modele de gard de lemn model
.

Modele de gard de lemn model

modele de gard de lemn model: Rezultate in produse -(23) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 3]  2   3 

Poarta din fier forjat cu lemn

0765302424 AUTOMATIZĂRI PORŢI PORŢI RADIOCOMANDATE CU DESCHIDERE DE LA DISTANŢA Porti si garduri din fier forjat. Modele deosebite la preturi deosebite. La comanda dumneavoastra cele mai simple sau pretentioase modele. Preturi in functie de model, dar care sfideaza recesiunea economica. Totul vopsit, montat, antichizat dupa cum doriti.

90 EURO/metru patrat Loby Construct Dambovita

GARDURI LEMN, GARDURI RUSTICE

GARDURI LEMN , GARDURI RUSTICE, GARDURI DECORATIVE Producator garduri din lemn. Gama larga de modele si dimensiuni. Garduri lemn pentru gradina, garduri imprejmuire, garduri decorative, gardulete. Livrari si montaj in toata tara www.decoramix.ro 0766415043

Garduri si porti

S.C. Metal & Wood S.R.L executa pe baza de comanda: Garduri si porti din fier forjat sau lemn. Optional portile pot fi automatizate, cu actionare electrica prin telecomanda. Modele deosebite pe baza de catalog, lucrari proprii sau alte modele. Oferim gratuit: masuratorile preliminare, consultanta in alegerea dimensiunilor, modelelor, lacurilor si vopselurilor etc. Va stam la dispozitie cu cataloage cu lucrarile proprii, cat si alte cataloage cu o gama variata de modele atat pentru confectii metalice si fier forjat, cat si pentru scari, trepte, mobilier din lemn.

10 RON/0 Metal & Wood Iasi

Garduri si porti

S.C. Metal & Wood S.R.L executa pe baza de comanda: Garduri si porti din fier forjat sau lemn. Optional portile pot fi automatizate, cu actionare electrica prin telecomanda. Modele deosebite pe baza de catalog, lucrari proprii sau alte modele. Oferim gratuit: masuratorile preliminare, consultanta in alegerea dimensiunilor, modelelor, lacurilor si vopselurilor etc. Va stam la dispozitie cu cataloage cu lucrarile proprii, cat si alte cataloage cu o gama variata de modele atat pentru confectii metalice si fier forjat, cat si pentru scari, trepte, mobilier din lemn.

10 RON/0 Metal & Wood Iasi

paturi

paturi din lemn diferite modele i dimensiuni

Banca din lemn masiv pentru terasa si gradina

Mobilier gradina Timisoara – Banca Adirondack pentru terasa si gradina Scaunele si bancile Adirondack sunt cele mai raspandite in lume, fiind foarte comode sunt speciale pentru tarase, gradini, plaja... Aceste banci pot fi executate in nenumarate modele si culori pentru noi sau pentru copii nostrii, si pot fi cumpatare fie individual fie in seturi cu masa si scaune sau alte obiecte de mobilier pentru exterior. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: la alegere. Dimensiuni: H banca =100 cm, L banca =135 cm, l banca =90 cm, H sezut =<40 cm. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Web: http://www.4mygarden.ro; E-mail: office@4mygarden.ro /> Tel.: 0356808444, 0724207347 Obiectul nostru de activitate este confectionarea oricarui tip de mobilier din lemn masiv pentru gradina. Oferta tine cont de cerinţele pietei, astfel putem executa la comanda urmatoarele tipuri de mobilier: foisoare de gradina, pergole, mese, banci, scaune, mobilier rustic de gradina, terase din lemn, leagane, balansoae, fantani ornamentale, podeturi pentru gradina, seturi de joaca pentru copii, gard decorativ, accesorii din lemn pentru gradina.

Scaune cu masuta pentru terasa si gradina

Scaun Adirondack pentru terasa si gradina. Scaunele adirondack sunt cele mai raspandite scaune din lume, fiind foarte comode aceste scaune sunt speciale pentru tarase, gradini, plaja. Aceste scaune pot fi executate in nenumarate modele si culori pentru noi sau pentru copii nostrii, si pot fi cumpatare fie individual fie in seturi cu masa si banci sau alte obiecte de mobilier pentru exterior. Material: lemn masiv rasinoase Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: la alegere. Dimensiuni: H scaun=100 cm, L scaun =50 cm, l scaun =58 cm, H sezut =<40 cm Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Web: http://www.4mygarden.ro E-mail: office@4mygarden.ro /> Tel.: 0356808444, 0724207347 Obiectul nostru de activitate este confectionarea oricarui tip de mobilier din lemn masiv pentru gradina. Oferta tine cont de cerinţele pietei, astfel putem executa la comanda urmatoarele tipuri de mobilier: foisoare de gradina, pergole, mese, banci, scaune, mobilier rustic de gradina, terase din lemn, leagane, balansoae, fantani ornamentale, podeturi pentru gradina, seturi de joaca pentru copii, gard decorativ, accesorii din lemn pentru gradina.

Mobilier gradina Timisoara - Leagan din lemn pentru copii

Detalii produs Leagan pentru copii mici. O parte esenţială in dezvoltarea copiilor este sa fie activi iar un leagăn poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru ei. Copiii nu numai ca adora sa se joace pe el, dar, de asemenea, ii transporta in propria lor lume în care soarele, curcubeele si castelele nu se termină niciodată; acolo unde isi fac prietenii adevarati. Material: lemn masiv rasinoase Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii Culoare: nuc. Dimensiuni: H=200 cm, L=200 cm, l=170 cm, L sezut =30 cm, l sezut = 25 cm, H sezut=55 cm, Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro E-mail: office@4mygarden.ro Telefon: 0724207347

Seturi pentru copii - Complex de joaca pentru copii

Complex de joacă pentru copii O parte esentialain dezvoltarea copiilor este sa fie activi, iar un complex de joaca poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru ei. Copiii nu numai ca adora sa se joace pe el, dar, de asemenea, iitransporta in propria lor lume in care soarele, curcubeele si castelele nu se termina niciodata;acolo undeisi fac prieteniiadevarati. Contine: • doua turnuri cu acoperis in doua ape. • groapa de nisip cu scaunele la colt; • panou pentru catarat cu funie; • panou pentru catarat cu diferite forme; • panou de catarat cu panza de paianjen; • podet intre cele doua turnuri; • scara de acces laterala. • un leagan acrobatic un leagan din lemn. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: Palisandru. *locul de joaca este recomandat pentru copiii cu varste intre 3 si 10 ani cu supravegherea atenta a parintilor. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0724207347

Mobilier gradina Timisoara - Leagan pentru copii cu 3 locuri

na dintre cele mai mari placeri in viata de dupa casatorie este sa ai copii si sa iti vezi copii crescand. O parte esentiala in dezvoltarea lor este sa fie activi iar un leagan poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru ei. Copiii nu numai ca adora sa se joace pe el, dar, de asemenea, ii transporta in propria lor lume in care soarele, curcubeele si castelele nu se termina niciodata; acolo unde isi fac prietenii adevarati. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: verde. Dimensiuni: H=220 cm, L=310 cm, l=290 cm, Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro http://www.4mygarden.bizoo.ro/ E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0356808444, 0724207347, 0721363845.

[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: