mobilier pensiune
.

Mobilier pensiune

mobilier pensiune: Rezultate in produse -(8) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Mobilier Pensiune Maria

Mobilier pentru camere pensiune, la comanda din pal melaminat, finisaje la alegerea clientului, cant ABS. Mobilierul poate contine diverse piese: pat simplu, pat dublu, noptiere, comode, masute cafea, cuiere, dulapuri ... mobilier pensiune la comanda pentru o afacere de succes ! *Livrare mobila pensiune la comanda in toata tara !

Mobila Pensiune Dor

Mobila la comanda pentru pensiuni din pal melaminat de 18 mm, finisaj divesre culori, accesorii de calitate import Austria - Blum. Mobila pensiuni la comanda cu Mobila Comanda.com *Livrare mobilier la comanda pentru pensiuni in toata tara !

Mobilier pentru pensiune Ghotick

Mobila pentru pensiune: pat dublu tablie si doua noptiere. Accesorii mobila dormitor pentru pensiune: manere din aluminiu, feronerie import Austria - Blum. Mobila pentru pensiunea ta cu Mobila Comanda .com ! *Livrare mobila la comanda pentru pensiuni in toata tara !

Mobila Pensiune Miorita

Mobila pensiune la comanda din pal melaminat, cant ABS. Sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns. Patul poate fi executat si cu doua sertare laterale pentru depozitare paturi, plapumi, perne si diverse. Mobila pensiune la comanda *Livrare mobilier de pensiune in toata tara !

Mobilier Pensiune Rudi

Mobilier pensiune la comanda, pat simplu - pat dublu cu noptiere, finisaj red wood. Mobilam complet camere pensiuni, camere hotele, case de vacanta cu mobilier dormitor, mobila bucatarie, mobila pentru baie, mobila camere de zi etc. *Livram mobilier pensiune in toata tara !

Mobilier Pensiune Favorit

Mobilam cu seturi complete camere pensiuni, camere hotel: paturi, paturi simple, paturi duble, dulapuri, noptiere, mese de toaleta, comode TV, suporturi pentru bagaje, dulapuri bagaje si mule alte accesorii si articole de mobilier hotelier si pentru pensiuni. Va punem la dispozitie o gama variata de materiale si finisaje(mobilier pensiune). *Livrare mobila de pensiune in toata tara !

Mobila Pensiune Rustic

Producem mobila pentru pensiuni, mobilier hotelier, mobila pentru case de vacanta. Cu noi afacerea ta va creste rapid ! *Echipa Mobila Comanda .com livreaza mobila pentru pensiune in toata tara !

Mobila pensiune

Producem la comanda orice tip de mobilier pentru pensiuni ! Mobilier pentru pensiuni doar cu Mobila Comanda .com pentru o afacere profitabila si de succes ! *Livram mobilier pensiune in toata tara !

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: