nutrienti
.

Nutrienti

Cautari similare:
   nutrienti      nutrienti plante   
nutrienti: Rezultate in produse -(27) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 3]  2   3 

LOTIUNE DE CURATAT TEN NORMAL SPRE USCAT

Hraneste pielea cu vitamine, nutrienti si elemente vegetale. Indeparteaza machiajul. Elimina murdaria si impuritatile. Bogata, dar delicata, aceasta lotiunede curatat contine vitamine, nutrienti si elemente vegetale care curata in profunzime suprafata pielii si ii ofera hidratare.

Herbalife CELL ACTIVATOR

Majoritatea oamenilor, din cauza unei diete si digestii sarace sau nivelului mare de stress, nu-si hranesc celulele suficient cu aceste substante nutritive esentiale. Ca urmare, nivelul energiei scade si apar simptome precum oboseala si disfunctia imunobiologica. Folosind Herbalife Cell Activator pe parcursul zilei, puteti ajuta coprul dvs. sa prelucreze nutrientii si sa asigure rezervele de energie, pentru ca dvs. sa profitati la maxim de principiile nutritive din alimentatia dvs. Contribuie la detoxifierea celulelor. Contine oligoelemente, pe care organismul omulul modern nu le primeste din cauza alimentatiei neechilibrate. Consumat zilnic, ajuta la excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, mareste vitalitatea, contribuie la instalarea in organism a unei stari de echilibru fizic si psihic. Este un adjuvant necesar pentru programul de slabire, pentru sportivi si persoane care desfasoara activitati cu consum mare de energie fizica sau mintala.

Fertilizant pentru plante calcifuge 0,5l

N:P:K-4,0:6,0:6,0 Ingrasamantul contine si bor (B 0,02%), cupru (Cu 0,008%), fier (Fe 0,03%), mangan (Mn 0,015%), zinc (Zn 0,015%). Ingrasamantul este adaptat pentru nevoile nutritionale ale plantelor calcifuge cum ar fi: coacazele, rhododendronii, gardenia, azaleele, camellia, anthurium si alte plante. Ingredientele atent selectionate furnizeaza nutrienti plantelor si acidifica solul, care imbunatateste in mod clar cresterea si dezvoltarea plantelor ce necesita un sol acid, cu un pH scazut. Aplicarea periodica a ingrasamintelor mentine pH-ul solului corespunzator pentru asigurarea unei cresteri, infloriri si fructificari mai bune. Ingrasamantul este destinat pentru aplicarea pe solul plantelor calcifuge: coacaze, rhododendroni si alte plante. In functie de pH-ul solului, plantele ar trebui fertilizate cu o solutie de ingrasamant cu o concentratie de 0,5 - 1 %. Diluati 5 - 10 ml (1-2 capacele) de ingrasamant intr-un litru de apa. Cu solutia obtinuta se fertilizeaza la fiecare 14 zile.

11.50 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Fertilizant betisoare universal 30 buc.

N:P:K – 13,0 : 6,0 : 10,0 (+3,0) Ingrasamant NPK, ce contine crotoniliden diuree, N+P2O5+K2O(+MgO) si cu microelemente. Pentru utilizare in horticultura. Îngrasamântul contine de asemenea 0,02%B (bor); 0,03%Cu (cupru); 0,09Fe (fier); 0,09%Mn (mangan); 0,01%Mo (molibden); 0,03%Zn (zinc). Fertilizant cu dizolvare lenta ce asigura plantei toti nutrientii necesari pentru o perioada de 3 luni si intr-o forma usor de folosit, sub forma de betisoare. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti betisorul complet in pamant. Repetati procedeul dupa 3 luni. In functie de marimea plantei trebuie sa folositi mai multe betisoare.

Fertilizant pentru trandafiri 1kg

N:P:K – 15,2 : 12,0 : 15,3 Îngrasamântul contine de asemenea sulf, mangan, fier, molibden. Acest îngrasamânt are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale trandafirilor. Permite cresterea intensiva a plantelor, stimuleaza cresterea lastarilor, colorarea intensa a frunzelor si florilor. 1kg este suficient pentru 40 plante

14.50 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Fertilizant pentru fructe de padure 1kg

N:P:K - 10:5:20 Ingrasamantul contine si magneziu (4,0), bor (0,01), cupru (0,01), fier (0,5), mangan (0,01), zinc (0,01). Continut scazut de clor. Ingrasamantul este recomandat pentru toate speciile de fructe de padure: capsuni, mure, afine, zmeura, coacaze, si altele. Acest ingrasamant este un sistem complex de fertilizare cu eliberare controlata a nutrientilor. Efectul este imediar, fertilizantul granule regland eliberarea imediata a nutrientilor astfel incat plantele primesc din prima zi toate elementele nutritive necesare. Dozaj: 30 - 40 g/mp

32 RON/cutie TST Costagra SRL Galati

Fertilizant pentru combaterea acelor maronii la conifere 1kg

N:P:K - 0:0:0 Ingrasamant specializat ce contine urmatoarele elemente: magneziu (Mg 16%), sulf (S 32%) si fier in concentratii foarte scazute. Cel mai frecvent motiv al degenerarii coniferelor (bionecroza) este lipsa de nutrienti specifici. Dupa ceva timp de la plantare, acele coniferelor incep sa-si schimbe culoarea in verde deschis, galben, apoi in maro, cad si planta moare. Aceste simptome nu sunt cauzate de daunatori ci de deficienta anumitor nutrienti. Cea mai des intalnita deficienta la conifere este cea de magneziu. Datorita faptului ca absorbtia elementelor nutritive este puternic diminuata in perioadele de seceta, atunci se vede cel mai bine si aceasta deficienta. Aceste deficiente pot fi prevenite prin hranirea cu magneziu, utilizant fertilizantul impotriva acelor maronii, cu aplicare foliara sau absorbtie prin radacini. Fertilizantul poate fi folosit la orice specie de planta cu o deficienta de magneziu, nu doar la conifere.

14.50 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Fertilizant pentru arbusti cu inflorescente 1kg

N :P:K - 15:7:14 Ingrasamantul contine si magneziu (2,0), bor (0,01), cupru (0,02), fier (0,05), mangan (0,01), zinc (0,02). Ingrasamantul este recomandat pentru toate tipurile de tufisuri, tufe, plante perene, plante bulboase, plante cu tubercurli si altele. Acest ingrasamant este un sistem complex de fertilizare cu eliberare controlata a nutrientilor. Efectul este imediar, fertilizantul granule regland eliberarea imediata a nutrientilor astfel incat plantele primesc din prima zi toate elementele nutritive necesare.

32 RON/cutie TST Costagra SRL Galati

Pamant Compo Sana pentru cactusi 5l

Compozitie: - turba de calitate superioara (grad descompunere H2 - H7); - nisip cuartos; - Agrosil activator radacini; - fertilizant cu eliberare lenta; - pH 5,5 - 7,0; - saruri 0,4 - 1,5 g/l KCl; - nutrienti solubili: - 50 - 200 mg/l N; - 60 - 200 mg/l P2O5; - 100 - 250 mg/l K2O. Pamant special pentru cactusi si plante suculente. Datorita unei combinatii perfecte intre turba de calitate, nisip cuartos si fertilizant cu eliberare lenta pamantul pentru cactusi si plante suculente asigura o dezvoltare excelenta a plantelor. Nivelul pH-ului este foarte bun pentru cactusi. Calitatea superioara a nisipului cuartos confera solului o structura fina si permeabila. Activatorul pentru radacini Agrosil sustine o distributie echilibrata a nutrientilor si ajuta la formarea de radacini sanatoase.

25 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Pamant Compo Sana pentru bonsai 5l

Compozitie: - turba de calitate superioara (grad descompunere H2 - H7); - nisip cuartos; - minerale argiloase; - fertilizant cu eliberare lenta; - pH 5,8; - saruri 1,4 g/l KCl; - nutrienti solubili: - 150 mg/l N; - 170 mg/l P2O5; - 240 mg/l K2O. Pamant special pentru bonsai ce contine turba de calitate, nisip cuartos, minerale argiloase, lapte de var si un fertilizant cu eliberare lenta ce asigura o dezvoltare buna a plantei si nu necesita fertilizare pentru primele 6 saptamani.

26 RON/bucata TST Costagra SRL Galati
[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: