poliuretan de mare densitate
.

Poliuretan de mare densitate

poliuretan de mare densitate: Rezultate in produse -(96) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 

Coltar Danielle

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Danielle este tapitat in totalitate cu piele naturala de calitate superioara. Candrul canapelei este din lemn masiv, iar la interior este atat spuma poliuretanica cat si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Majestic

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Majestic este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Are cadrul din lemn masiv, iar la interior spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Elisabeth

www.mobilamall.ro Canapeaua coltar Elizabeth este complet tapitat cu piele naturala de calitate superioara. Cadrul acestui coltar este realizat din lemn msaiv, iar interiorul are spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Coltar Energy

wwww.mobilamall.ro Canapeaua coltar Energy este tapitata cu stofa. Cadrul canapelei este din lemn masiv, iar interiorul din spuma poliuretanica si burete de densitate mare pentru a nu se deforma in timp.

Canapea Jeniffer 3

www.mobilamall.ro Canapeaua Jeniffer are trei locuri. Este complet tapitata cu piele naturala, iar cadrul este din lemn masiv. Interiorul contine spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Canapea Jeniffer 2

www.mobilamall.ro Canapeaua Jeniffer are doua locuri. Este complet tapitata cu piele naturala, iar cadrul este din lemn masiv. Interiorul contine spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Fotoliu Jeniffer

www.mobilamall.ro Fotoliul Jeniffer este complet tapitat cu piele naturala, iar cadrul este din lemn masiv. Interiorul contine spuma poliuretanica si burete de densitate mare, pentru a nu se deforma in timp.

Canapea extensibila “MARABEA”

Canapea cu module cu o adancime accentuata a scaunelor in care corpul se afla in pozitie semiculcata. “Marabea” este destinata celor dintre Dvs care prefera sa nu stea in sezut ci sa se culce confortabil in timpul odihnei sale.Volumele mari si linia delicata si discreta a designului vorbesc despre confortul pe care Marabea va ofera. Scaunele modelului sunt fabricate din doua straturi de penopoliuretan cu elasticitate inalta cu densitate diferita care ofera senzatia pufoasa de confort, contribuind la relaxarea Dvs adecvata. Pernele sunt umplute cu vata siliconata antibacteriala, antialergica care nu acumuleaza praf si acarieni si ofera o senzatie catifelata exceptionala a pernelor. Numarul mare de module pe care le include modelul garanteaza adaptarea sa la incaperi cu forma si suprafata diferite. La acest model se ofera o masuta tapitata practica, care poate sa fie pusa pe podea, montata pe tabureta sau folosita ca o tava pentru servire direct pe canapea. Daca se scot pernele canapelei duble cu spatar se delimiteaza o suprafata de dormit cu dimensiuni de 210×100 cm.In caz de nevoie de suprafata suplimentara de dormit la aceasta configuratie se pot adauga 2 taburete sau un puf formandu-se astfel o suprafata de dormit de 210×170 cm. Puful precum si toate tipurile de taburete sunt oferite cu mecanisme de inchidere ascunse, prin intermediul carora se pot fixa stabil de celelalte module si sa nu poata sa fie miscate.

usi industriale sectionale

CARACTERISTICILE USILOR SECTIONALE INDUSTRIALE Suprafetele panelurilor sunt din tabla de otel zincat, intarite pe margini. In interior sunt isolate cu spuma poliuretanica de mare densitate pentru o buna izolatie termica. Sunt disponibile in doua variante de latimi : 495mm si 615 mm. Elementele componente (feroneia) sunt din otel galvanizat si sunt produse de FLEXI FORCE (Olanda) ; cel mai mare producator in domeniu din lume. Rularea silentioasa si usoara a usii este asigurata de catre rolele din teflon si de cele doua arcuri de torsiune. Etansarea este asigurata de garniturile dintre panouri si de catre cele 4 chedere ( un cheder superior, unul inferior, si doua dispuse pe stalpii laterali). Pe langa sistemul de protectie impotriva prinderii degetelor, usile sectionale recomandate de noi au in dotare standard si sistemul impotriva ruperii arcului, precum si sistemul impotriva ruperii cablului. Boiandrugul minim necesar pt usile industriale este de 460mm

Safari sofa2

Canapea de Lux SARDEGNA - model locuri 160x103x107cm, structura fixa. Canapeaua are structura lemn masiv , poliuretan de mare densitate , material de acoperire piele naturala integral

[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 
Rezultate in: