sc marcofil prodimex
.

Sc marcofil prodimex

Cautari similare:
   sc marcofil prodimex      SC MARCOFIL PRODIMEX SRL      MARCOFIL PRODIMEX SRL      sc marcofil      marcofil      marcofil prodimex      marcofil.   
[Pagina 1 din 1]

CABLU MSUDC 25

Cablu cu constructia conductorului de cupru clasa 6 si manta de cauciuc, folosit pentru legarea clestilor aparatelor de sudura. Disponibil in sectiuni de 16-95 mm2. Produsul e disponibil in orice cantitate.VANZARI EN GROS SI EN-DETAIL.Preturi negociabile. PRETUL ESTE VALABIL IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Conductor FY 4

Conductor utilizat la instalatiile de interior, din CU, constructie clasa 2, cu izolatie din PVC. Disponibil intre 0,75 si 240 mm2. Produsul e disponibil in orice cantitate.VANZARI EN GROS SI EN-DETAIL.Preturi negociabile

Cablu MCCG 3*1.5

Cablu electric cu conductori de CU constructie clasa 6, izolatie de cauciuc, manta de cauciuc, folosit la alimentarea instalatiilor mobile. Disponibil in variante pornind de la 1x4 pana la 3x240+120 mm2.Se vinde la metru liniar. PENTRU ORICE ALTE TIPODIMENSIUNI SAU INFORMATII SUNATI LA TEL:0722386009 sau pe mail: office@marcofil.ro. PRETUL ESTE VALABIL IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: