puzzle cu animale domestice
.

Puzzle cu animale domestice

Cautari similare:
puzzle cu animale domestice: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Joc educativ Sa Invatam Animalele Salbatice si Domestice

- Jocul educativ dezvolta memoria, inteligenta si capacitatea de asociere a animalelor domestice si a celor salbatice cu elemente care le caracterizeaza (hrana specifica, locuinta specifica etc)- Jocul se prezinta sub forma unui puzzle cu 24 de piese colorate si imprimate pe ambele fete- Piesele contin animale domestice, animale salbatice, imagini cu legume, cu fructe, cu adaposturi pentru animalele domestice, cu zone in care traiesc animalele salbatice- Copilul va putea asocia piesele care au elemente comune, dobandind astfel noi cunostinte in timp ce se joaca- Combinarea corecta a pieselor conduce la obtinerea unui puzzle educativ- Piesele jocului Culorile, Formele, Ceasul si Meseriile sunt confectionate din carton- Jocul educativ este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A.- Dimensiune: 22 x 22 x 4,4 cm- Jocul este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani 

Puzzle 2D lemn, Animale Domestice

Puzzle 2D lemn, Animale Domestice Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.01 RON ZonaBebe.ro Cluj

Set 3 puzzle Animale domestice

Set 3 puzzle Animale domestice. Producator DToys.Caracteristici . Jocul creativ pentru copii ajuta la dezvoltarea inteligentei, imaginatiei, gandirii logice si abilitatilor de creatie. Jocul puzzle contine 3 seturi de imagini puzzle cu animale domestice. Dificultatea jocurilor puzzle este diferita Puzzle caini 6 piese Puzzle Capra cu iezi 9 piese Puzzle Pasari de curte 16 piese. Piesele puzzleului sunt confectionate din carton. Jocul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Produsul este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: