mese pliabile
.

Mese pliabile

Cautari similare:
mese pliabile: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Pavilion 3x3m pliabil PRO

Firma HOBA TECHNIC, cu sprijinul partenerului german de peste 20 ani pe piata din Germania, distribuie corturi evenimente, depozitare si prezentare, precum si accesorii si scule de montaj aferente. Pavilioane evenimente diverse – prezentari firme, promovari, nunti, botezuri, party-uri, lansari de produse – precum si corturi pentru depozitare si chiar productie, produse in Germania conform DIN – normele germane de calitate. Cea mai mare diversitate de modele si dimensiuni: pavilioane gradina, corturi etajate, pagode etajate, corturi VIP, corturi fixe/ corturi pentru party,hale rezistente la zapada, hale de depozitare si industrie, pavilioane, pagode, standuri de vanzare, scene, pavilioane bauturi, aparate incalzire, alee, mese pliabile, banci pliabile, scaune pliabile, accesorii, etc. Pavilion pliabil 3 x 3 M PROFI Ideal pentru party, promovare sau montare fixa - culoare albastru. Materialul folosit este Poliester de 270g/ mp pentru acoperis, rezistent la ploaie si 140g/ mp la pereti, este impermeabil. Picioarele si acoperisul din duraluminiu( 29x29mm-stalpi, 24x24mm sarpanta ), reglabil pe inaltime in 3 trepte, - greutate - 19 Kg - fiecare perete cu fereastra L 168 x B 117 cm, poate fi inchis total sau partial - dimensiuni 300 x 300 x 335 cm - livrabil doar cu 2 pereti si geanta de transport.

Exhaustoare AT 1000

Purificatorul cu masă AT 1000 garantează curăţirea aerului la locul de muncă. Dimensiunea mesei: 940 x 640 mm Înălţimea mesei: 800 mm Capacitatea maximă: 2500 m3/h Puterea motorului: 0,35 kW (0,5 CP) Alimentarea: 230 V Greutatea aproximativă: 95 kg Tanc colector pentru praf în partea din faţă a maşinii Echipată standard cu plăci pliabile Ventilator interior din această cauza nu mai este nevoie de un exhaustor adiţional Masă support din cauciuc ce garantează lucrări fine Pret: 950 euro fara tva

Mobila gradinita la comanda

Realizam pentru Dvs orice tip de mobila pentru gradinita: dulapuri haine, cuiere, bancute, masute si scaune, paturi pliabile, dulapuri jucarii, dulapuri depozitare, mese, birouri, tot ce aveti nevoie pentru o gradinita. Va asteptam cu cele mai bune oferte !

Masa picnic 120BBOX

- Dimensiuni: 72 x 50 cm
- Material: durolac
- Sistem: 2 seturi de picioare U pliabile

119 RON ok-shop.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: