masinilor
.

Masinilor

Cautari similare:
   masinilor   
[Pagina 1 din 3]  2   3 

elimina urmele de cauciuc

CURATATOR DE CAUCIUC - Eliminare urme de cauciuc de pe marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, placi ceramice in general, etc. Caracteristici: Produs lichid pe baza de co-polimeri de etilen si oxizi de propilen.Aplicatii: Pentru indepartarea, eliminarea si curatarea suprafetelor ceramice sau ne-ceramice a urmelor de cauciuc lasate de rotile masinilor. Ex.: ateliere mecanice, show-rooms de masini, super market-uri, in special pe suprafete cu trafic intens.

CURATATOR DE CAUCIUC ( 1 L ) - elimina urmele de cauciuc de pe suprafete ceramice, gresie, faianta, etc.

CURATATOR DE CAUCIUC - Eliminare urme de cauciuc de pe marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, placi ceramice in general, etc. Caracteristici: Produs lichid pe baza de co-polimeri de etilen si oxizi de propilen.Aplicatii: Pentru indepartarea, eliminarea si curatarea suprafetelor ceramice sau ne-ceramice a urmelor de cauciuc lasate de rotile masinilor. Ex.: ateliere mecanice, show-rooms de masini, super market-uri, in special pe suprafete cu trafic intens.

Masina manuala de taiat faianta si gresia Sigma 61 cm 2D4

Masina manuala taiat gresie si faianta Sigma 61cm TAIERE PRIN IMPINGERE Calitate deosebita, inalta precizie Masina de taiat gresie si faianta Sigma 61 CM 2 D4 Cutting Pusch Sistem permite taierea placilor ceramice deosebit de groase sau dificil de tăiat. Masina de taiat gresie faianta Sigma 61 CM art 2D4 permite taiera placilor ceramice (gresie sau faianta) portelanate. Pentru taierea placilor ceramice de diferite grosimi, nu este nevoie de reglaje sau ajustari. Bara de măsurare rotativa sprijina faianta sau gresia,se rotește la 45* īn ambele direcții,este īn centrul liniei de tăiere,si permite măsurarea reală si corecta a piesei care urmează să fie tăiate. Sistem de taiere prim IMPINGERE:extrem de usor si intuitiv. Precizie utilizarea practică și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta SIGMA 61CM art 2D4 Potrivita pentru taierea tuturor tipurilor de plăci ceramice disponibile īn comerț. Construita cu structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistență și oțel. Forma speciala de prindere permite piesele sa fie tăiate la orice punct.Culisare pe rulmenți pentru reducerea frecarii. Rotita widia este de inalta calitate (art 14C) Manerul are protectii din plastic. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 61 cm art 2D4 permite taierea placilor ceramice de 61 cm, pe diagonala a placilor de 43x43 cm, cu grosimi pana la 20 mm are 6 kg si dezvolta o forta de apasare de 800kg.

Masina de taiat gresie, faianta Sigma 66 cm 2 B

Masina taiat gresie faianta SIGMA art 2 B 66cm TAIERE PRIN TRAGERE. Masina taiat gresie si faianta SIGMA 2B3 taie placi de gresie faianta portelanate cu dimensiuni pana la 66cm iar pentru taieturi in diagonala pana la 46cm. Principale caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta SIGMA 66cm, Art 2B sunt: Greutatea redusă şi dimensiunile compacte." Taie placi de gresie si faianta de diferite grosimi fara a fi nevoie de ajustare. Bara de măsurare rabatabila,sprijina faianta sau gresia, se roteşte īn ambele direcţii de pānă la 45*pivoteaza din centrul de la linia de tăiere si permite obtinerea la orice unghi măsurare reală a piesei de prelucrat MASINA DE TAIAT GRESIE SI FAIANT SIGMA 66cm Art 2B -sistemul de taiere prin tragere ofera: viteză maximă şi precizie, usurinta in utilizare şi greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masini de taiat gresie Sigma 66 cm Art 2B Acest dispozitiv este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de placi ceramice disponibile in comert. Fabricat cu structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru tăieri diagonale. Forma special de prindere permite piesele pentru a fi taiate in orice moment. Manerul glisează pe rulmenţi si are protectii din plastic pentru a evita urmele de rupere sub picioarele manerului. -dimensiunea maxima de taiere 66cm -dimensiunea taierilor in diagonala 46cm -grosimea maxima a placi 20mm -greutatea 5,9kg

Masina profesionala de taiat gresie, faianta Sigma 128cm 3EK

Masina de taiat gresie si faianta Art 3EK 128cm este o masina profesionala ce poate taia placi ceramice portelanate Masina SIGMA poate taia placi cu o lungime maxima de 128 cm, iar pentru taierea in diagonala placi cu dimensiuni de 90x90cm. Grosimea maxima a placilor ce pot fi taiate cu masina de taiat gresie si faianta SIGMA Art.3EK este de 20mm Masina de taiat gresie si faianta Art. 3EK Sigma 128 cm se livreaza in cutie de carton cu dimensiunile: 154x44x21 cm si cantareste 24 kg. Masa neta a masinii fiind de 23 kg. Masina de taiat gresie si faianta SIGMA Art.3EK beneficiaza de PUSH KLICK-KLOCK Sistem de taiere puternic, poate taia cu uşurinţă materiale deosebit de groase sau greu de taiat. Bara de măsurare reglabila, rotire īn ambele direcţii de pānă la 45 de grade, este pivotanta īn centrul liniei de tăiere la orice unghi, permiţāndu-vă să obţineţi o masurare corecta a piesei de prelucrat. Măsurătorile sunt īn centimetri.Este usor de demontat pentru a putea fi usor de transportat Precizia, uşurinţa de utilizare şi de greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de placi de pe piata, structura din aliaj de aluminiu şi oţel de īnaltă rezistenţă īntr-o gamă largă de modele echipate pentru taieri in diagonala. Forma speciala de prindere permite placilor ceramice sa fie tăiata la orice punct. Ruleaza pe rulmenti.

Masina de taiat gresie si faianta Sigma Art 3CK 72 CM

Sistemul Klick klock,extrem de puternic, ce poate tăia cu ușurință materiale si placi ceramice deosebit de groase sau dificil să taiat,cu avantajul de măsurare aproape de operator.Suprafața larga de sprijin.Dubla ajustare a grosimii de tăiere.Bara de măsurare rabatabila,se rotește īn ambele direcții pānă la 45* și pivotata īn centrul liniei de tăiere la orice unghi care să permită măsurarea exacta a piesei care urmează să fie tăiata. Datorită butonului de pozitionare rapidă unghiurile principale utilizate īn mod curent sunt disponibile imediat. Precizia, ușurința de utilizare și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de plăci ceramice disponibile īn comerț Construite din aliaje de aluminiu și oțel de īnaltă rezistență īntr-o gamă largă de modele. Masina de taiat gresie 72 cm art 3CK cu sistem de taiere KLICK KLOCK -dimensiunea maxima de taiere 72 cm -dimensiunea de taiere in diagonala 50 cm -grosimea maxima a placilor 20mm -forta de rupere 1200 kg -greutatea neta 11,5 kg -greutate bruta 13 kg

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 65cm art 3 B2

Masina de taiat gresie faianta Sigma seria 3 art 3 B 2-65 cm Mod dublu pentru reglarea grosimii. Bara de măsurare rotativa sprijina placile ceramice si se roteste la 45* īn ambele directii si pivoteaza īn centrul liniei de tăiere, ceea ce permite măsurarea corecta a piesei care urmează să fie tăiate. Butonul de poziționare rapidă face ca unghiurile principale utilizate īn mod normal sa fie disponibile imediat. Ușor de demontat pentru a asigura dimensiuni compacte pentru transport usor. Sistem de taiere-prin tragere: viteza maximă și precizie, cu măsurare aproape de operator. Precizie, utilizarea practică și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat placi ceramice Sigma. Potrivita pentru taierea tuturor tipurilor de plăci disponibile īn comerț.Facuta cu structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistență și oțel īntr-o gamă largă de modele, de asemenea forma specială a mānerului permite piesele pentru a fi tăiate in orice punct. -lungime maxima de taiere placi 65 cm -taiere in diagonala placi de45X45 cm -grosimea maxima de taiere 20 mm -forta de rupere 1050 kg. -greutatea neta 10 kg Bara de taiere de 8 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 E cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 K,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 8,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 37 cm art 7 F

Masina de taiat gresie si faianta SIGMA 37 cm art 7 F -dimensiunea maxima a placilor ceramice 37 cm -dimensiunea maxima a placilor ceramice pentru taieri in diagonala 26 cm -grosimea maxima de taiere 15 mm -forta de rupere 600 kg -greutatea neta 2.3 kg -greutatea bruta 3 kg. Masina de taiat faianta si gresie SIGMA 37 cm art 7 F are in dotare rotita widia de 12 mm,art 14 A si poate fi inlocuita cu rotita de titan de 12 mm,art 14 T. Model profesionist cu măsurarea fixă și masa de metal pe arcuri,Taie diferite grosimi fără a fi nevoie de ajustări.Sistem de taiere prin TRAGERE: viteza maximă de taiere și precizie, cu măsurare aproape de operator. Precizie, utilizarea practică și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat faianta Sigma. Potrivit pentru taierea tuturor tipurilor de plăci disponibile īn comerț. Facuta cu structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistență și oțel īntr-o gamă largă de modele, de asemenea, cu accesorii pentru taieri in diagonala.Forma specială a mānerului permite piesele pentru a fi tăiate la orice punct. Mișcarea pe rulmenți.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 33 cm art 7A

Masina de taiat gresie faiant SIGMA 33cm -dimensiunea maxima a placilor ceramice 33 cm -dimensiunea maxima a placilor ceramice pentru taieri in diagonala 24 cm -grosimea maxima de taiere 15 mm -forta de rupere 500 kg -greutatea neta 1,7 kg -greutatea bruta 3 kg. Masina de taiat faianta si gresie SIGMA 33 cm art 7 A are in dotare rotita widia de 12 mm,art 14 A si poate fi inlocuita cu rotita de titan de 12 mm,art 14 T. Masini de taiat placi de ceramica STANDARD cu ajustare automata īn funcție de grosimea gresiei sau faiantei, Corespunzatore pentru uz profesional și amator, cu suprafata de sprijin din cauciuc. Nu este ajustarea necesară pentru grosime faiantei. Sistem de taiere prin TRAGERE cu viteza mare și precizie, cu măsurare aproape de operator. Precizie, utilizarea practică și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat gresie si faianta Sigma. Potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de plăci ceramice disponibile īn comerț. Masinile de taiat gresie si faianta SIGMA sunt construite din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistență și oțel īntr-o gamă largă de modele, de asemenea, cu accesorii pentru taieri in diagonala.Forma specială a mānerului permite piesele pentru a fi tăiate la orice punct. Mișcarea pe rulmenți,

Masini de slefuit DSA 200 - 230 V la cel mai bun pret

Versatilitatea mare a masinilor de slefuire la dublu le face ideale pentru artizani profesionali. Piatra de slefuit Ų x l: 200 x 25,4 mm Gaura interioara piatra de slefuit: 15,88 mm Granulatie: K 36 / K 60 Turatie: 2850 rot/min Putere motor: 0,55 kw Latime: 340 mm Inaltime: 330 mm Greutate aprox.: 18 kg

143 EURO/cu taxe EXPERT MOLDOVA TRADING Iasi
[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: