mobilier bebe
.

Mobilier bebe

mobilier bebe: Rezultate in produse -(60) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 4]  2   3   4 

BABYMINDER masa pentru schimbat scutece

Sigur, convenabil – pentru o schimbare a bebelusului mai curata” Instalarea unui mese pentru schimbat scutece BABYMINDER® ofera parintilor o facilitate sigura, convenabila si igienica in locatiile departe de casa si se doreste a fi considerata de o importanta egala cu asigurarea altor facilitati esentiale. Produsele BABYMINDER® sunt concepute pentru utilizarea in locatii departe de casa, vizitate de parinti impreuna cu bebelusi sau copii mici. • Profil compact foarte subtire • Balamale rezistente integrate in structura – pentru mai multa rezistenta si securitate • Suport cu amortizare pe gaz – pentru deschidere si inchidere sigura • Usor de integrat linia dubla de dispensere – pentru servetele si solutie igienizare – incorporate pentru o igiena mai sigura • Suport dublu (pe ambele parti) integrat pentru agatare poseta / geanta de mana • Contur intern cu raza mare, pentru mai mult confort si siguranta • Centura de siguranta ajustabila, operabila dintr-o singura miscare • Posibilitatea personalizarii aparatelor • 5 ani garantie pentru componente si defecte de fabricatie Culori disponibile : granit inchis granit deschis alb.

Dulap lemn cu 2 usi, Safari

Dulap lemn cu 2 usi, Safari Dulap pentru camera bebelusului. Materialul dulapului este pal laminat. Dulap cu rafturi si suport pentru umerase. Marimea: 180 x 90 x 50 cm. Gama de culori: artar, fag, brad, fag – bej (pret de baza), alb, nuca – alb mat, cires, cires cu vanilie.

545 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat, Safari VI

Comoda de infasat, Safari VI Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Gama de culori: fag (pret de baza), cirese (+30 RON) In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat. Inaltime 85 cm. Latime 45 cm. Lungime 90 cm.

369 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat, Safari V

Comoda de infasat, Safari V Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Gama de culori: artar In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat. Inaltime: 85 cm. Latime: 45 cm. Lungime: 106 cm.

479 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat cu 3 sertare, Safari IV

Comoda de infasat cu 3 sertare, Safari IV Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Se poate comanda cu suprafata de infasat: 90 x 70 cm Gama de culori: brad, fag, fag-bej, nuca-alb mat (pret de baza), alb, cirese, cirese-vanilie (+30 RON) Inaltime: 85 cm. Latime: 45 cm. Lungime: 70 cm. In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat.

369 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat cu dulapior, Safari I

Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Se poate comanda cu suprafata de infasat: 90 x 70 cm Gama de culori: brad, fag, fag-bej, nuca-alb mat (pret de baza), alb, cirese, cirese-vanilie (+30 RON). Inaltime: 85 cm. Latime: 45 cm. Lungime: 70 cm. In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat.

339 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat cu dulap, Safari II

Comoda de infasat cu dulap, Safari II Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Se poate comanda cu suprafata de infasat: 90 x 70 cm Gama de culori: brad, fag, fag-bej, nuca-alb mat (pret de baza), alb, cirese, cirese-vanilie (+30 RON). Inaltime: 85 cm. Latime: 45 cm. Lungime: 70 cm. In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat.

339 RON ZonaBebe.ro Cluj

Comoda de infasat cu 4 sertare, Safari III

Comoda de infasat cu 4 sertare, Safari III Comoda de infasat este un ajutor real pentru mamici in timpul infasarii, iar dupa trecerea perioadei cand copilul necesita infasarea, inlaturand suprafata de infasare, se poate transforma in comoda si folosi in casa oriunde doriti. Comoda de infasat completeaza camera copilului, fiind un accesoriu foarte util. Se pot depozita in ea lucrurile necesare pentru infasare si hainele bebelusului. Merita sa acordati atentie, cand alegeti comoda de infasat, ca acesta sa fie in armonie cu patutul atat la culoare cat si la stil. Nu este necesar ca saltelele de infasat care se folosesc pe comode de infasat sa aiba suprafata de contact cu comoda rigida. Culoarea saltelei de infasat se alege in general in armonie cu culoarea asternuturilor. Dimensiunile suprafetei de infasat: 70 x 70 cm Se poate comanda cu suprafata de infasat: 90 x 70 cm Gama de culori: brad, fag, fag-bej, nuca-alb mat (pret de baza), alb, cirese, cirese-vanilie (+30 RON) Inaltime: 85 cm. Latime: 45 cm. Lungime: 70 cm. In magazinul nostru online pentru comoda de infasat se pot comanda paturi, dulapuri si saltele de infasat.

419 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pat lemn, Bertoni, Trend

Pat lemn, Bertoni, Trend Mobilierul din lemn Trend contine : Pat balansoar pentru bebelusi, cu dulap incorporat ce poate fi detasabil ( in acest caz dimensiunile patutului pentru copii Trend sunt: 160 x 70 cm) si 2 saltele ( saltea pentru patutul balansoar la dimensiunile: 120 x 70 cm si saltea pentru pat Junior la dimensiunile de : 160 x 70 cm ). Dimensiunile totale ale ansamblului : Patut junior : 160 x 70 cm. Patut bebe : 120 x 70 cm. Patutul balansoar este prevazut la partea inferioara cu doua sertare. Comoda patutului Trend este detasabila si are in interior trei rafturi. Masuta de infasat care poate fi folosita ca noptiera in varianta Junior : 40 x 70 cm. Culori disponibile: Blue (albastru) Pink (roz) Yellow (galben-verde) Multicolor (galben-verde-portocaliu) Beech (natur) Cherry (cires).

1080.45 RON ZonaBebe.ro Cluj

Trusou pentru bebe cand doarme

Trusoul pentru bebe cand doarme contine: - mobilier Trend color - lenjerie mobilier - plasa tantari pentru pat lemn - protectie impermeabila pentru pat - interfon cu adaptor - lampa de veghe - carusel muzical pat - bara de jucarii.

1598.63 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 4]  2   3   4 
Rezultate in: