentru taierea in diagonala placi cu dimensiuni de 90x90cm. Grosimea maxima a placilor ce pot fi taiate cu masina de taiat gresie si faianta SIGMA Art.3EK este de 20mm Masina de taiat gresie si faianta Art. 3EK Sigma 128 cm se livreaza in cutie de carton cu dimensiunile: 154x44x21 cm si cantareste 24 kg. Masa neta a masinii fiind de 23 kg. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA Art.3EK beneficiaza de PUSH KLICK-KLOCK Sistem de taiere puternic, poate taia cu uşurinţă materiale deosebit de groase sau greu de taiat. Bara de măsurare reglabila, rotire īn ambele direcţii de pānă la 45 de grade, este pivotanta īn centrul liniei de tăiere la orice unghi, permiţāndu-vă să obţineţi o masurare corecta a piesei de prelucrat. Măsurătorile sunt īn centimetri.Este usor de demontat pentru a putea fi usor de transportat Precizia, uşurinţa de utilizare şi de greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata, structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru taieri in diagonala. Forma speciala de prindere permite placilor ceramice sa fie tăiata la orice punct. Ruleaza pe rulmenti.

Masina profesionala de taiat gresie, Sigma 92 cm 3D2K

Masina de taiat faianta Sigma 92 cm 3 D2K are bara de măsurare pivotanta si se roteste la 45 * īn ambele direcţii şi pivoteaza īn centrul liniei de tăiere, lucru care să permita măsurarea corecta a piesei care urmează a fie tăiate. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 92 cm este uşor de demontat pentru a se asigura dimensiuni compacte pentru un transport usor. Sistemul de taiere prin impingere KICK Klock este extrem de puternic, permite īn special materiale groase sau dificile să fie uşor de tăiat, cu avantajul de a măsurare convenabil aproape de operator. Precizia, utilizarea practică şi greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masini de taiat faianta Sigma. Structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistenţă şi oţel. Forma specială de prindere permite ca placa ceramica sa fi tăiate la orice punct Mişcarea pe rulmenţi, MASINI DE TAIAT PLACI CERAMICE SIGMA-ITALIA 3D2K 92 cm Caracteristici: Taiere efectiva-lungime 92cm Taiere in diagonala 65×65cm Grosimea maxima de taiere 20mm Greutate neta 13.5kg Greutatea bruta 16kg Dimensiuni cutie 122×40x22

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 95cm art 3 D 2

Masina profesionala de taiat gresie si faianta portelanata Sigma art 3 D 2 de 95 cm are urmatoarele caracteristicii: -lungime maxima de taiere placi 95 cm -taiere in diagonala placi de 67*67 cm -grosimea maxima de taiere 20 mm -forta de rupere 1050 kg. -greutate neta 13.5 KG -greutate bruta 16 kg Bara de taiere de 10 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 AE cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 AK,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 10,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 77 cm art 3 B 2

Masina profesionala pentru taiat faianta si faianta Sigma 3 C 2-77 CM Masina profesionale pentru taiat gresie si faianta SIGMA produs pentru profesionisti. -taiere placi ceramice cu dimensiuni pana la 77 cm -taiere in diagonala placi ceramice pana la 54 cm -forta de rupere 1050 kg -grosimea de taiere 20 mm -greutate neta 11.8 kg -greutate bruta 14 kg Bara de taiere de 10 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 AE cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 AK,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 10,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina profesionala taiat gresie si faianta Sigma 128 cm 3EK

Masina de taiat gresie si faianata Art. 3EK Sigma 128 cm este o masina profesionala ce poate taia placi ceramice portelanate Masina poate taia placi cu o lungime maxima de 128 cm, iar pentru taierea in diagonala placi cu dimensiuni de 90x90 cm. Grosimea maxima a placilor ce pot fi taiate cu acest model este de 20 mm. Masina de taiat gresie si faianta Art. 3EK Sigma 128 cm se livreaza in cutie cu dimensiunile: 154x44x21 cmsi cantareste 24 kg. Masa neta a masinii fiind de 23 kg. PUSH Klock Sistem de taiere puternic, poate taia cu uşurinţă materiale deosebit de groase sau greu de taiat. Bara de măsurare reglabila, rotire īn ambele direcţii de pānă la 45 de grade, este pivoteaja īn centrul liniei de tăiere la orice unghi, permiţāndu-vă să obţineţi o adevarata masura a piesei de prelucrat. i. Măsurătorile sunt īn centimetri.Este usor de demontat pentru a putea fi usor de transportat Precizia, uşurinţa de utilizare şi de greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata, structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru incizii diagonale. Forma special de prindere permite placi sa fie tăiata la orice punct. Ruleaza pe rulmenti.

Masina profesionala taiat gresie si faianta Sigma 128 art 3E2K

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Masina de taiat gresie si faianata Art. 3EK Sigma 128cm este o masina profesionala ce poate taia placi ceramice portelanate Masina poate taia placi cu o lungime maxima de 128cm,iar pentru taierea in diagonala placi cu dimensiuni de 90x90 cm. Grosimea maxima a placilor ce pot fi taiate cu acest model este de 20mm. Masina de taiat gresie si faianta Art. 3EK Sigma 128cm se livreaza in cutie cu dimensiunile: 154x44x21 cmsi cantareste 24kg.Masa neta a masinii fiind de 23kg. PUSH Klock Sistem de taiere puternic, poate taia cu uşurinţă materiale deosebit de groase sau greu de taiat. Bara de măsurare reglabila, rotire īn ambele direcţii de pānă la 45 de grade, este pivoteaja īn centrul liniei de tăiere la orice unghi, permiţāndu-vă să obţineţi o adevarata masura a piesei de prelucrat.Este usor de demontat pentru a putea fi usor de transportat Precizia, uşurinţa de utilizare şi de greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata, structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru incizii diagonale. Forma special de prindere permite placi sa fie tăiata la orice punct. Ruleaza pe rulmenti.

Masina profesionala pentru taiat gresie si faianta Sigma 92 cm art 3D2K

TEL 0740562963 mgmdistributie@gmail.com Masina de taiat gresie si faianta portelanata Sigma 90cm art.3DK are bara de măsurare pivotanta si se roteste la 45 grd īn ambele direcţii şi pivoteaza īn centrul liniei de tăiere, lucru care să permita măsurarea corecta a piesei care urmează a fie tăiate. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 90cm este uşor de demontat pentru a se asigura dimensiuni compacte pentru un transport usor. Sistemul de taiere prin impingere KICK Klock este extrem de puternic, permite īn special materiale groase sau dificile să fie uşor de tăiat, cu avantajul de a măsurare convenabil aproape de operator. Precizia, utilizarea practică şi greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masini de taiat faianta Sigma. Structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistenţă şi oţel. Forma specială de prindere permite ca placa ceramica sa fi tăiate la orice punct. Mişcarea pe rulmenţi, MASINI DE TAIAT PLACI CERAMICE SIGMA-ITALIA 3DK 90 cm Caracteristici: Taiere efectiva-lungime 92cm Taiere in diagonala 65×65cm Grosimea maxima de taiere 20mm Greutate neta 12,8kg Greutatea bruta 13,5kg Dimensiuni cutie 119×154×40

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: