pelerine speciale
.

Pelerine speciale

pelerine speciale: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper, transparenta. Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Parti laterale intarite, zone reflectorizante pe timp de noapte. Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Run - Speed

Pelerina ploaie Hauck pt. Run - Speed Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Rapid de montat. Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

94.5 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper Duo

Pelerina ploaie Hauck pt. Shopper Duo Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Twin/Tandem

Pelerina ploaie Hauck pt. Twin/Tandem Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Inchiderea rapida, usoara pe partile laterale consolidate Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie pentru carucioare tip Kombi

Pelerina ploaie pentru carucioare tip Kombi. Pelerina ploaie pt carucioare tip Hauck Kombi - transparent. Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: