promotie cel
.

Promotie cel

Cautari similare:
promotie cel: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Sapa autonivelanta parchet Ultraplan

Alege Calitatea si noi te rasplatim Cumpara 25 de saci de sapa autonivelanta Ultraplan pentru montarea de parchet masiv si primesti gratuit si scule ajutatoare, o rola cu tepi pentru dezaerarea sapei si o galeata gradata de plastic de 25 de litri pentru transportul si masurarea precisa a apei de preparare. Iar daca alegi sa cumperi si rasini poliuretanice sau epoxidice de consolidare sau bariere de umiditate pentru montajul de parchet, la 2 bidoane de Eco Prim PU 1 K sau 4 seturi de Primer MF EC Plus, primesti gratuit ca echipament de protectie si o pereche de pantaloni de lucru. Promotie valabila in perioada 02.04–31.05. 2012 prin Partenerii autorizati. Eco Prim PU 1K 10 kg – rasina poliuretanica, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori pentru sape grosiere de ciment, cu umiditate maxim 5% masurata CM. Primer MF EC Plus 5 kg - rasina epoxidica bicomponenta, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori. Excelenta putere de patrundere in suport fara a fi diluata. Ultraplan 23 kg - sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu priza si uscare ultra-rapida, certificata GEV EMICODE EC 1, turnare pâna la 10 mm sau în adaos cu nisip pâna la 20 mm. Acest sistem constituie o soluţie de calitate, ECO, accesibil tuturor utilizatorilor, ce raspunde nevoilor la montarea pardoselilor din lemn sau parchet, în cadrul oricarei lucrari de renovare sau constructie.

Reducere 600 euro la Foisor "Basarab"

Perioada promotie: 25 ianuarie - 25 martie 2010 Pret obisnuit: 7000 euro Pret redus: 6400 euro In perioada 25 ianuarie - 25 martie 2010 beneficiati de 600 euro reducere la foisorul "Basarab". Conceput in forma de hexagon cu usi batante pe latura de acces, foisorul este realizat din lemn tratat cu ceara si bait pentru protectie impotriva actiunii ultravioletelor (nu se decoloreaza). Eleganta designului este data de dantelaria din lemn prezenta pe fiecare dintre cele 6 laturi. Rezistenta in timp a structurii este asigurata prin utilizarea de rigidizari metalice. Podeaua este realizata din gresie de exterior iar acoperisul din tabla multistrat. Caracteristici: Suprafata: 23mp Materiale: lemn tratat pentru exterior, tabla multistrat, gresie Forma: hexagon cu latura de 3m Garantie: 15 ani

6400 EURO Ropartener Neamt

SkyConta - program de contabilitate GRATUIT

Programul SkyConta - program de contabilitate, gestiune, salarii, productie, mijloace fixe. Se adreseaza companiilor de orice marime si tuturor sectoarelor, de la cele cu profil general, de comert, productie, prestatoare de servicii pana la cele de import- export. Solutia propusa este un sistem integrat care va imbunatati sistemul informational in cadrul unei firme permitand conclucrarea tutulor departamentelor acesteia: financiar-contabil, desfacere, aprovizionare, productie şi nu in ultimul rand de conducere. PROMOTIE ! In perioada 01.07.2009- 01.10.2009 SkyConta BASIC poate fi achizitionat si GRATIS*. *Numai la incheierea unui Contract de asistenta pe o perioada de minim 2 ani, plata facundu-se o data la 6 luni.

150 EURO/buc* Skysoft SRL Dambovita
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: