saltea visco pocket
.

Saltea visco pocket

Cautari similare:
   saltea de pat      saltea melody      saltea ortopedica      salteaua dragostei      saltea de joaca      saltea bebe      saltea relaxa      saltea 90 x160      suport saltea      Salteaua Exclusive Lovely   
saltea visco pocket: Rezultate in produse -(2) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Saltea Visco Pocket 100

www.mobilamall.ro Datorita sistemului de arcuri Pocket si a celor cinci zone de greutate, fiecare parte a corpului va fi sustinuta de arcuri special concepute pentru presiuni diferite. Salteaua este tratata antibacterian si contra tantarilor. Tencel, structura folosita la fabricarea acestei saltele, este produsa din fibra de celuloza de eucalipt, calitate ce face tesatura sa fie fina ca matasea. Tesatura este demontabila si poate fi spalata. Grosime: 23 cm.

Saltea Isabella Trio

Saltea cu structura dubla de arcuri impachetate Multi-level Twin Pocket Springs Isabella trio este o capodoperă de măiestrie, unică, construita pentru a rezista in timp.Utilizeaza in exclusivitate mondiala structura Multi-level Twin Pocket Springs,combinatia perfecta pentru o sustinere ergonomica dar in acelasi timp foarte confortabila. Stratul de contact este in Forma-Therm Memory Essence(material ecologic viscoelastic termosensibil,deriva din uleiuri de origine vegetala) absoarbe caldura corpului si distribuie presiunea pe toata suprafata saltelei evitand compresiile excesive asupra corpului. Este o saltea "No Turn",se utilizeaza pe tot parcursul anului pe o singura latura si nu necesita o intretinere speciala(se roteste cap/picioare). Isabella trio este compusa din trei straturi interne de portanta si sustinere ergonomica: 1. strat de contact in Forma-Therm Memory Essence + Aquacell Green UltraSoft (introdus in Pillow Top) 2. strat intermediar cu structura de arcuri impachetate ultra-scurte Extra-Soft 3. structura de sustinere cu arcuri impachetate Multi-level Pocket Springs Designul benzii laterale evidentiaza cele trei straturi interne de confort si suport ergonomic diferenţiat. Măiestria cu care este realizata se poate observa din pretioasa tesatura Silversave (material cu inserţie de fire fine "Gold lurex).

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: