rulou din plastic
.

Rulou din plastic

Cautari similare:
   mese de gradina      rulouri textile      garaj din lemn      cardin      dinastia lux      pavilion gradina montare      pahare din carton      balustrada din fier      dulap plastic 3 usi      gradina   
rulou din plastic: Rezultate in produse -(8) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Intrerupatoare Vimar Plana ,ansamblu 3 module - ornament metalizat aur mat

Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul. Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A, in constructie normala sau speciala : -deviator (cap scara ) - inversor( cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu comanda dublu sens,pentru rulouri,usi. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu).In varianta standard se vede pe timpul noptii un iel luminos de culoare rosu-portocaliu .Daca se doreste se poate inlocui clapeta cu alta care are un difuzor de lumina transparent (accesoriu) prin care poate trece si lumina verde sau albastra, daca se folaseste un bec corespunzator .De asamenea la cerere se pot comanda clapete cu simboluri standardizate (pentru spitale ;hoteluri,institutii ,etc.) Produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module,la care s-a atasat o placa (rama)corespunzatoare din plastic metalizat - aur mat sau lucios. Se poate monta intr-o doza (Vimar ; Bticino ; Gewiss ), ST sau CG de 3 module. Vimar Plana este o gama completa care ofera posibilitatea montarii oricarui dispozitiv electric pentru instalatia electrica in executie clasica sau casa inteligenta

Intrerupatoare electrice modulare- Vimar Plana -refex orange

Ansamblu modular- Vimar Plana ,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu).In varianta standard se vede pe timpul noptii un iel luminos de culoare rosu-portocaliu .Daca se doreste se poate inlocui clapeta cu alta care are un difuzor de lumina transparent (accesoriu) prin care poate trece si lumina verde sau albastra daca se folaseste un bec corespunzator .De asamenea la cerere se pot comanda clapete cu simboluri standardizate (pentru spitale ;hoteluri,institutii ,etc.) Produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa (rama )corespun-zatoare din plastic dublu placat ( reflex). Se poate monta intr-o doza (Vimar ; Bticino ; Gewiss ), ST sau CG de 3 module .

Intrerupatoare electrice Vimar Plana -ansambu 3 module

Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul. Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A, in constructie normala sau speciala: - deviator (cap scara) - inversor (cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu comanda dublu sens, pentru rulouri, usi. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu). In varianta standard se vede pe timpul noptii un iel luminos de culoare rosu-portocaliu. Daca se doreste se poate inlocui clapeta cu alta care are un difuzor de lumina transparent (accesoriu) prin care poate trece si lumina verde sau albastra, daca se foloseste un bec corespunzator. De asemenea la cerere se pot comanda clapete cu simboluri standardizate (pentru spitale; hoteluri, institutii, etc.) Produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module, la care s-a atasat o placa (rama) corespunzatoare din plastic metalizat-aur mat sau lucios. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticins; Gewiss), ST sau CG de 3 module.

67.1 RON/ansamblu Lotus Electronic Bucuresti

Intrerupatoare electrice VIMAR Plana -Reflex

Ansamblu modular Vimar Plana, alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul. Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala: - deviator (cap scara) - inversor (cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens, pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj, etc. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu). In varianta standard se vede pe timpul noptii un iel luminos de culoare rosu-portocaliu. Daca se doreste se poate inlocui clapeta cu alta care are un difuzor de lumina transparent (accesoriu) prin care poate trece si lumina verde sau albastra daca se folaseste un bec corespunzator. De asemenea la cerere se pot comanda clapete cu simboluri standardizate (pentru spitale; hoteluri, institutii, etc.). Produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa (rama) corespunzatoare din plastic dublu placat (reflex). Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module.

Intrerupatoare Vimar Plana-ansamblu trei module

Ansamblu de intrerupatoare - Vimar Plana alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul de 10A /250Vca. Configuratia ar fi putut fi formata si din intrerupatoare in constructie normala sau speciala ,de 10 sau 16A : -deviator (cap scara) - inversor(cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu comanda dublu sens,pentru rulouri, usi. Intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze (accesoriu). In varianta standard se vede in intuneric un inel luminos de culoare rosu-portocaliu, discret care nu deranjeaza in timpul noptii. Produsul prezentat este o configuratie de 3 intrerupatoare de 10A, un modul, ansamblate pe un suport de 3 module, la care s-a atasat o placa ornament de trei module in plastic metalizat in nuante Argento Opaco, Nichel Opaco sau Champagne Opaco. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module. Lotus Electronic mai comercializeaza produse modulare: Bticino, Gewiss, Master, Unica Pentru detalii sau comenzi va rugam sa ne contactati.

47.8 RON/ansamblu Lotus Electronic Bucuresti

PLASE ANTIINSECTE

Plasele de ţânţari sunt foarte eficiente în împiedicarea pătrunderii insectelor în locuinţă. Sunt ideale pentru ferestre, uşi de intrare sau balcon Au o manevrabilitate uşoară şi solicită o întreţinere minimă. Se pot monta în mai multe variante, cu ramă fixă din plastic şi aluminiu, mobilă cu prindere in balamale, sau tip rulou cu casetă din aluminiu respectiv cuplată sau încorporată în cutia de rulou. Plasele antiinsecte pot fi montate la usi si ferestre.

PLASE TANTARI

Plasele de ţânţari sunt foarte eficiente în împiedicarea pătrunderii insectelor în locuinţă. Sunt ideale pentru ferestre, uşi de intrare sau balcon Au o manevrabilitate uşoară şi solicită o întreţinere minimă. Se pot monta în mai multe variante, cu ramă fixă din plastic şi aluminiu, mobilă cu prindere in balamale, sau tip rulou cu casetă din aluminiu respectiv cuplată sau încorporată în cutia de rulou. Plasele antiinsecte pot fi montate la usi si ferestre.

rulouri plastic transparent

RULOURI PLASTIC TRANSPARENT RULOU DIN PLASTIC TRANSPARENT (PERETI DIN PLASTIC TRANSPARENT) IDEAL PENTRU ,TERASE BALCOANE: Se foloseste pe timp de iarna in scopul de a proteja de ploaie ,vant,zapada. Avantajele acestui sistem sunt ca vara se pot rula pe tamburul existent in interiorul casetei pentru a lasa terasa libera Caracteristici: -plasticul transparent are o grosime de 0.8 mm -tara de origine este japonia -maleabil ca o gelatina -rezista la temperaturi de -50 de grade celsius -transparenta este la fel ca si la geamurile standard -retine caldura in locurile unde se folosesc surse de caldura -dimensiunile maxime pentru un singur rulou din plastic transparent pentru a avea o functionalitate corecta sunt de 5 metri lungime si 3.5 metri inaltime -mecanismul de stangere al plasticului standard este manual(manivela) -optional se pot dota cu motor –buton; -telecomanda -sistemul metallic standard este din aluminiu de culoare alba(vopsit in camp electrostatic) -optional se poate vopsi in culoarea dorita -plasticul transparent are o garantie de 5 ani

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: