placa electronica
.

Placa electronica

[Pagina 1 din 1]

Presostat electronic Brio 2000 M ITALTECNICA ITALIA

•Este un produs destinat porniri si opriri pompelor electrice monofozate de până la 2HP •Acesta înlocuieşte complet sistemul tradiţional format,din comutator de presiune (presostat)şi rezervor de presiune • Porneşte pompa electrica,după scăderea presiuni(robinete de deschidere)şi o opreşte când fluxul de lichid este la nivelul maxim de presiune al pompei electrice(robinete de închidere) • Aceasta protejează împotriva funcţionării în gol • Standard 1 "M • Instalare în orice poziţie -atât pe verticală şi orizontală-în funcţie de direcţia fluxului • usor de inlocuit placa electronica cu circuite imprimate • Nu este nevoie de întreţinere. APLICAŢII: electronicie de debit şi dispozitive de presiune,

Prize electrice modulare Bticino Light Tech

Ansmblu de trei module (priza schuko +priza 1 modul)produse ale firmei italiene BTicino. Produsul prezentat face parte din gama Light Teck care se evidentiaza prin faptul ca si aparatele (modulele)cat si placa ornament sunt metalizate argintiu oferindu-i o nota moderna in ton cu aparatura electronica si de calcul precum si cu elementele metalizate ale mobilierului sau decoratiunilor . Lotus Electronic comercializeaza toate gamele de aparate modulare marcile : VIMAR ,GEWISS ,Master si BTicino.

Prize electrice modulare Vimar - ansamblu 7 module

Ansamblu de 7 module Vimar Plana constituit din doua prize schuko 16A/230Vca(standard german - 2 module folosita pentru aparate electrocasnice) ,o priza 10A/230Vca+ impamantare ( 1 modul standard italian folosita pentru aparatura electronica ), o priza pentru telefon (1 modul) si o priza pentru cablu Tv (1 modul).Aparatele se fixeaza pe un suport de 7 module la care s-a atasat o placa ornament corespunzatoare din plastic(tehnopolimer)alba. Intreaga configuratie se poate monta intr-o doza ST GC sau PT de 6 module . Produsul expus are caracter de exemplu. Vimar Plana ofera posibilitatea realizarii de configuratii de 1 ;2;3;4 si 7 module montate in suporti liniari sau ansambluri de 14-21 module dispuse pe doua sau trei etaje si dispune de toate aparatele necesare instalatiei electrice, atat in constructie clasica si digitala .

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: