racleta
.

Racleta

Cautari similare:
   racleta metalica      racleta   
racleta: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

ULTRAPLAN sapa autonivelanta

ULTRAPLAN, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, cu grosime de turnare 3-10 mm. Obs. La turnarea in grosime de 20 mm la un sac de autonivelanta se adauga 30% in greutate nisip cernut sort 0-4 mm. Rezistenta la compresiune, 30 N/mmp. Marcata CE, CT-C30-F7-A2fl, (GEV EMICODE EC1). Ambalaj: sac 23 kg. Consum: 1,6 kg/ mp la 1 mm de grosime. Aplicare: cu racleta sau spatula metalica.

PLANICRETE

PLANICRETE, latex pe baza de cauciuc sintetic de preparare a amorsei de aderenta pentru suport absorbant (sapa, placa beton) pe care se toarna sape de egalizare. Obs. Reteta pentru amorsa de aderenta, parti in greutate: PLANICRETE 1: APA 1: TOPCEM 3. Ambalaj: bidon de 25 sau 10 kg. Consum: PLANICRETE 0,25 kg/ mp. Aplicare: cu bidinea sau racleta. *Pentru suport neabsorbant amorsa trebuie sa fie de tip epoxidic, vezi EPORIP

Sapa autonivelanta trafic intens Ultraplan Maxi

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, de interior, cu grosime de aplicare de la 3-30 mm, pentru pardoseli de trafic greu. Apta pentru imbracaminti tip covor cauciuc, covor pvc de trafic, parchet masiv montat prin lipire cu adezivi. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. Rez. la compresiune la 28 zile, 35 N/mmp. APLICARE: cu racleta sau spatula metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 25 kg, FARA TVA.

14.25 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta Ultraplan Eco

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 1-10 mm, cu o redusa emisie de substante organice volatile (VOC). Apta pentru parchet montat prin lipire cu adezivi. Rez. la compresiune la 28 zile, 26 N/mmp. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. APLICARE: cu spatula sau racleta metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 23 kg, FARA TVA.

11.96 EURO/23 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta cu intarire rapida Novoplan 21

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire rapida, de interior, cu aplicare in grosime de la 1-5 mm. Apta pentru mocheta, covor PVC, linoleum. Permite aplicarea de parchet dar numai montat flotant. Rez. la 28 zile, 22 N/mmp. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. APLICARE: cu spatula sau racleta metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 23 kg, cu TVA.

11.00 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: