modul
.

Modul

[Pagina 1 din 39]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 

PROMOTIE masca sudura de cap automata (heliomata) import Anglia

MASCA SUDOR DE CAP AUTOMATA (HELIOMATA) MODEL XR 915 PRET lista = 78 euro + tva Pret promotie = 73 euro + tva INFORMATII GENERALE Utilizate pentru sudarea-taierea cu arc electric : sudare cu electrod invelit, Mig-Mag, Wig, craituire arc aer, taierea cu plasma, CRAITUIRE. Masca poate fi folosita si la operatiii de ajustare prin polizare daca se alege modul de lucru "Grind". Detalii pe www.sudomet.ro

Scari interioare din lemn DESIREE D

Scara traditionala, realizata in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe amandoua partile, cu sau fara contratreapta, conduce spre o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte. Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.

Scari interioare din lemn DESIREE S

Scari traditionale, realizate in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe o singura parte, cu sau fara contratreapta, ajungandu-se la o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Desiree-ul S fara contratreapta este o versiune de baza , economica, care prin forma aerisita imbina perfect clasicul cu modernul satisfacand atat asteptarile si dorintele clasicilor-traditionalisti cat si ale celor care apreciaza modernul, noul , tinerescul.

Terapie prin ultrasunete - Medicalsonor

Medicalsonor este un echipament folosit in terapia cu ultrasunete, cu dubla frecventa 1 si 3 Mhz. Pentru modul de lucru electroterapie are 50 de programe presetate iar pentru protocolul estetic 11 programe.

1820 EURO BizMED SRL Bihor

Laser Terapie - LaserK

Echipament de terapie cu laser infrarosu cu 1 canal. Dispune de 82 de programe de terapie presetate de producator. Caracteristici tehnice: Putere maxima consumata din retea: 15VA; Timp pentru tratamente programabil: 1 la 90 min; Frecventa programabila in impulsuri: 10 – 10.000Hz; Conector de securitate: DIN; Lungime de unda laser: 905 nm; Lungime de unda lumina: 635 nm; Clasificare in acord cu directiva 93/42/EEC IIB; Clasa laser III B; EMP: 5032,06 J/mp; LEA: 77.1 mW; Divergenta: 107 mrad; NOHD (lumina directa): 2,89 m; NOHD (lumina difuza): 0,00 m; Durata impuls: 100 nsec; Puterea medie a diodei IR din maner: de la 25 mW la 400 mW; Varful de putere al diodei IR din maner: de la 25 W la 400 W; Modul puls: 10 – 100%; Varful de putere pe dioda: 25W; Alimentare: 230V, 50-60Hz; Dimensiuni monitor: 33 x 34,5 x 13,5 cm

1800 EURO BizMED SRL Bihor

Aparat de dializa

Prima optimizare continua a modalitatilor de tratament Fresenius Medical Care isi propune intotdeauna sa ofere cea mai buna terapie de substitutie renala pentru cresterea bunastarii si a calitatii vietii. Sistemul de hemodializa 4008 asigura siguranta si eficienta tuturor modalitatilor de tratament importante in cadrul domeniului de aplicare a terapiilor de inlocuire renala, cum ar fi: bicarbonat sau acetat de dializa un singur ac sau un singur ac cu cioc profile de ultrafiltrare si sodiu ultrafiltrare izolata, tratament Bergström filtrare (Dia) Hemo-Online. Echipamentul de hemodializa poate fi adaptat prin combinarea modulelor de optiuni extinse pentru modalitatile de terapie speciala. Achizitionarea automata, monitorizarea si controlul pacientului specific si a parametrilor furnizati de operatori de evaluare continua si precisa a situatiei de tratament.

biblioteci moderne

E, tetris,mobila polifunzionale inspirata omonimul joc inventat de Alexey Pazzhintnov in 1985 sase bucati de lemn masiv de forma si dimensiune diferita cu care creezi librarii paturi mase planuri de asezat,scaune,corpuri de agatat,si tot ce-ti vine in minte capacitatea tetrisului este de a acapara orice ambient si optimiza spatiul modulele sale permit sa remodelezi orice spatiu facand forme si functiuni noi in casa,la birou,in spatiile publice se monteaza si demonteaza cu usurinta,intr-un joc de solutii ce consente sa-l compui in mobila de care ai nevoie ESTE COMPUSA DIN 6 BUCATI CUB MIC,CUB MARE,UN DREPTUNGHI,UN T,UN S,UN L SE POT VINDE SI COMPONENTE SINGURE SAU MAI MULTE DE ACELASI FEL produs fabricat in italia in doua tipuri de lemn, fag si pawlonia,vopsite cu vopsele naturale marca Solas

799 EURO/compozitie MobilaEcologica Neamt

Scari din lemn DESIREE D

Scara traditionala, realizata in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe amandoua partile, cu sau fara contratreapta, conduce spre o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.

Biblioteca 2444

Biblioteca modulara pe structura MDF.Dimensiuni: 7...

Saltea Rain 160

www.mobilamall.ro Salteaua Rain, placata cu burete, este cautata de cei care vor o saltea groasa, dar in acelasi timp moale. Interiorul saltelei este imbunatatit prin tratament termic. Datorita densitatii mari, salteaua Rain sustine intregul corp. Are in interior sase bureti modulari, care permit circularea aerului tinand la distanta mirosurile nedorite sau bacteriile. Acest model are un aspect stilat datorita tesaturii speciale la exterior. Salteaua poate fi folosita pe ambele fete. Grosime: 29 cm.

[Pagina 1 din 39]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 
Rezultate in: