mobilier de hol
.

Mobilier de hol

Cautari similare:
[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 

Lampa Led iluminat trepte, scari, mobilier Tango ministick

Importator SKOFF (Polonia) vand, lampa aluminiu cu LED-uri - 10 V / consum 0,3-0,5 W, autoadeziva, disponibila in lumina alba, rosie, albastra si verde, ideala pentru iluminat ambiental si decorativ trepte, scari, holuri, mobila. Nu se incalzeste, se monteaza rapid prin lipire si are 5 ani garantie. Cod comanda: TANGO Mini Stick. Pret/buc: 14 Eur + tva (necesita transformator; ZOL 6, transformator 6W . Cost: 14Eur +tva/buc). Contacteaza pentru detalii: 0757104771; axialacustic@yahoo.com

Spot led incastrabil in mobila

TRIANGO LLT 1, spot cu LED-uri, 17 eur+tva, in carcasa triunghiulara, 3,5 W / 350 mA, variante: lumina alba calda sau rece, este ideal pentru iluminat ambiental in tavan fals, pe holuri sau integrare in piese de mobilier. Reduce cu 80% consumul energetic. Eficienta luminoasa sporita, similara cu lumina produca de becurile cu halogen.Finisaje diverse, pt detalii si comenzi contactati AMRO Grup importator spoturi led calitate lux: lumini mobila, spoturi tavan fals, spoturi bucatarie,spoturi led incastrabile, mini spoturi led bucatarie, lumini decorative, iluminat cu led.

Scaun pescuit Jaf Holiday

Agrementonline comercializeaza scaun pliabil cu spatar pentru pescuit. Inaltime spatar : 82 cm Dimensiuni : 51 x 40 x 42 cm Suport pahar Pentru pret, stoc si vizualizare gama noastra completa de mobiler pentru pescuit, va rugam sa ne vizitati pe http://www.agrementonline.ro

MOBILA LIVING CLUJ NAPOCA

MOBILA LIVING CLUJ. SC PROEXUTIL SRL executa la comanda toata gama de mobilier din pal si mdf: mobila bucatarie, mobila dormitor, living, mobilier hol, dressinguri cu usi culisante, mobilier office, mobilier pentru magazine, mobilier pentru farmacii, mobilier hotelier. vizitati pagina firmei MOBILA-CLUJ. WEBS. COM

Cuier hol la comanda PRO 06

Cuier pentru hol este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, dotat cu bara metalica pentru haine si cuiere. Dimensiunile si finisajul mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Cuier hol PRO 05

Cuier hol este realizat din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier hol pe comanda PRO 04

Mobilierulu pentru hol este realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj arin somon, canturi ABS. Partile componente ale mobilierului sunt: 2 cuiere, dulap cu oglinda si o comoda mica. Finisajul si dimensiunile pot fi modificate dupa indicatiile Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit

Mobilier hol pe comanda PRO 03

Mobilier hol este realizat pe comanda din pal melaminat si este constituit din: cuier, dulap cu usa din oglinda, oglinda si comoda suspendata. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: oglinda, manere din alumniu, sistem de prinedere a pieselor ascuns, glisiere si balamale Blum. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila hol PRO 02

Mobila hol este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.

Mobila hol Pro 01

Mobila hol realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm este constituita din 2 dulapuri, 2 sertare si oglinda suspendata. Accesorii de calitate import Austria: manere si rame din aluminiu, glisiere si balamale Blum. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului.

[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 
Rezultate in: