mobila pentru copii
.

Mobila pentru copii

[Pagina 1 din 2]  2 

Inchiriere apartament 2 camere Greenfield-Baneasa

Aparatamentul este in zona Padurea Baneasa,fiind in apropierea Gradinei Zoo si a aeroportului interational Aurel Vlaicu. Fiind situat la etajul 3, confort I,are suprafata construita de 65 mp si suprafata utila 57 mp.Apartamntele sunt noi ,constructie 2010, moderne.Complet utilat si mobilat. Dotari complex: paza 24/7, magazine comerciale, loc de joaca pentru copii, centru fitness.

Inchiriere apartament 2 camere-Asmita Gardens

Apartamentul de 2 camere,zona centrala Tineretului-Timpuri Noi cu o suprafata de 97 mp este cea mai potrivita optiune pentru o familie tanara.Apartamentul este decomandat si inteligent impartit.Bucatarie americana si living foarte generos,terasa de 20 mp si o baie.Complexul beneficiaza de spatii verzi,loc de joaca pentru copii,spa,2 niveluri de parcaj subteran,paza 24h,supraveghere video.Complet mobilat si utilat (inclusiv cu vesela, aspirator, cuptor cu microunde etc),mobilierul si electrocasnicele sunt noi si de foarte buna calitate.Zona centrala,apropiere statie metrou,centre comerciale,parcul Tineretului si Parcul Carol.

Inchiriere apartament 2 camere Complex Asmita Gardens

Apartamentul de 2 camere,tip A,87 mp,decomandat.Bucatarie inchisa,dormitor matrimonial cu dressing,cu un living spatios de 24 mp si cu o terasa generoasa de 12 mp si 2 bai,apartamentul este o varianta extrem de confortabila pentru rezidenta.Apartament complet mobilat, bucataria este mobilata si utilata-combina frigorifica Samsung,aragaz/cuptor Beko,cuptor cu microunde,masina de spalat Indesit. Apartamentul are vedere luminoasa,spre Est,fara cladiri care sa obtureze.Complexul beneficiaza de spatii verzi,loc de joaca pentru copii,spa,2 nivele de parcaj subteran,paza 24h,supraveghere video. Se platesc 2 luni de garantie si o luna de avans.

Complex Rezidential Cosmopolis- Inchiriere apartament 3 camere

Apartament de lux in complex rezidential Cosmopolis. Apartamentul este la et 2/10 are 128 mp, 3 camere, 2 bai, 1 terasa, complet mobilat si utilat, finisaje exceptionale, aer conditionat, parchet din lemn natural laminat, incalzire in pardoseala, loc de parcare. Complexul residential este dotat cu piscine, supermarket, gradinita, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii, locuitorii au facilitati pentru transport pe ruta Cosmopolis - Metrou Pipera si retur. Pentru mai multe informatii apelati agentia Alexis Imobiliare

Carucior Atlanta 2011 Bertoni

Carucior Atlanta 2011 Bertoni Spatar reglabil pana la aproximativ 30 Dispune de cos landou separat pentru nou- nascuti Cos mare de cumparaturi fixat pe cadrul caruciorului Manerul este ajustabil pe inaltime Geanta pentru accesorii inclusa Roata din fata fixa sau mobila Copertina pentru protectia impotriva soarelui Bara de protectie a copilului

Mobila la comanda

Executam la comanda din pal melaminat, mdf, pal furniruit cu ornamente sculptate in lemn masiv (onlay-uri, cornise, capiteliuri,frize) pentru bucatarii, dormitoare, living-uri, camere tineret, camere de copii, patuturi si birouri masinuta, dulapuri castel, etc, dressing-uri, spatii comerciale, sau orice tip de mobilier pt casa sau spatiul dvs, toate personalizate. Oferim consultanta, proiect 3d, transport si montaj gratuit.tel: 0752531373 adresa webb:http://www.marissmob.com

100 RON Marissmob Cluj

Patut la comanda PRO 1

Patut pentru copii este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Finisaj utilizat alb, dar poate fi personalizat in functie de preferintele Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Carucior Roadster SL Circle red

Carucior Roadster SL Circle red Carucior cu 3 roti. Roata fata se poate bloca, mobila, cu schimbare de directie. Carucior pentru copii de la 0 luni. Schelet din otel. Frana centrala pe rotile din spate. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte cu protectie pentru umeri. Suport picioare reglabil in 4 trepte. Material detasabil, lavabil. Se poate combina cu scaunele auto la sistemul shop and drive fara adaptor. Carucior usor de manevrat. Greutate: 9,5 kg. Dimensiuni carucior pliat: lungime 108 cm, latime 53 cm, inaltime 111 cm. Diamterul rotilor: fata 24 cm, spate 29 cm. Spatarul in pozitia de culcat: 157 grade, pozitia sezut: 108 grade. Maner reglabil 6 trepte - inaltimea: 77-109 cm.

793.8 RON ZonaBebe.ro Cluj

Carucior Jogger Roadster SL, Quattro navy

Carucior Jogger Roadster SL - Quattro navy Carucior cu 3 roti. Roata fata se poate bloca, mobila, cu schimbare de directie. Carucior pentru copii de la 0 luni. Schelet din otel. Frana centrala pe rotile din spate. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte cu protectie pentru umeri. Suport picioare reglabil in 4 trepte. Material detasabil, lavabil. Se poate combina cu scaunele auto la sistemul shop and drive fara adaptor. Carucior usor de manevrat. Greutate: 9,5 kg. Dimensiuni carucior pliat: lungime 108 cm, latime 53 cm, inaltime 111 cm. Diamterul rotilor: fata 24 cm, spate 29 cm. Spatarul in pozitia de culcat: 157 grade, pozitia sezut: 108 grade. Maner reglabil 6 trepte - inaltimea: 77-109 cm.

793.8 RON ZonaBebe.ro Cluj

Carucior Jogger Roadster SL, Spring red

Carucior Jogger Roadster SL Carucior cu 3 roti. Roata fata se poate bloca, mobila, cu schimbare de directie. Carucior pentru copii de la 0 luni. Schelet din otel. Frana centrala pe rotile din spate. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte cu protectie pentru umeri. Suport picioare reglabil in 4 trepte. Material detasabil, lavabil. Se poate combina cu scaunele auto la sistemul shop and drive fara adaptor. Dimensiuni carucior pliat: lungime 108 cm, latime 53 cm, inaltime 111 cm. Diametrul rotilor: fata 24 cm, spate 29 cm. Spatarul in pozitia de culcat: 157 grade, pozitia sezut: 108 grade. Maner reglabil 6 trepte - inaltimea: 77-109 cm.

793.8 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: