releu de nivel
.

Releu de nivel

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Protectie Control Pump - MA

Dispozitiv de control pentru electropompa/pompa submersibila CONTROL PUMP CONTROL PUMP-MA de la Matic se diferentiaza de alte produse similare datorita faptului ca are incorporat mai multe functii: - alimentare cu 220/240V c.a. - circuitele de comanda presostat/plutitor si sondele de nivel sunt alimentate cu tensiune scazuta -poate comanda direct un motor (electropompa) pana la 2HP cu cos_ 0,4-0.5 – echipat cu releu 30(8)A 250V a.c. -tensiune de control a sondelor de nivel 12V 3mA -led-uri de semnalizare a starii electropompei (electropompa in functiune/lipsa apa) -intrerupator pentru functionarea automata/manuala -protectie amperometrica inlocuibil in functie de comusmul motorului - CONTROL PUMP-MA poate functiona cu 3 sonde de nivel, 2 sonde de nivel bipolare sau 1-2 plutitoare electrice. - montaj pe sina DIN Poate fi folosit: - sistem de control al pompei in regim hidrofor - automatizarea pompei submeribile de drenaj - automarizarea pompei submersibile - protectia pompei submersibile impotriva lipsei de apa / protectie pentru suprasarcina. ATENTIE! In caz in care folositi CONTROL PUMP-MA pentru controlarea nivelului apei pluviala, folositi sonde de nivel bipolare MATIC. Instalarea se face intr-o reteaua electrica echipata cu intrerupator magnetotermic diferential 30mA.

Intrerupatoare cap scara -Gewiss System

Intrerupatoarele cap scara se utilizeaza pentru aprinderea si stingerea unei lumini din doua locuri diferite.Prin adaugarea de intrerupatoare reversibile (cruce) se poate ceste numarul de locuri de apridere cu un numar egal cu numarul intrerupatoarelor cruce intercalate in schema . Pentru instalatiile unde este necesara aprinderea din mai multe locuri se poate alege si o varianta mai moderna cu teleruptoare ( intrerupator pas cu pas sau releu de impuls ), comandat cu pushbutoane. Gewiss System este o gama de aparate electrice modulare , care se poate configura in ansambluri de la 1 la 6 module , montate in doze ST , CG sau PT , si suportii aferenti , montate in linie pe un singur rand , sau in ansambluri de 8 sau 12 modeule in configuratii etajate pe doua nivele . Modulele electrice Gewiss System se fabrica in doua variante coloristice , alb si negru, in gama completa care asigura toate funtiile electrice necesare unei instalatii casnice : intrerupatoare normale sau speciale , cap scara , cruce , cu revenire , ,pentru jaluzele , dimmere , prize energetice schuko sau standard italian , prize de date , tv , telefon , audio , etc. Placile ornament se produc in doua variante , cu colt rotunjit - TOP SYSTEM , sau cu colt drept - VIRNA , in mai multe variante coloristice .

Releu de nivel pentru lichide ELKO EP - Model: HRN - 1

Releu pentru controlul nivelului lichidelor (apă, soluţii chimice, alimente etc.) Masoară nivelul lichidelor prin măsurarea de probe. Tensiunea AC 5V / 50 Hz este utilizată într-o masurare semnalului. Utilizarea acestui semnal AC se previne creşterea oxidării conductorilor si polarizarea nedorită prin electroliză a lichidelor. Este posibilă controlarea a două niveluri independente sau utilizarea unei funcţii combinate pentru controlul unui singur nivel. Releul este echipat cu reglarea sensibilităţii la rezistenţa lichidelor Când sensiblitatea este reglată în concordanţă cu anumite condiţii, este posibilă eliminarea unor comutări nedorite (exemplu: poluarea probelor, sedimente, umiditate etc.) Deasemea este posibilă reglarea unei întârzieri pe fi ecare senzor, cu domeniile 0.5 - 10 s. -monitorizează nivelul în fântâni, rezervoare de apă, piscine, etc.... opţiuni: - comutator cu monitorizare a unei singure stări - comutator cu monitorizare pentru două stări - 2 comutatoare independente cu monitorizare a unei singure stări Sensibilitatea este reglabilă prin comutator potențiometric Frecvenţa 50 Hz previne polarizarea lichidelor şi oxidarea probelor măsurate Alimentarea AC 230 V, AC/DC 24 V sau AC 110 V separate galvanic Contacte de ieşire: 2x contact comutator 16 A /250 V AC 3-MODULE, Montabil pe şină DIN

Intrerupator crepuscular Elko EP - Model: SOU-1

Pentru controlul luminilor pe baza intensităţii luminii ambientale. Folosit în iluminatul stradal şi al grădinilor, iluminarea panourilor publicitare, vitrinelor, etc. Nivelul intensităţii ambientale este monitorizat printr-un senzor extern iar ieşirea este reglabilă Controlul intrărilor Nivelul intensităţii luminii reglabil în 2 etape: 1 - 100 Lx şi 100 - 50000 Lx întârziere ajustabilă pentru eliminarea fluctuaţiilor pe termen scurt a luminozităţii Senzor extern IP56 cu montaj pe perete sau panou electric (capacul şi suportul senzorului fac parte din pachetul standard) Tensiunea de alimentare AC 230 V sau AC/DC 12 - 240 V Contacte de ieşire: 1x contact comutator 16 A Indicare releu ieşire activ prin LED roşu 1-MODUL, Montabil pe şină DIN.

Dimmer cu control DIM-13, DIM-14 - Elko EP

Prin apăsare scurtă se opreşte/porneşte lumina,iar prin apăsare lungă (> 0.5 s) se dimează luminacrescător/descrescător. In cazul deconectării,nivelul luminozităţii estestocat în memorie iar la pornire lumina porneştede la acelaşi nivel Tensiunea de alimentare: AC 230 V Contacte de ieşirele fără contact: 2 x MOSFET Dimează sarcini ohmice şi capacitive de până la 300VA Protecţie încorporată înpotriva supra-încălzirii 1-MODUL, montabil pe şină DIN Funcţii Ieşirea de Pentru dimarea becurilor şi a luminilor cu halogen cu transformator electronic Pentru comutarea şi dimarea luminilor, intrări de control pentru un buton Apăsarea scurtă opreşte/porneşte lumina, apăsare lungă (>0.5 s) dimează în urcare/coborâre In cazul deconectării, nivelul luminozităţii este stocat în memorie iar la pornire lumina porneşte de la acelaşi nivel Tensiunea de alimentare: AC 230 V Ieşiri de contact: 2x MOSFET Indicare prin LED releu activ (cu orice nuivel de luminozitate) Posibilitatea conectării în paralel a unor butoane de control sarcini rezistive, inductive sau capacitive, de până la 300 W, şi pe termen scurt şi până la 500 W 1-MODUL, montabil pe şină DIN NOU: protecţie electronică la suprasarcină NOU: protecţie încorporată inpotriva supra-încălzirii - oprirea ieşirii + semnalizarea supra-încălzirii prin LED.

Dimmer ( variator de tensiune montaj sina DIN ) - Elko EP

Pentru dimarea becurilor, a luminilor cu halogen şi a transformatoarelor pentru luminile cu halogen. Pentru comutarea şi dimarea luminilor pe coridoare, scări de bloc ... controlul intrărilor prin apăsarea butonului de Comandă (conexiune paralelă posibilă). Apăsarea scurtă opreşte/porneşte lumina, apăsare lungă (> 0.5 s) dimează în urcare/coborâre. In cazul deconectării, nivelul luminozităţii este stocat în memorie iar la pornire lumina porneşte de la acelaşi nivel Tensiunea de alimentare: AC 230 V Ieşire fără contact, triac 2A/ 500 VA Releu activ indicat prin LED (cu orice nivel de luminozitate) Posibilitatea conectării de butoane de control în paralel 1-MODUL, montabil pe şină DIN Terminale clemă Protecţie încorporată inpotriva supra-încălzirii - oprirea ieşirii + semnalizarea supra-încălzirii prin LED intermitent.

Contactor de nivel lichide conductive- Model: HRN - 5

Releul este destinat pentru monitorizarea de nivele în lichide conductive cu posibilatea de funcţie: PUMP UP sau PUMP DOWN. - pentru măsurare se utilizează trei tipuri de senzori: H- nivel superior, D- nivel inferior, C - senzor comun. În caz că se utilizeaza un rezervor fabricat din material conductiv, se poate utiliza ca senzorul C. În cazul în care se monoitorizeaza un singur nivel, este necesară conectarea intrări H şi D la un singur senzor - în acest caz sensibilitatea va fi înjumătăţită(2.5... 50kΩ). Senzorul C poate fi conectat cu un fir de protecţie de la sistemul de alimentare (PE). Pentru a preveni contacte nedorite la ieşirea contactelor prin influenţe diverse (umiditate...) este posibilă setarea sensibilităţi al dispozitivului acordat la conductivitatea monitorizată (corespunzător cu “rezistenţa” lichidului) domeniu 5 până la 100...kΩ. Pentru reducerea influenţelor la schimbari nedorite la ieşirea contactelor cauzate de lichidul din rezervor, este posibilă reglarea întârzieri reacţiei 0,5 - 10s. Releul este destinat pt. monitorizarea nivelelor în rezervoare, bazine, piscine... Intr-un singur dispozitiv se pot seta urmatoarel configuratii: - 1-contactarea nivelului de lichide conductive (prin conectarea H si D) - 2-contactarea nivelului de lichide conductive - Semnalul de iesire se poate seta cu intarziere (0.5-10s) -Ajustare fina prin potentiometru -Separa galvanic UNI 24..240V AC/DC - Contact iesire 1x contact comutator 8A/250V AC1

Comutator de nivel - lichide- Model: HRN - 6

-Detalii produs Dispozitivul este conceput pentru monitorizarea nivelului de apa din rezervoarele masinilor de pompieri. - Dispozitivul poate fi utilizat pentru monitorizarea nivelului unor lichide conductive din piscine si rezervoare. - functia 1 urmareste nivelul minim si maxim al adancimii, de exemplu in cisternele masinilor de pompieri, bazinelor etc - functia 2 mentine nivelul adancimii in colectorii de apa, bazine, piscine etc selectarea unei functii particulare se face prin jumper pe partea din fata - nivelul adancimii este indicat pe panou sau dispozitiv prin LED... - Dispozitivul monitorizeaza pana la 5 mivele, utilizand 6 sonde (0 sonda comuna). - Sonda comuna poate fi inlocuita cu un material conductor sau chiar cu rezervorul in sine (daca este metalic) - Indicator transparent de nive,l pentru fiecare senzor cu LEDuri pozitionate pe panoul frontal al dispozitivului. Este posibila si conectarea unui alt modul de indicare (ex. in cabina masinii de pompieri). - Reglarea senzitivitatii in raport cu conductivitatea lichidului. - Intarziere reglabila - eliminarea nivelelor intermediare (ex. cand rezervorul este plin). Frecventa de 10Hz previne polarizarea lichidului. - Tensiunea de alimentare: 12 .. 24V DC (pentru a putea fi utilizat in cazul amsinilor de pompieri) sau separa galvanic 230V AC (pentru uz general). - Releul de contact:16A pentru semnalizarea pozitiei plin/gol a rezervorului (acordat la functia aleasa). - Grad de protectie: IP65

Regulator electronic de nivel SUB/MATIC

Regulatorul de nivel pentru lichide SUB/MATIC se diferentiaza de alte produse similare datorita faptului ca are incorporat mai multe functii: - posibilitatea de alimentare cu 24V - 250V - 400V c.a. - circuitele de comanda presostat/plutitor si sondele de nivel sunt alimentate cu tensiune foarte mica -poate comanda direct o electropompa pana la 2HP - 250V -led-uri de semnalizare a starii electropompei -intrerupator pentru functionarea automata/manuala -releu pentru alarma.... Pentru mai multe detalii contactati-ne!

235 RON/bucata SC Technoresort srl Harghita
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: