recipiente aer
.

Recipiente aer

recipiente aer: Rezultate in produse -(7) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

VAS EXPANSIUNE PENTRU INSTALATII DE APA CALDA SI CALDURA VRV 750 AQUASYSTEM

VAS EXPANSIUNE PENTRU INSTALATII DE APA CALDA SI CALDURA VRV 750 AQUASYSTEM : VRV 750-AQUASYSTEM vas de expansiune cu membrana interschimbabila pentru instalatii de incalzire -presiune maxima de lucru :10bar -presiune de preincarcare:4bar -temperatura de lucru-10/+100*C -finisaj exterior rosu RAL3000 -membrana EPDM -utilizare instalatii de incalzire -inaltime1820mm -diametru80 mm -racord 2" Toate recipientele sunt fabricate, testate si autorizate de Aquasystem. Volumul apei continua sa se mareasca panala atingerea temperaturii maxime de lucru. In acest moment membrana ocupa aproape tot spatiuldin recipient. Perna de aer evita contactul dintre apa si suprafata interioara a recipienrului. Treptat temperatura scade si astfel scade si volumul apei. Datorita presuinii pernei de aer apa incepe sa paraseasca recipientul pana cand membrana ajunge la volumul initial. In acest moment incepe un nou ciclu. Scopul principal al vaselor de expansiune este acela de a compensa variatiile de volum ale apei datorate variatiilor de temperatura din sistemul de incalzire. Spre exemplu, cresterea temperaturii apei de la 0 la 100 grd. Celsius mareste volumul cu 4,5 %. Acest lucru inseamna ca trebuie sa existe un spatiu inauntru sistemului care sa poata prelua volumul de apa. Acest spatiu se afla in vasul de expansiune.

Rezervor hidrofor vertical VAV 200 AQUASYSTEM

Vasele de expansiune VAV 200 fabricate de Aquasystem sunt alcatuite din urmatoarele elemente principale -vas de expansiune cu membrana inlocuibila -corp,din otel aliat finisat prin vopsire in camp electrostatic cu pulberi poliesterice •presiune maxima de lucru:10bar •presiune de preincarcare:2bar •temperatura de lucru:-10/+100*C •finisaj exterior:albastru RAL5015 •membrana tip EPDM •utilizare:apa rece •inaltime:1.02m •diametru:0.6m •racord:1 1/4" Toate recipientele sunt fabricate, testate si autorizate de Aquasystem. Membrana tine apa si aerul separate evitand astfel contaminarea,coroziunea si pierderea presiunii.Odata ce recipientul este conectat la sistem, pompa creste presiunea lasand apa sa umple membrana.Cand presiunea atinge pragul de presiune maxima,pompa se opreste.In interiorul recipientului se afla cantitatea cea mai mare de apa posibila.Membrana este dilatata si ocupa aproape tot volumul din recipient.Daca este ceruta apa in sistem,aceasta paraseste recipientul fara a fi utilizata pompa, folosind doar presiunea creata de aer Procesul continua si membrana se strange pana cand presiunea atinge pragul de presiune minima.In stadiul acesta membrana a ajuns la dimensiunile initiale,pompa porneste si incepe un nou ciclu.Scopul principal al vaselor de expansiune este acela de a da apei o presiune predefinita,indiferent de impulsul presiunii,pentru a limita insertia pompei.

REZERVOR HIDROFOR VERTICAL VAV 200 AQUASYSTEM

Vas de expansiune VAV200 fabricate de Aquasystem-Italia sunt alcatuite din -vas de expansiune cu membrana inlocuibila -corp, din otel aliat finisat prin vopsire in camp electrostatic cu pulberi poliesterice •presiune maxima de lucru:10bar •presiune standard de preincarcare:2bar •temperatura de lucru:-10/+100*C •finisaj exterior:albastru RAL 5015 •membrana tip EPDM •utilizare:apa rece •inaltime:1020mm •diametru:600mm •racord:1 1/4" Toate recipientele sunt fabricate, testate si autorizate de Aquasystem. Membrana tine apa si aerul separate evitand astfel contaminarea, coroziunea si pierderea presiunii.Odata ce recipientul este conectat la sistem, pompa creste presiunea lasand apa sa umple membrana. Cand presiunea atinge pragul de presiune maxima, pompa se opreste.Membrana este dilatata si ocupa aproape tot volumul din recipient. Daca este ceruta apa in sistem, aceasta paraseste recipientul fara a fi utilizata pompa, folosind doar presiunea creata de aer. Scopul principal al vaselor de expansiune este acela de a da apei o presiune predefinita, indiferent de impulsul presiunii, pentru a limita insertia pompei. Acest lucru este posibil datorita aerului presurizat care se afla intre membrana si suprafata interioara a recipientului. Cand presiunea creste, perna de aer se comprima lasand apa sa umple recipientul. Apa este mentinuta inauntrul vasului sub presiune - REZERVOR HIDROFOR VERTICAL VAV 200 AQUASYSTEM

REZERVOR HIDROFOR VERTICAL VAV 750 AQUASYSTEM

VAV 750 vas de expansiune cu membrana interschimbabila presiune maxima de lucru:10bar presiune de preincarcare:4bar temperatura de lucru:-10/+100*C finisaj exterior rosu RAL 3000 membrana EPDM utilizare:apa rece inaltime:1820 mm diametru:800 mm racord:2" Toate recipientele sunt fabricate, testate si autorizate de Aquasystem. Membrana tine apa si aerul separate evitand astfel contaminarea, coroziunea si pierderea presiunii. Odata ce recipientul este conectat la sistem, pompa creste presiunea lasand apa sa umple membrana. Cand presiunea atinge pragul de presiune maxima, pompa se opreste. In interiorul recipientului  se afla cantitatea cea mai mare de apa posibila. Membrana este dilatata si ocupa aproape tot volumul din recipient. Daca este ceruta apa in sistem, aceasta paraseste recipientul fara a fi utilizata pompa, folosind doar presiunea creata de aer. Procesul continua si membrana se strange pana cand tresiunea atinge pragul de presiune minima. In stadiul acesta membrana a ajuns la dimensiunile initiale, pompa porneste si incepe un nou ciclu. Scopul principal al vaselor de expansiune este acela de a da  apei o presiune predefinita, indiferent de impulsul presiunii, pentru a limita insertia pompei. Acest lucru este posibil datorita aerului presurizat care se afla intre membrana si suprafata interioara a recipientului. Cand presiunea creste, perna de aer se comprima lasand apa sa umple recipientul. Apa este mentinuta inauntrul vasului sub presiune.

Caserola 20x20x9,5 cm/ 3 l - Westmark

Caserola cu capac marca Westmark, dimensiuni 200 x 200 x 95 mm, 3 l capacitate, din plastic.   Capacul este special fabricat: are pe partea superioara sloturi care permite aerului rece sa patrunda, iar pe cealalta parte este etans pentru a pastra aroma mancarii.   Este utila pentru depozitarea alimentelor in frigider.

Caserola 20x20x6,5 cm/ 2 l - Westmark

Caserola cu capac marca Westmark, dimensiuni 200 x 200 x 65 mm, 2 l capacitate, din plastic.   Capacul este special fabricat: are pe partea superioara sloturi care permite aerului rece sa patrunda, iar pe cealalta parte este etans pentru a pastra aroma mancarii.   Este utila pentru depozitarea alimentelor in frigider.

Caserola 20x10x6,5 cm/ 1 l - Westmark

Caserola cu capac marca Westmark, dimensiuni 200 x 100 x 65 mm, 1 l capacitate, din plastic.   Capacul este special fabricat: are pe partea superioara sloturi care permite aerului rece sa patrunda, iar pe cealalta parte este etans pentru a pastra aroma mancarii.   Este utila pentru depozitarea alimentelor in frigider.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: