mobilier gradini
.

Mobilier gradini

Cautari similare:
[Pagina 1 din 3]  2   3 

sticker copii

Autocolant (sticker) decorativ model delfin, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, faianta etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ model arici, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

sticker hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model hipopotam cu fluturas; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant decorativ Omida buclucasa

Autocolant (sticker) decorativ omida buclucasa, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, laptop etc.). Model viu colorat si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (7 X 29 cm, 11 X 40 cm, 16 X 60 cm) si doua combinatii de culori (galben-portocaliu si verde crud-verde inchis).

sticker broscuta

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model broscuta; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in patru dimensiuni (19 X 16cm, 33 X 28 cm, 58 X 49 cm, 94 X 80 cm) si doua culori (verde crud si verde mediu).

autocolant (sticker) model marin

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model calut de mare; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, faianta etc.). Model delicat, foarte potrivit pentru spatiile care reproduc universul marin, cat si pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (11 X 21 cm, 21 X 40 cm, 35 X 65 cm) si patru culori (turcoaz, bleumarin, bleu ciel si albastru cosmos).

PATURI METALICE SUPRAPUSE

PATURI METALICE Simple, Duble, Suprapuse, Campanie, Fier forjat etc. Paturile metalice sunt de folosinta indelungata. Executam la comanda paturi metalice din fier forjat si/sau profile rectangulare sau rotunde, si/cu combinatii din cele mai diverse materiale: lemn, pal melaminat, plexiglas, policarbonat,altele. Paturile metalice au o rezistenta deosebita si un design placut. Modelele pot fi realizate in mai multe nuante de culori in functie de optiunea clientului. Avem modele proprii dar lucram si dupa proiectul beneficiarului. Realizam de asemenea la comanda serii de paturi metalice simple, suprapuse/supraetajate pentru hoteluri, pensiuni,vile, spitale, santiere,camine muncitori, camine studentesti, containere locuit, internate, scoli, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc. Confortabile si solide realizate din profile metalice protejate impotriva zgarieturilor,deformarilor si ruperilor - usor de montat, demontat , transportat si depozitat. Structura metalica le confera robustete si durabilitate. Imaginile produselor prezentate in site,sunt doar cateva dintre modelele realizate de firma noastra. La cerere se pot livra - SALTELE Confort si utilitate, design modern si preturi atractive numai la noi le vei gasii.. Asteptam cu interes cererile dumneavoastra.

Paturi Metalice suprapuse

PATURI METALICE Simple, Duble, Suprapuse, Campanie, Fier forjat etc. Noul trend la amenajarile camerelor se face cu paturi metalice care se pot adapta pentru amenajarea camerei in stil clasic sau modern, Paturile metalice sunt de folosinta indelungata. Practice si usor de utilizat Executam la comanda paturi metalice din fier forjat si/sau profile rectangulare sau rotunde, Paturile metalice au o rezistenta deosebita si un design placut. Realizam deasemenea la comanda serii de paturi metalice simple, suprapuse/supraetajate pentru hoteluri, pensiuni,vile, spitale, santiere,camine muncitori, camine studentesti, containere locuit, internate, scoli, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc. Paturile metalice suprapuse dimensiuni:90*200, 80*200, 70*200, sau orice alte dimensiuni, in functie de necesitatile si optiunile beneficiarului. Constructie metalica care se poate demonta si detasa. Structura metalica le confera robustete si durabilitate. Paturile metalice se realizeaza numai la comanda La cerere se pot executa/livra si SALTELE Asteptam cu interes cererile d-vs. Cu deosebita consideratie Echipa BELVEDERE GROUP

MOBILIER GRADINA - JARDINIERA CU BANCUTA - EXPORT

Jardiniera cu bancuta - lungime - 220cm cu bancuta de 140cm. Toate elementele sunt protejate cu lac colorat. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, de orice natura in legatura cu amenajarea gradinii dumneavoastra, va stam cu placere la dispozitie la numarul de telefon 0730.030.380 sau pe adresa de e-mail oferte@mobinstal.ro. Va multumim si va dorim o zi excelenta in continuare!

90 EURO/buc MOBINSTAL Iasi

MOBILIER GRADINA - JARDINIERA CU BANCUTA

Jardiniera cu bancuta - lungime - 220cm cu bancuta de 140cm. Toate elementele sunt protejate cu lac colorat. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, de orice natura in legatura cu amenajarea gradinii dumneavoastra, va stam cu placere la dispozitie la numarul de telefon 0730.030.380 sau pe adresa de e-mail oferte@mobinstal.ro. Va multumim si va dorim o zi excelenta in continuare!

320 RON/buc MOBINSTAL Iasi
[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: