puzzle cu animale
.

Puzzle cu animale

Cautari similare:
puzzle cu animale: Rezultate in produse -(20) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Joc educativ Sa Invatam Animalele Salbatice si Domestice

- Jocul educativ dezvolta memoria, inteligenta si capacitatea de asociere a animalelor domestice si a celor salbatice cu elemente care le caracterizeaza (hrana specifica, locuinta specifica etc)- Jocul se prezinta sub forma unui puzzle cu 24 de piese colorate si imprimate pe ambele fete- Piesele contin animale domestice, animale salbatice, imagini cu legume, cu fructe, cu adaposturi pentru animalele domestice, cu zone in care traiesc animalele salbatice- Copilul va putea asocia piesele care au elemente comune, dobandind astfel noi cunostinte in timp ce se joaca- Combinarea corecta a pieselor conduce la obtinerea unui puzzle educativ- Piesele jocului Culorile, Formele, Ceasul si Meseriile sunt confectionate din carton- Jocul educativ este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A.- Dimensiune: 22 x 22 x 4,4 cm- Jocul este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani 

Joc educativ Culorile, Formele, Ceasul si Meseriile

- Jocul educativ dezvolta memoria, inteligenta si capacitatea de asociere a culorilor si formelor cu diverse obiecte, plante, animale- Jocul se prezinta sub forma unui puzzle cu 54 de piese colorate si imprimate pe ambele fete- Piesele contin forme, fructe,animale, oameni realizand diverse meserii, ceasul care indica diverse ore- Copilul va putea asocia piesele care contin aceleasi forme, aceleasi culori,aceasi ora sau obiectele care corespund anumitei meserii, dobandind astfel noi cunostinte in timp ce se joaca- Combinarea corecta a pieselor conduce la obtinerea unui puzzle educativ- Piesele jocului Culorile, Formele, Ceasul si Meseriile sunt confectionate din carton- Jocul educativ este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A.- Dimensiune: 22 x 22 x 4,4 cm- Jocul este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani 

Joc educativ Alfabetul, Numerele si Adunarea

- Jocul educativ dezvolta memoria, inteligenta si capacitatea de asociere a literelor si cifrelor cu elemente din natura (animale, plante, obiecte)- Jocul se prezinta sub forma unui puzzle cu 84 de piese colorate si imprimate pe ambele fete- Fiecare piesa contine litere, cifre, elemente din natura sau operatii matematice- Combinarea corecta a pieselor conduce la obtinerea unui puzzle educativ- Piesele jocului Alfabetul, Numerele si Adunarea sunt confectionate din carton- Jocul educativ este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A.- Dimensiune: 22 x 22 x 4,4 cm- Jocul este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani 

Joc creativ Sa desenam frumos

- Jocul creativ pentru copii ajuta la dezvoltarea inteligentei, imaginatiei, simturilor practice si artistice- Jocul creativ reprezinta o metoda placuta pentru copii de a se juca si de a invata sa deseneze dupa sabloane- Jocul contine 14 sabloane cu diverse obiecte, personaje sau animale, 38 de piese tip puzzle si hartie pentru desen- Jocul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani- Produsul este avizat de catre Laboratorul de Incercari pentru Securitatea Jucariilor Casstil S.A. - Dimensiune ambalaj: 20x15x4 cm

Ferma muzicala

Ferma muzicala Navystar are jucarii pentru fiecare stadiu de dezvoltare al copilului tau, de la 0 la 36 de luni. Cu Navystar copilul tau are ocazia de a intra intr-o lume minunata a culorilor, animalelor, muzicii si nu numai! Caracteristici: apasati pe butoane pentru interpretarea diferitelor melodii. Contine diverse figurine cu animale cat si sunetele pe care acestea le produc. Un excelent joc de mini-puzzle in care copilul trebuie sa potriveasca figurinele animalelor in locasurile lor cat si dupa tipul de hrana pe care il consuma acestea. Bateriile sunt incluse. Produs recomandat copiilor peste 18 luni.

69.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Puzzle 2D lemn, Animale Salbatice

Puzzle 2D lemn, Animale Salbatice Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Puzzle 2D lemn, Diverse Animale

Puzzle 2D lemn, Diverse Animale Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Puzzle 2D lemn, Animale oceanice

Puzzle 2D lemn, Animale oceanice Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.01 RON ZonaBebe.ro Cluj

Puzzle 2D lemn, Diverse Animale

Puzzle 2D lemn, Diverse Animale Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.01 RON ZonaBebe.ro Cluj

Puzzle 2D lemn, Animale Domestice

Puzzle 2D lemn, Animale Domestice Un produs excelent pentru copii sub 5ani. Stimuleaza inteligenta si perspicacitatea proaspetilor veniti in lumea noastra. - realizat dintr-un lemn de calitate - piesele sunt pretaiate. Trebuie doar scoase din locasul lor - dupa ce se scot din formele lor piesele se re-aseaza fiecare in locasul ei - dimensiuni:29.6x21.2x0.8 cm.

11.01 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: