placi ceramice interior
.

Placi ceramice interior

Cautari similare:
placi ceramice interior: Rezultate in produse -(14) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 95cm art 3 D 2

Masina profesionala de taiat gresie si faianta portelanata Sigma art 3 D 2 de 95 cm are urmatoarele caracteristicii: -lungime maxima de taiere placi 95 cm -taiere in diagonala placi de 67*67 cm -grosimea maxima de taiere 20 mm -forta de rupere 1050 kg. -greutate neta 13.5 KG -greutate bruta 16 kg Bara de taiere de 10 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 AE cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 AK,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 10,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 77 cm art 3 B 2

Masina profesionala pentru taiat faianta si faianta Sigma 3 C 2-77 CM Masina profesionale pentru taiat gresie si faianta SIGMA produs pentru profesionisti. -taiere placi ceramice cu dimensiuni pana la 77 cm -taiere in diagonala placi ceramice pana la 54 cm -forta de rupere 1050 kg -grosimea de taiere 20 mm -greutate neta 11.8 kg -greutate bruta 14 kg Bara de taiere de 10 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 AE cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 AK,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 10,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 65cm art 3 B2

Masina de taiat gresie faianta Sigma seria 3 art 3 B 2-65 cm Mod dublu pentru reglarea grosimii. Bara de măsurare rotativa sprijina placile ceramice si se roteste la 45* īn ambele directii si pivoteaza īn centrul liniei de tăiere, ceea ce permite măsurarea corecta a piesei care urmează să fie tăiate. Butonul de poziționare rapidă face ca unghiurile principale utilizate īn mod normal sa fie disponibile imediat. Ușor de demontat pentru a asigura dimensiuni compacte pentru transport usor. Sistem de taiere-prin tragere: viteza maximă și precizie, cu măsurare aproape de operator. Precizie, utilizarea practică și greutatea redusă sunt principalele caracteristici ale masinilor de taiat placi ceramice Sigma. Potrivita pentru taierea tuturor tipurilor de plăci disponibile īn comerț.Facuta cu structura din aliaj de aluminiu de īnaltă rezistență și oțel īntr-o gamă largă de modele, de asemenea forma specială a mānerului permite piesele pentru a fi tăiate in orice punct. -lungime maxima de taiere placi 65 cm -taiere in diagonala placi de45X45 cm -grosimea maxima de taiere 20 mm -forta de rupere 1050 kg. -greutatea neta 10 kg Bara de taiere de 8 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic art 24 E cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg art 24 K,sau cu noul maner din seria 3 MAX 24 M 8,cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior.

Masina manuala de taiat placi ceramice SIGMA, 55cm art 3 L

Noua masina profesionala SIGMA seria 3 cu taiere prin tragere ofera performante deosebite de taiere,o baza de taiere cu placi pe arcuri din otel,maner de taiere ergonomic de tip 24 E cu rulment pentru a usura culisarea pe bara de taiere de 8 mm.Rigla de masurare culisabila se poate regla in punctele predefinite prin apasare si apoi prin strangere manetei de blocare. Caracteristici tehnice -taiere maxima placi ceramice 55x55 cm -taiere in diagonala placi ceramice 38*38cm -grosimea maxima de taiere 20 mm -forta de rupere 1050 kg -greutate neta 7.9 kg -greutate bruta 10 kg. Bara de taiere de 8 mm grosime permite inlocuirea manerului ergonomic 24 E cu manere cu forta de rupere mai mare de tip KLICK KLOCK 1200 kg sau cu noul maner din seria 3 MAX cu forta de rupere de 1150 kg si cu rola de taiere de 19 mm dotata cu rulment interior. La acest tip de masina se poate monta KITUL PENTRU MOZAIC ce permite taiere placilor de mozaic.

Adeziv gresie si faianta Kerabond T-R

Kerabond TR, este un adeziv pe baza de ciment (C1T), de culoare gri, de interior sau exterior, universal, fara alunecare verticala pentru montajul placilor din gresie portelanata la interior pe suport absorbant. Adeziv pentru montajul placilor de gresie, faianta, placi din argila tratata termic (Cotto) si a mozaicurilor din orice fel de placi ceramice, pe pardoseli, pereti sau plafoane. Kerabond T-R adeziv pentru montajul placilor portelanate cu dimensiuni de pana la 40x40 cm (1600 cm2), montate pe suport absorbant, dar numai la interior. NB: Kerabond T-R este un adeziv universal deoarece in amestec cu latexul Isolastic formeaza un adeziv imbunatatit ce corespunde cerintelor clasei C2ES2 (adeziv pe baza de ciment imbunatatit, cu timp deschis extins, foarte deformabil) dupa EN 12004. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. Consum: 2-6 kg/ mp. APLICARE: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Ambalaj: saci de 25 kg. Certificat GEV EMICODE: EC1 R Plus, dupa aplicare adezivul are o emisie extrem de redusa de compusi organici volatili, (COV). Marcat CE in baza certificatului ITT Nr. 13/6468-334 APPLUS emis de Centrul Tehnologic LGAI, Bellaterra (Spania).

Design interior case

Amenajarea unei case este o etapa foarte importanta , de aceea atunci cand iti doresti ca totul sa iasa exact asa cum ai visat , este neaparat nevoie de un proiect de de sign interior . Un proiect de design interior iti ofera siguranta obtinerii rezultatului dorit , fara ezitari , vezi exact cum va arata casa ta , ai posibilitatea de a-i cere designerului sa-ti schimbe cromatica , pozitionarea mobilierului , si din cele 2-3 variante de prezentare , cu siguranta o vei gasi pe cea care te satisface . Daca doresti managementul de proiect , vei obtine un rezultat mult mai bun , deoarece designerul va sti sa-ti ofere produsele adaugate in proiect (placi ceramice , pardoseli , tapet sau lavabil , textile decorative etc ) de la cei mai competitivi furnizori cu care colaboreaza .Astfel reduci multe costuri suplimentare si nu risti ca proiectul de design sa nu iasa asa cum ti-ai dorit-Gabriela design interior . Partener amenajari interioare case.

Adeziv klinker si gresie portelanata, Adesilex P9

Promotie Adesilex P9 cumperi 5+1 gratis ! Perioada promotiei 15 Iunie-30 Septembrie, 2010. CALITATE/ SUPER PRET! Adesilex P9, adeziv de exterior, pe baza de ciment, culoare gri, adecvat la montarea placilor ceramice neabsorbante: gresie portelanata, mozaic din gresie portelanata, caramida aparenta klinker, placi de clinker pe suporturi absorbante sau protejate cu hidroizolatiile Mapelastic, Mapelastic Smart sau Mapegum WPS de la Mapei. Adeziv pe baza de liant mineral/ ciment (C), de interior sau exterior, rezistent la apa si inghet. Adeziv imbunatatit (2), cu caracteristici suplimentare de aderenta, cu putere de lipire superioara adezivilor standard din clasa C1TE. Adeziv tixotropic (T), cu caracteristici speciale, cu alunecare redusa, adecvat pentru placari pe fatade cu caramida aparenta tip clinker. Adeziv cu timp deschis extins (E) si cu durata de lucrabilitatea a amestecului preparat de 8 ore, ideal la lucrari de placare laborioase pe timp calduros. Pentru placari fatade, pereti, pardoseli, socluri, terase. Apt pentru placari pe pardoseli incalzite. Lipeste gresie pe gresie. Aderenta/ forta de lipire superioara adezivilor similari din clasa C2TE. Adesilex P9 nu necesita niciun adaos suplimentar de latex sau rasina sintetica. Grosime de aplicare: pana la 5 mm. Consum: 2,5-5 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004, C2TE. Ambalaj: sac 25 kg. Pret EURO fara TVA pe sac in Promotie 5+1

9.75 EURO/25 kg FARA TVA in PROMOTIE MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adeziv placi ceramice interior TASSULLO T - FIX - 25 kg

Adeziv pentru placi ceramice pe baza de ciment . Este adecvat pentru lipirea placilor ceramice pe zid sau pardoseala. Folosit pentru spatii interioare. Ambalaj - sac 25 kg Consum - 6 kg / mp

Adeziv faianta, gresie, Keraset

PROMOTIE adeziv KERASET Cumperi 5+1 gratis ! Valabilitate 6 Aprilie-31 Iulie, 2010. CALITATE/ SUPER PRET! Adeziv de exterior, pe baza de ciment, standard C1, de culoare gri pentru lipire placi ceramice absorbante pe suporturi absorbante de ciment, la pereti sau pardoseli, de exterior sau interior. Grosime de aplicare adeziv: pana la 5 mm. CONSUM: 2,5-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Aderenta adezivului dupa EN 12004 (N/mmp): -dupa 28 zile: 1,0 -dupa expunere la caldura: 0,6 -dupa imersie in apa: 0,8 -dupa cicluri inghet/dezghet: 0,9 Conform SR-EN 12004, C1. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 71230101.101 (SVF) emis de laboratorul Saurefliesner-Vereinigung E.V. Grossburgwedel (Germania). Ambalaj: sac 25 kg. Pret pe bucata FARA TVA IN PROMOTIE 5+1.

4.75 EURO/25 kg FARA TVA la PROMOTIE MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adezivi placari gresie, faianta, Kerabond T

CALITATE/ SUPER PRET ! KERABOND T, adeziv pe baza de ciment, tixotropic (C1T), de culoare gri, pentru orice tip de placi ceramice (faianta, gresie, gresie portelanata, klinker, cotto, etc). Uz interior sau exterior, pereti sau pardoseli. Particularitate: adeziv cu putere de lipire mult superioara fata de adezivii standard C1. Aderenta adezivului KERABOND T dupa EN 12004 (N/mmp): - dupa 28 zile: 1,4 - dupa expunere la caldura: 0,8 - dupa imersie in apa: 1,0 - dupa cicluri inghet/ dezghet: 1,2. Daca adezivul se utilizeaza pentru montajul de placi cu absorbtie redusa de apa, ex: mozaic vitroceramic, gresie portelanata, klinker, etc, la exterior, la piscine sau pe suport hidroizolat cu hidroizolatii pe baza de ciment, este obligatoriu ca adezivul Kerabond T sa se aditiveze cu 4 kg de latex ISOLASTIC rezultand un adeziv tip C2. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. CONSUM: 2-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr.4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004 C1T. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 25050176-1/GI (TUM) emis de laboratorul Universitatii Tehnice Munchen (Germania). Pret pe sac 25 kg, culoare gri, FARA TVA.

5.75 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: