sac de autonivelant
.

Sac de autonivelant

Cautari similare:
   saci menajeri      autonivelanta Ultraplan e eco prim      saci iarna      sac pentru jucarii      sac de box      sac de dormit iarna      sac jucarii      autonivelanta Ultraplan      sacose hartie      SACOU BARBATI   
sac de autonivelant: Rezultate in produse -(7) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Sapa autonivelanta parchet Ultraplan

Alege Calitatea si noi te rasplatim Cumpara 25 de saci de sapa autonivelanta Ultraplan pentru montarea de parchet masiv si primesti gratuit si scule ajutatoare, o rola cu tepi pentru dezaerarea sapei si o galeata gradata de plastic de 25 de litri pentru transportul si masurarea precisa a apei de preparare. Iar daca alegi sa cumperi si rasini poliuretanice sau epoxidice de consolidare sau bariere de umiditate pentru montajul de parchet, la 2 bidoane de Eco Prim PU 1 K sau 4 seturi de Primer MF EC Plus, primesti gratuit ca echipament de protectie si o pereche de pantaloni de lucru. Promotie valabila in perioada 02.04–31.05. 2012 prin Partenerii autorizati. Eco Prim PU 1K 10 kg – rasina poliuretanica, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori pentru sape grosiere de ciment, cu umiditate maxim 5% masurata CM. Primer MF EC Plus 5 kg - rasina epoxidica bicomponenta, fluida, fara solventi, corp solid 100%, cu rol de material de consolidare si bariera de vapori. Excelenta putere de patrundere in suport fara a fi diluata. Ultraplan 23 kg - sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu priza si uscare ultra-rapida, certificata GEV EMICODE EC 1, turnare pâna la 10 mm sau în adaos cu nisip pâna la 20 mm. Acest sistem constituie o soluţie de calitate, ECO, accesibil tuturor utilizatorilor, ce raspunde nevoilor la montarea pardoselilor din lemn sau parchet, în cadrul oricarei lucrari de renovare sau constructie.

ULTRAPLAN sapa autonivelanta

ULTRAPLAN, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, cu grosime de turnare 3-10 mm. Obs. La turnarea in grosime de 20 mm la un sac de autonivelanta se adauga 30% in greutate nisip cernut sort 0-4 mm. Rezistenta la compresiune, 30 N/mmp. Marcata CE, CT-C30-F7-A2fl, (GEV EMICODE EC1). Ambalaj: sac 23 kg. Consum: 1,6 kg/ mp la 1 mm de grosime. Aplicare: cu racleta sau spatula metalica.

Sapa autonivelanta parchet, Ultraplan

CALITATE/ SUPER PRET ! Ultraplan, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de turnare de la 3-10 mm. *Pentru turnare in grosime de 20 mm la un sac de autonivelanta se adauga 30% in greutate nisip cernut sort 0-4 mm. Sapa autonivelanta Ultraplan este ideala la lucrari de montaj parchet masiv, covor pvc, linoleum sau covor de cauciuc de trafic intens. Ambalaj: sac 23 kg. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. Rezistenta la compresiune la 28 zile, 30 N/mmp. Clasificata UPEC, P3. Timp de uscare: ~ 24 ore. APLICARE: cu spatula metalica sau pompa. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret sac 23 kg FARA TVA.

15.64 EURO/23 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta trafic intens Ultraplan Maxi

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, de interior, cu grosime de aplicare de la 3-30 mm, pentru pardoseli de trafic greu. Apta pentru imbracaminti tip covor cauciuc, covor pvc de trafic, parchet masiv montat prin lipire cu adezivi. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. Rez. la compresiune la 28 zile, 35 N/mmp. APLICARE: cu racleta sau spatula metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 25 kg, FARA TVA.

14.25 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta Ultraplan Eco

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de aplicare de la 1-10 mm, cu o redusa emisie de substante organice volatile (VOC). Apta pentru parchet montat prin lipire cu adezivi. Rez. la compresiune la 28 zile, 26 N/mmp. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. APLICARE: cu spatula sau racleta metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 23 kg, FARA TVA.

11.96 EURO/23 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta cu intarire rapida Novoplan 21

CALITATE/ SUPER PRET ! Sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire rapida, de interior, cu aplicare in grosime de la 1-5 mm. Apta pentru mocheta, covor PVC, linoleum. Permite aplicarea de parchet dar numai montat flotant. Rez. la 28 zile, 22 N/mmp. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. APLICARE: cu spatula sau racleta metalica. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 23 kg, cu TVA.

11.00 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Liant sapa egalizare cu uscare in 24 ore, Mapecem

CALITATE/ SUPER PRET ! Liant hidraulic special (aditivat), pentru prepararea sapelor grosiere de egalizare, cu intarire si uscare ultrarapida, fara contractii. *Sapa ajunge la umiditate de doar 2% CM dupa numai 24 ore, pentru sapa cu o grosime de 4 cm. *Dupa 3 ore de la prepararea si turnarea sapei cu ciment Mapecem, pe ea se poate monta gresie sau piatra naturala, dupa 4 ore se poate turna sapa autonivelanta, dupa 1 zi pe sapa de egalizare se poate monta parchet masiv sau stratificat. Rez. la compresiune la 28 zile, 45 N/mmp. Dozare: 350-450 kg MAPECEM /1 mc de agregate cu sort 0-8 mm. CONSUM: 3,5-4,5 kg/mp/cm de grosime. APLICARE: amestec semiuscat, care se poate turna mecanizat cu pompe de sapa sau manual, dupa care se compacteaza si se driscuieste. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac de 20 kg, FARA TVA.

23.80 EURO/20 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: