produse vimar
.

Produse vimar

[Pagina 1 din 1]

Prize electrice modulare Bticino Light Tech

Ansmblu de trei module (priza schuko +priza 1 modul)produse ale firmei italiene BTicino. Produsul prezentat face parte din gama Light Teck care se evidentiaza prin faptul ca si aparatele (modulele)cat si placa ornament sunt metalizate argintiu oferindu-i o nota moderna in ton cu aparatura electronica si de calcul precum si cu elementele metalizate ale mobilierului sau decoratiunilor . Lotus Electronic comercializeaza toate gamele de aparate modulare marcile : VIMAR ,GEWISS ,Master si BTicino.

Disjuntoare ,diferentiale ,rele,contactoare si dispozitive de automatizare- Moeller

Disjuntoare ,diferentiale ,rele,contactoare si dispozitive de automatizare - Moeller Firma austriaca Moeller ( EATON) produce toata gama de aparate de protectie ,comanda ,semnalizare, actionari ,comutatie , distributie si automatizari electrice inclusiv automate programabile. disjunctoarele utilizate pentru protectia instalatiilor electrice din locuinte si spatii comerciale sunt de tipul modular cu urmatoarele caracteristici : se monteaza pe sina -se folosesc pe circuitele de plecare catre consumatori - 3 curbe de declansare -b declansare intre 3 -5 in - c declansare intre 5 -10 in -d declansare intre 10 -14 in - puteri de rupere de la 4.5 la 25ka - curenti nominali de la 2a la 125a - numar de poli ; 1p, 2p ,3p , 4p si p+n - actionare magneto - termica Lotus Electronic mai comercializeaza produse Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand, Finder ,ABB,Vortice ,Cata ,Zafir ,Philips,Vito, Ilux,etc

Automat de scara multifunctional - Finder

Automat de scara Finder automat de scara electronic multifunctional . Una din functiile disponibile este lumina rearmabila cu preavertizare : -(BP) Lumina rearmabila (casa scarii) cu preavertizare Impulsul de comanda initial anclanseaza instantaneu contactul releului iar temporizarea începe de la valoarea presetata. Dupa perioada (T) contactul releului comuta o data foarte scurt în starea Off, 10 secunde mai târziu comuta de doua ori foarte scurt în starea Off iar dupa alte 10 secunde comuta definitiv în starea Off (declansare). Primirea unui impuls de comanda pe durata desfasurarii procesului de temporizare sau a celor 20 secunde de preavertizare are ca efect prelungirea temporizarii cu valoarea presetata. Comutarea sarcinii la trecerea prin zero a alimentarii 1. Valoarea redusa a curentului de vârf la anclansare ,protejeaza lampile 2. Valoarea redusa a curentului de vârf la anclansare impiedeca aparitia fenomenului de lipire a contactului. 3. Valoarea curentului de rupere la declansare este redusa iar astfel contactele sunt mai putin solicitate. Caracteristici Automate de scara electronice - 17.5mm latime - Temporizarea setabila între 30s si 20min - Comutarea sarcinii la trecerea prin zero a tensiunii de alimentare. - Pretabile sistemelor cu 3 sau 4 conductoare, - Utilizabile si cu butoane de comanda iluminate Lotus Electronic mai comercializeaza produse : Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand, ABB,Vortice ,Cata ,Zafir ,Philips,Vito, Ilux ,etc

Aparate electrice modulare Vimar

Aparatele electrice modulare reprezinta varianta moderna de echipamente electrice pentru instalatia electrica a unei locuinte sau spatii comerciale si birouri.Un reprezentant de marca ,poate cel mai bun este VIMAR. Vimar este un pioner al acestei industrii ,a creat si a perfectionat continuu intreaga gama de aparate modulare avand in prezent cele mai bune si moderne produse ,fiind pe piata europeana cu trei serii complete de aparate ,de la sistemul clasic pana la cele digitale integrate in conceptul de casa inteligenta BY-ME . - seria Idea - seria Plana - Seria Eikon VIMAR a devenit un nou simbol de viata.

Ventilatoare de baie - Vortice Punto

Ventilatoarele Vortice fabricate in Italia sunt produse de inalta tehnologie ,probabil cele mai bune din Europa si acopera toata gama de la modelele casnice pana la cele industriale sau cu aplicatii speciale .Varianta LL (long life) au rulmenti cu bile care asigura o durata de functionare mecanica fara probleme mai mare de 30.000 de ore si o silentiozitate constanta in timp. Ventilatoarele din seria Punto destinate evacurii aerului viciat din spatii mici si mijlocii , sunt de tipul elicoidal si pot fi dotate suplimentar cu grila automata ,temporizator ,senzor de umiditate , senzor de prezenta sau combinatii ale acestor functiuni .Se contruiesc in mai dimensiuni ,cu debite proportionale functie de dimensiunea spatiului ventilat. Lotus Electronic mai comercializeaza produse Vimar, Bticino ,Gewiss,Schneider , Legrand,Schrack, Moeller, Finder ,ABB,Cata ,Zafir ,Philips,Vito, Ilux,T&G ,etc

Intrerupatoare electrice Vimar Plana -ornament din lemn

Ansamblu modular- Vimar Plana, alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul cu ornament din lemn Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala: - deviator (cap scara) - inversor (cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens, pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj, etc. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module. Aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 7 module. Aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare (de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice) prize de smnal(TV; telefon sau date) variatoare de tensiune, detectoare, sau aparate de automatizare, cu dimensiuni de la 1 la 4 module. Vimar mai produce doua game de produse modulare IDEA si EIKON si un sistem complet de tip "casa inteligenta".

Intrerupatoare Vimar Plana-ansamblu trei module

Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul de 10A /250Vca. Configuratia ar fi putut fi formata si din intrerupatoare in constructie normala sau speciala ,de 10 sau 16A : -deviator (cap scara) - inversor(cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu comanda dublu sens,pentru rulouri, usi. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu). In varianta standard se vede in intuneric un inel luminos de culoare rosu-portocaliu, discret care nu deranjeaza in timpul noptii. Produsul prezentat este o configuratie de 3 intrerupatoare de 10A, un modul, ansamblate pe un suport de 3 module, la care s-a atasat o placa ornament de trei module in plastic metalizat in nuante Argento Opaco, Nichel Opaco sau Champagne Opaco. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module. Lotus Electronic mai comercializeaza produse modulare: Bticino, Gewiss, Master, Unica Pentru detalii sau comenzi va rugam sa ne contactati.

47.8 RON/ansamblu Lotus Electronic Bucuresti

Intrerupatoare modulare - Bticino Matix

Intreupatoare Bticino Matix Produsul prezentat este un ansamblu de trei intrerupatoare 16A / 250Vca /1 modul, Bticino Matix, montate pe un suport de 3 module si cu ornament tehnopolimer Texture Terracotta. Un ansamblu de aparate modulare Bticino Matix poate fi configurat de la 1 la 6 (8) module, pentru montaj in doze standard Italia si dispune de placi ornament in 24 de culori si 5 grupe de materiale. Seria Matix de la Bticino este o gama completa avand toate tipurile de intrerupatoare, prize simple, prize schuko prize Tv, prize telefon, prize date, sau prize pentru semnale audio, detectoare de gaz metan, termostate si cronotermostate. Seria noua de la Matix a fost completata cu aparate si accesorii pentru sistemul de casa inteligenta -My Home, fabricat de Bticino. Lotus Electronic comercializeaza toate produsele Bticino si similare lor (Vimar si Gewiss), tablouri electrice si toate ecchipamentele necesare pentru protectie, actionari si automatizare, corpuri si surse de iluminat,ventilatoare exhaustoare, cabluri si conductori.

47.70 RON/ansamblu Lotus Electronic Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: