rasnita piper
.

Rasnita piper

Cautari similare:
   rasnita cafea      rasnita de cereale      rasnita pentru cafea      rasnita pentru sare      rasnita CEREALE      piper      rasnita gheata      rasnita      rasnita pentru seminte      rasnita piper   
rasnita piper: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Rasnita piper 38 cm negru - Monopol

Rasnita piper marca Monopol , din fag avand dimensiunea de 38 cm, finisaj de culoare negru, grinder din otel. Prin folosirea materialelor de calitate si prin procesul minutios de fabricatie putem spune ca rasnitele Monopol, fabricate in Germania, sunt printre primele din lume.

280 RON pentrugatit.ro

Rasnita piper 38 cm fag - Monopol

Rasnita piper marca Monopol , din fag avand dimensiunea de 38 cm,finisaj fag, grinder din otel. Prin folosirea materialelor de calitate si prin procesul minutios de fabricatie putem spune ca rasnitele Monopol, fabricate in Germania, sunt printre primele din lume.

280 RON pentrugatit.ro

Rasnita piper 38 cm lemn de nuc - Monopol

Rasnita piper marca Monopol ,din fag avand dimensiunea de 38 cm, finisaj lemn de nuc, grinder din otel. Prin folosirea materialelor de calitate si prin procesul minutios de fabricatie putem spune ca rasnitele Monopol, fabricate in Germania, sunt printre primele din lume.

280 RON pentrugatit.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: