omega in lapte praf
.

Omega in lapte praf

Cautari similare:
   suprafata cauciuc      lapte praf pentru cafea      amorsa suprafete neabsorbante      pompa suprafata      omega      aspiratoare de praf      suprafata 2B      lapte praf hipp 1      aparat pentru praf pronto      omega 3 forte   
omega in lapte praf: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Hipp Bio 2 Combiotik

formulă de lapte de continuare, de la 6 luni calitate organică cu o combinaţie unică de probiotice şi prebiotice Ómbogăţită cu acizi graşi Omega 3 din ingrediente naturale, importanţi Ón dezvoltarea celulelor nervoase Ómbogaţită cu toate vitaminele şi mineralele necesare creşterii, obţinute din surse naturale săţios şi usor de digerat normalizează scaunul bebeluşului

Lapte praf HIPP Folgemilch BIO (900g)

HIPP 2/3 Folgemilch BIO (900g) este indicat copilasilor incepand cu 6/10 luni HIPP contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv. Organismul bebelusilor si al copiilor mici este mult mai vulnerabil la efectele substantelor nedorite din alimentele non-organice. Laptele organic BIO nu contine OMG (organisme modificate genetic). HIPP 2/3 Folgemilch BIO : - imbogatita cu minerale importante cum ar fi Fier, Seleniu, Mangan, Calciu, Magneziu; - asigura energia necesara copilasului dv. in aceasta erapa de crestere; - contine vitaminele esentiale dezvoltarii copilasului dv. Din 900 g lapte praf, rezulta cca 6 l de lapte reconstituit! HIPP Kindermilch BIO (900g) este indicat copilasilor incepand cu 12 luni HIPP contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv. HIPP Kindermilch BIO : - imbogatita cu minerale importante cum ar fi Fier, Seleniu, Mangan, Calciu, Magneziu; - asigura energia necesara copilasului dv. in aceasta erapa de crestere; - contine vitaminele esentiale dezvoltarii copilasului dv. Din 900 g lapte praf, rezulta cca 6,5 l de lapte reconstituit!

Lapte Humana "Somn Usor"

Lapte Humana "Somn Usor" (500g), Schlummer-Milch este recomandat copiilor după varsta de 6 luni. Reprezinta o alternativa delicioasa si satioasa pentru masa de seara a acestora. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios, asigurand un somn linistit copilasului dv ; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 500 g lapte praf, rezulta aproximativ 3,5 l de lapte reconstituit!

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g)

Lapte praf Humana 2, fara arome (1000g), Humana Folgemilch 2 este recomandat copiilor de la varsta de 6 luni. - este imbogatit cu prebiotice, prezente si in laptele matern, ideale pentru dezvoltarea florei intestinale; - contine grasimile Omega 3 si Omega 6, esentiale pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase ale copilasului dv; - contine 13 vitamine pentru protectia si controlul organismului; - contine minerale esentiale formarii oaselor si dezvoltarii dintilor; - este consistent si satios; - nu are gluten sau adaos de zahar. Din 1000 g lapte praf, rezulta aproximativ 7l de lapte reconstituit!

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: