nivela
.

Nivela

Cautari similare:
[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 

Grill BBQ cu 3 picioare din inox

Gratar stabil de gradina cu 3 picioare din inox, raft din lemn si carlige pentru accesorii BBQ. Ideal pentru party in aer liber. Date tehnice: • picioare mari, foarte stabile • vas pentru foc din otel cu sita pentru cenusa in partea de jos • 2 manere din otel montate lateral • Gratar din otel • Carlige din otel reglabile pentru accesorii BBQ • Raft din lemn detasabil de 20 mm grosime • Inaltime reglabila cu pivotare inoxidabila • Diametrul interior a portiunii pentru gatit: 54 cm • Ajustarea grilului pe inaltime: 6,0 cm • Lungimea manerului pivotant: • Ψ exterior al vasului: 64 cm • Ψ interior al vasului: 58 cm • Adancime vas: 12, 5 cm • Ψ sita cenusa: 11 cm • Ajustarea pe inaltime a accesorului carlig: 4,5 cm • Latime maner: 11,5 cm • Latime in afara mesei de lucru: 60,0 cm • Latime in interiorul mesei de lucru: 34,0 cm • Adancime masa de lucru: 29 cm • Inaltimea pana la vas: 75,5 cm • Inaltime totala: 91 cm • Ψ 64,0 cm • Proiectie maner pivot: 23,0 cm • Proiectie accesorii carlige: 12 cm • Proiectie placa din lemn: 31,5 cm • Ψ picioare de nivelare: 11,0 cm • Greutate: 19 kg

Roata de masura Super Deluxe

Roata de masura metalica, Super Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata metalica, mare, confera aparatului o rezistenta deosebita la socurile si deformarile datorate denivelarilor terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator asezat la numarator. Ca accesorii suplimentare, se poate comanda ghidajul pentru calea ferata (702 210)

149 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Professional Deluxe

Roata de masura, Professional Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 10 km, cu o precizie de 1 dm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul maini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi pliata pentru un transport usor si poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui buton aflat la maner si altul langa pedometru. Pentru o citire mai usoara este prevazuta cu o frana actionata de la miner.

139 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Classic Deluxe

Roata de masura usoara Classic Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 100 km, cu o precizie de 1 cm. Roata, usoara, din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul miini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui comutator.

119 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Nivela laser rotativ ECO 600HV (set, incl. trepied si stadie pentru receptor)

Laserul rotativ ECO 600HV, face parte dintre laserii cu auto-orizontalizare destinati utilizarii in conditii de santier. Diametrul de lucru este de pina la 300m, in conditiile utilizarii receptorului cu care vine dotat. De asemenea lucreaza si in pozitie culcata, generind un plan vertical. Are functie de scanare, iar la dorinta, planul generat poate fi inclinat pe axa X sau pe axa Y, in cazul lucrarilor pe suprafete mari (terenuri de sport, parcari, terase, etc.) Pretul prezentat este pentru un set compus din nivela laser, trepied de aluminiu anodizat (1,02m - 1,70m) si o stadie de aluminiu (suport receptor laser) de 5m. Pretul nu contine TVA si se va calcula in lei la cursul BNR al zilei de facturare

849 EURO/set H&DMARK S.R.L Timis

Nivela laser rotativ ECO600HV

Laserul rotativ ECO 600HV, face parte dintre laserii cu auto-orizontalizare destinati utilizarii in conditii de santier. Diametrul de lucru este de pina la 300m, in conditiile utilizarii receptorului cu care vine dotat. De asemenea lucreaza si in pozitie culcata, generind un plan vertical. Are functie de scanare, iar la dorinta, planul generat poate fi inclinat pe axa X sau pe axa Y, in cazul lucrarilor pe suprafete mari (terenuri de sport, parcari, terase, etc.)

749 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

Roata de masura Econo Deluxe

Roata de masura usoara, Econo Deluxe, este un aparat destinat masurarii distantelor reale, in teren. Prevazuta cu un display analogic, poate masura distante pina la 10 km, cu o rezolutie de 1 dm. Roata din material plastic rezistent, cu o circumferinta de 1m, elimina eventualele erori date de tremurul miini sau de micile denivelari ale terenului. Poate fi pliata pentru un transport usor si poate fi adusa la “0”, usor, cu ajutorul unui buton aflat langa pedometru. Pentru o citire mai usoara este prevazuta cu o frina actionata de la miner.

109 EURO/buc H&DMARK S.R.L Timis

FINISAJE INTERIOARE SI EXTERIOARE

- tencuieli si gleturi ipsos - izolatii cu polistiren - lucrari gipscarton - zugraveli vinarom , lavabile - glafuri , scafe, arcade, pervazuri - plafoane false casetate - pereti rigips cw si rigiflex - gresie si faianta - dusumele si parchet - lambriuri pereti - pardoseli marmura si mozaic, plinte marmura - montaj ferestre si usi termopan lemn stratificat - sape autonivelante, alei pietonale, parcari cu pavele

Masina de slefuit monodisc ESM 406

Masina de slefuit ESM-406 reprezintă cel mai bun raport pret calitate de pe piata monodiscurilor. Forma carcasei, motorul durabil si puternic ofera o eficienta optima de lucru - de la eliminarea reziduurilor de adeziv de pe sapele de beton şi nivelarea acestora pβnă la aplicarea de uleiuri. Prin greutatea aditionala se mareste presiunea de slefuire, iar masina de slefuit devine utilizabila pentru suprafete dificile. Mβnerul reglabil face posibila ajustarea ξnălţimii pentru mai multi utilizatori, iar comutatorul de siguranţă integrat ξmpiedică activarea accidentală a masinii. Caracteristici: Putere: 1200W Alimentare: 230 V; Diametru disc: 406 mm; Masa: 32 kg; Turatie: 150 rpm; Masa aditionala: 12 kg;

Adeziv parchet dublustratificat Ultrabond Eco S945 1K

Ultrabond Eco S945 1K, adeziv pentru montaj parchet dublustratificat si parchet triplustratificat, finisat. Adeziv monocomponent, pe baza de polimeri silanici modificati (SMP), fara izocianati sau solventi, soft elastic pentru montajul prin lipire de parchet dublu stratificat, parchet triplu stratificat sau parchet masiv insa de mici dimensiuni, pe sape grosiere realizate cu TOPCEM, TOPCEM PRONTO, sape clasice pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/sulfat de calciu), sape autonivelante, pe pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante ca placaje ceramice, din marmura, etc, degresate si asperizate in prealabil. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de incalzire incorporat. (COV), GEV EMICODE EC 1R Plus. DIBt aprobare Z-155.10-55. Timp deschis: 45-60 minutE. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Consum: 0,80-1,20 kg/mp in functie de rugozitatea suportului si dimensiunea parchetului. Aplicare: cu spatula dintata MAPEI pentru parchet. Ambalaj: galeata plastic 15 kg.

[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 
Rezultate in: