model pat
.

Model pat

[Pagina 1 din 53]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 

Sistem de igiena feminina- Cos de gunoi Femcare

Noul sistem de igiena feminina oferă o solutie ideala pentru colectarea si eliminarea ๎n conditii de sigurantă a deseurilor de igiena sanitara . •Echipat cu un sistem unic de deschidere- parasuta-sistemul Femcare va poate oferi o igiena excelenta. •Este fabricat ๎n Marea Britanie la cele mai ๎nalte standarde UE ; •Părțile critice ale cosului Femcare (adică parașuta și tambur) sunt tratate cu tehnologia Biomaster � Silver Ion, prin care se reduce ๎n mod activ, dezvoltarea bacteriilor ๎n interiorul și ๎n afara liniei normale a cosului cu pโnă la 99,99% ; •Testat cu succes ๎mpotriva peste 50 organisme comune, cum ar fi MRSA, E. coli, Salmonella, Pseudomonas Listeria, și Campylobacter ; •Sunt realizate dintr-un material puternic care reduce riscul de a se crapa ; •Robust și fiabil, fiecare cos Femcare are o capacitate 23 litri ; •Culoare: alb (opacitate mare) ; •Stil: Flat Top pliat, plat ; •Material: LDPE (maxima rezistență datorita calitatii materialului); •Zona mare de suprafata interna a sacului antimicrobien oferă o excelentă și eficientă capacitatea ๎mpotriva bacteriilor cu care vine ๎n contact ; •Personalizați fiecare mediu de toaletă cu aceasta gamă de modele de cosuri de gunoi.

Pat Avantguard 800 Comfort - reconditionat

Optiuni - frana genunchi si auto contur electrica - blocare selectiva din butonul comutator al pacientului din partea stanga - pozitie trend/ revers trend electrica - suport lenjerie & pelungire pat - sine laterale – extend guard - sine laterale din metal - 2 manere de iesire - Back-up baterie - Control pe bratul flexibil Data tehnice (in functie de modelul capetilor cap si picioare) Dimensiuni pat Latime capeti cap si picioae pentru modelul de pat standard ……………………………….................. 1078 – 1090 mm Lungime pat ………………………………………………. 2090 - 2144 mm Lungime pat cu extensie…………………………….. 2270 - 2324 mm Pozitia cea mai inalta ………………………………... 73 cm Pozitia cea mai joasa …………………………………. 36 cm Articulatii pat Cap …………………………………………………………… 68 � Genunchi …………………………………………………. 28 Picioare ……………………………………………………. 16 Trend / revers trend ………………………………… - 12/ + 12 Sarciana …………………………………………………….. 185 kg

Un nou model de scara - GRANADA

Modelul GRANADA este o imbinare a traditionalului cu clasicul. Prelucrarea si finisarea materialelor cu tehnologii moderne dau formei acestei scari un aspect modern de calitate superioara. Specifica scarii Granada este forma celor doua vanguri in care, vangul dinspre perete este continuu iar cel dinspre interior este in trepte. Scara de interior GRANADA poate fi echipata cu balustrade elegante complet din lemn sau cu balustrade in combinatie de metal cu lemn si se asorteaza cu amenajari interioare diverse.

Poarta metalica

Nou,la comanda,pretul se face la metru patrat,in functie de model si materialul folosit.Transport si montaj inclus in pret. Cele mai frumoase si ieftine modele,de la cele mai simple pina la cele mai complicate si personalizate modele

Geanta bicicleta cu trusa de prim ajutor Saddle

Noua trusa pentru biciclete prevede toate cerintele de prim ajutor pentru ciclistul ocazional, entuziast sau fanatic. Husa este realizata din spuma modelata EVA, finisat cu emblema de cauciuc robust pentru stil si durabilitate. Aceasta husa se potriveste perfect pe partea din spate a sezutului pentru acces instantaneu la primul ajutor chiar si in timpul mersului. Este sufficient de mare pentru a stoca elemente suplimentare cum ar fi telefon mobil, portofel etc - fermoar hidrorepelent, geanta moderna, eleganta, potrivita pentru bicicleta standard Contine: servetele nonalcoolice – 4 buc.; plasturi arsuri/rana – 2 buc.; fiole pentru curatarea ochilor 20 ml – 1 buc., bandaje pentru deget – 1 buc., patura folie – 1 buc., prospect orientare – 1 buc., pansament mediu – 1 buc., pansament neaderent – 2 buc., plasturi rezistenti la apa – 12 buc.

Trusa prim ajutor pentru calatorie Soft Pouch mica

Trusa este ideala pentru calatorie sau vehicule cu continut pentru incidente minime si indrumari cu privire la procedurile de prim ajutor. Sunt disponibile in 3 marimi: mici, mijlocii sau mari si sunt fabricate din spuma modelanta EVA, combinate cu un fermoar hidrorepelent. Trusa are in spate un support de prindere care poate fi atasat cu usurinta la centura. Contine: servetele nonalcoolice – 4 buc.; gel arsuri – 2 buc.; plasturi arsuri/rana – 2 buc.; plicuri crema cu cetrimide – 2 buc.; bandaj deget – 1 buc.; prospect orientare – 1 buc.; pad ochi nr. 16 – 1 buc.; pansamente neaderente – 2 buc.; ace siguranta – 12 buc.; foarfeca – 1 buc.; plasturi rezistenti la apa – 12 buc.

SCAUN BORA

Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat ๎n general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si ๎n conditiile unei munci ๎ndelungate. ฮnaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi ๎nclinat si blocat ๎n pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea ๎naltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.

160 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN 1080 MEK LX

Modelul 1080 MEK LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat ๎n general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si ๎n conditiile unei munci ๎ndelungate. ฮnaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi ๎nclinat si blocat ๎n pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea ๎naltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut

220 RON/Pe bucata ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN FELICIA

Modelul FELICIA este un scaun de vizitator cu cadru negru vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul tapitat. Scaunele de acest tip au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizarea lor ๎n calitate de scaune pentru oaspeti, pentru sedinte, respectiv sali de conferinte, cu sau fara brate si masuta de scris.

80 RON/BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

Scaun cu rotile - reconditionat

Vindem scaune cu rotile pentru invalizi, handicapati, chiar si pentru copii. Produsele sunt reconditionate - arata ca noi - in atelierul nostru din ARAD, doar marci consacrate, productie Germania. NU vindem produse CHINA! Orice alt model sau dotare la cerere disponibil, oferim la cerere service specializat. Produse pe stoc. Livrarea se face in tara cu curierul rapid - 24 ore - si personal in judetul Arad si Timis.

[Pagina 1 din 53]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 
Rezultate in: