pelerine
.

Pelerine

pelerine: Rezultate in produse -(17) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Husa de ploaie carucior Combo, Bambino World

Husa de ploaie carucior Combo, Bambino World Husa de ploaie special conceputa pentru acest model de carucior. Este conceputa cu 2 ferestre pentru aerisire. Modalitate de prindere usoara si stabila.

49 RON ZonaBebe.ro Cluj

Husa de ploaie carucior Jogger, Bambino World

Husa de ploaie carucior Jogger, Bambino World

49 RON ZonaBebe.ro Cluj

Husa de ploaie carucior Buggy, Bambino World

Husa de ploaie carucior Buggy, Bambino World

39 RON ZonaBebe.ro Cluj

Husa ploaie, pentru carucior drive&walk, Bambino World

Accesoriu husa pentru ploaie carucior drive&walk, Bambino World Principalele caracteristici: Usor de utilizat. Usor de impachetat. Textura solida.

39 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper, transparenta. Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Parti laterale intarite, zone reflectorizante pe timp de noapte. Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Run - Speed

Pelerina ploaie Hauck pt. Run - Speed Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Rapid de montat. Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

94.5 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Shopper Duo

Pelerina ploaie Hauck pt. Shopper Duo Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie Hauck pentru carucioare tip Twin/Tandem

Pelerina ploaie Hauck pt. Twin/Tandem Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Inchiderea rapida, usoara pe partile laterale consolidate Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Pelerina ploaie pentru carucioare tip Kombi

Pelerina ploaie pentru carucioare tip Kombi. Pelerina ploaie pt carucioare tip Hauck Kombi - transparent. Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Parti laterale consolidate. Material: PVC transparent Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice, au orificii speciale pentru aerisire si pentru a patrunde aerul proaspat in interiorul caruciorului.

120.75 RON ZonaBebe.ro Cluj

Acoperitoare ploaie universala

Acoperitoare ploaie universala Pentru toate tipurile de carucior. Protejeaza copilul impotriva intemperiilor (vant, ploaie, ninsoare). Asigura libertatea de miscare a copilului. Material: PVC transparent Pelerine de ploaie pentru orice tip de carucior. Transparente si practice. Se strange la dimensiuni foarte mici.

38.59 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: