profile pvc
.

Profile pvc

Cautari similare:
   profile sanitare      lambriu pvc exterior      HIDROIZOLATII PVC      profile metalice      ACCESORI PVC      manere pvc      pvc braila      ACCESORI PVC pentru barci      profile pentru tavan casetat      rulouri exterioare pvc   
[Pagina 1 din 2]  2 

inchideri balcoane

confectionam tamplarie pvc intr-o gama larga de profile si culori,folosind feronerie si geam termoizolator de cea mai buna calitate

tamplarie pvc

confectionam tamplarie pvc intr-o gama larga de profile si culori,folosind feronerie si geam termoizolator de cea mai buna calitate

CASE PE STRUCTURA METALİCA

TEHNOLOGII Fundatia este de 50 cm de la cota 0. Montaj pentru structura metalica: Profile din otel galvanizat de U si C cu latime de 150 mm si grosimea de 1,5 – 3 mm. Placare perete interior : Doua straturi de gipscarton de 12,5 mm pe ambele laturi cu folie bariera de vapori si vata minerala de 10 cm. Placare gipscarton pe tavane de 9 mm. Aplicare vopsea lavabila. Placare perete exterior : OSB 3 de 11 mm, vata minerala de 15 cm, doua straturi de gipscarton de 12,5 mm si folie bariera de vapori. Inchidere si termoizolatii la fatada exterioara cu polistiren de 10 cm. Finisaje exterior cu tencuiala decorativa. Inchiderea si izolarea acoperisului : OSB 3 de 11 mm, vata minerala de 10 cm, gipscarton de 9 mm cu folie bariera de vapori. Placarea cu tigla metalica pentru acoperis. Montajul jgheaburilor pluviale. Operatiuni interioare : Montajul tamplariei PVC cu geam termopan ( 5 camere alb ). Montaj usa metalica …….( 100 euro / buc ). Usi de interior……………… ( 70 euro / buc ). Parchet laminat in camere si living de 5 euro /mp Placare cu gresie si faianta in spatii expuse umiditatii si terasa de 7 euro / mp. Placarea scarii interioare cu parchet. Executie instalatie electrica, sanitara, si de incalzire ( faza 1 ).

masina de sudat pvc ertagrup

Bine ati venit la Erta Grup S.R.L Compania Erta Grup S.R.L din Romania, Constanta, este distribuitor al utilajelor de prelucrare a tamplariei din PVC si aluminiu livrate de Omurzak Machinery, Risus Machinery, Yilmaz Masina, Burak Machinery, Murat Masina, Atlas Masina. Societatea comercializeaza utilaje tamplarie PVC utilaje de geam termopan si compresoare Balma Italy. S.C. Erta Grup S.R.L distribuie urmatoarele categorii de produse si servicii: Masini pentru prelucrat profil PVC si aluminiu Masini pentru prelucrat geam termoizolant Masini pentru curbat si infoliat profile PVC Compresoare de aer si scule pneumatice Profile PVC si Aluminiu Profile PVC Tecnoplas Feronerie Vorne si accesorii pentru tamplarie PVC si geam termopan Piese de schimb Service Reglaj si reparatii utilaje PVC si geam termopan Pe pagina nostra veti gasi utilaje pentru prelucrarea tamplarie PVC si aluminiu la preturi mai mult decat accesibile si la o calitate net superioara celor second hand si chiar a produselor concurentilor nostri.

Lambriu PVC Ciocolata

Lambriul din PVC tip FLUX este un produs de finisaj destinat, in principal, placarii suprafetelor orizontale sau verticale a elementelor de constructie (pereti, plafoane, stalpi), cat si mascarii unor zone cu functiuni utilitare (instalatii sanitare, nise, etc.). Lambriurile din PVC tip FLUX se executa în 2 lăţimi de bază (125mm si 200mm). Printre caracteristici se numara durabilitatea, rezistenta la raze ultraviolete, rezistenta la inghet-dezghet si la umiditate, montaj rapid, intretinere usoara. Sistemul profilelor de finisare (accesorii) faciliteaza montajul şi permite o finisare de calitate.

RAMPLAST

ZAMAC CONECTOR PROFILE

SIDING lambriu pvc exterior

sc. siding.srl ofera placari exterioare cu pvc , montaj , distributie vanzare siding. PLACARILE EXTERIOARE cu siding reprezinta una dintre cele mai rapide variante de a finaliza o fatada, si totodata o metoda dintre cele mai estetice si fiabile. Sunt disponibile o varietate de culori si profile. Montajul se face pe sipci din lemn puse pe verticala. Optional, placile de SIDING se pot monta pe un izolator termic.

21 RON/m2 sc siding srl Brasov

Glafuri si pervaze

Unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a proteja fatadele imobilelor de infiltratii, care le distrug in timp, evitandu-se in acelasi timp si pierderi de caldura, o constituie utilizarea glafului de fereastra. Atat la interior cat si la exterior, protejeaza si decoreaza imobilul, creeaza o atmosfera placuta de confort, constituie un element decorativ. In plus, glaful de fereastra completeaza cu succes tamplaria termoizolanta moderna din profile de aluminiu, PVC, lemn stratificat. Prin rezistenta si design-ul special, glaful se poate integra armonios oricarui stil de constructie sau de decoratiune interioara..Asiguram transport si montaj.

tamplarie PVC

- SUPER PROMOTII - PERIOADA LIMITATA - STICLA LOW-E DUAL PROTECT ;25% REDUCERE PENTRU TAMPLARIA PVC CU GEAM TERMOPAN ;10% REDUCERE SUPLIMENTARA PENTRU PLATA INTEGRAL IN AVANS PROFILE REHAU SI RAMPLAST.

Tamplarie Trocal cu geam termopan

Tamplarie Trocal cu geam termopan Sistemul Innonova 70 AD este unul dintre cele mai noi profile Trocal si are una din cea mai buna izolatie termica si fonica. Materialul este 100% ecologic si nedaunator omului sau mediului deoarece NU contine plumb (profile greenline).Asiguram consultanta, masuratori si montaj. Garantia : profil 5ani; geam 5ani; feronerie 5 ani; montaj 5 ani. 80 euro / mp www.jaluzele-ro.ro www.rulouri-exterioare-aluminiu.ro

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: