rasina epoxidica consolidare
.

Rasina epoxidica consolidare

rasina epoxidica consolidare: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Sapa autonivelanta parchet Ultraplan

Alege Calitatea si noi te rasplatim Cumpara 25 de saci de sapa autonivelanta Ultraplan pentru montarea de parchet masiv si primesti gratuit si scule ajutatoare, o rola cu tepi pentru dezaerarea sapei si o galeata gradata de plastic de 25 de litri pentru transportul si masurarea precisa a apei de preparare. Iar daca alegi sa cumperi si rasini poliuretanice sau epoxidice de consolidare sau bariere de umiditate pentru montajul de parchet, la 2 bidoane de Eco Prim PU 1 K sau 4 seturi de Primer MF EC Plus, primesti gratuit ca echipament de protectie si o pereche de pantaloni de lucru. Promotie valabila in perioada 02.04–31.05. 2012 prin Partenerii autorizati. Eco Prim PU 1K 10 kg – rasina poliuretanica, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori pentru sape grosiere de ciment, cu umiditate maxim 5% masurata CM. Primer MF EC Plus 5 kg - rasina epoxidica bicomponenta, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori. Excelenta putere de patrundere in suport fara a fi diluata. Ultraplan 23 kg - sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu priza si uscare ultra-rapida, certificata GEV EMICODE EC 1, turnare pâna la 10 mm sau în adaos cu nisip pâna la 20 mm. Acest sistem constituie o soluţie de calitate, ECO, accesibil tuturor utilizatorilor, ce raspunde nevoilor la montarea pardoselilor din lemn sau parchet, în cadrul oricarei lucrari de renovare sau constructie.

Rasina epoxidica fluida parchet Primer MF EC Plus

CALITATE/ SUPER PRET! Primer MF EC Plus, rasina epoxidica bicomponenta pura (100%), fara solventi cu o emisie foarte mica de compusi organici volatili. Are rol de consolidare si hidroizolare a sapelor pe baza de ciment pe care se monteaza parchet cu adezivi reactivi Ultrabond P990 1K, Ultrabond P902 2K, Ultrabond Eco S955 1K. *Rasina pentru consolidare sape grosiere de ciment sau anhidrice (sulfat de calciu) inclusiv la pardoselilor incalzite. La sapele de egalizare de ciment realizeaza bariera de vapori impotriva umiditatii max. CM 5%. Tratament antipraf la pardoselile din beton. *Pe stratul de rasina proaspata, imprastiind nisip de cuart in exces, se formeaza dupa intarire o suprafata rugoasa pe care se toarna in siguranta sapa autonivelanta si mai apoi se monteaza parchet. Set 5 kg = comp. A 4 kg + comp. B 1 kg. CONSUM: 0,2-0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau trafalet. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret pe set de 5 kg, fara TVA !

60.00 EURO/5 KG FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

PRIMER EP

PRIMER EP, rasina epoxidica bicomponenta, in solvent (80%), foarte fluida, cu mare putere de penetrare si consolidare pentru sape de egalizare pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu). Obs. Rasina foarte fluida, cu molecule nanometrice, cu o putere exceptionala de penetrare in suport. Ambalaj: set 10 kg, comp. A 5 kg + comp. B 5 kg. Consum: 0,5-0,7 kg/ mp, in functie de porozitatea suportului. Aplicare: in minim 2 straturi cu stropitoare, bidinea sau trafalet.

Rasina epoxidica parchet Primer MF

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer MF, rasina epoxidica bicomponenta pura (100%), fara solventi cu rol de hidroizolare a sapelor pe care se monteaza parchet cu adezivul de parchet Lignobond. *Rasina pentru consolidare sape grosiere; creaza bariera de vapori impotriva umiditatii crescute (max. CM 5%) la sape de egalizare; tratament antipraf la pardoselile din beton. *Pe stratul de rasina proaspata, imprastiind nisip de cuart in exces, se formeaza dupa uscare o suprafata rugoasa pe care se toarna in siguranta sapa autonivelanta si mai apoi se monteaza parchet. Set de 6 kg = comp. A 4,5 kg + comp. B 1,5 kg. CONSUM: 0,2-0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau trafalet. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe set de 6 kg, FARA TVA.

66.00 EURO/set 6 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina epoxidica consolidare pardoseli Primer EP

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer EP, rasina epoxidica bicomponenta, corp solid 20%, in solvent, foarte fluida, cu mare putere de penetrare in sape grosiere pe baza de ciment sau de ipsos. *Dupa intarire are efect de consolidare asupra stratului suport; - rol de bariera de vapori la aplicarea pardoselilor de lemn; - tratament antipraf pentru sape industriale. Raport de amestec 1:1. Set 10 kg = comp. A 5 kg+ comp. B 5 kg. CONSUM: 0,5-0,7 kg/mp, in functie de porozitatea suportului. APLICARE: cu pensula, trafalet sau cu stropitoarea. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe set de 10 kg, FARA TVA.

61.80 EURO/set 10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: