scara elite s
.

Scara elite s

scara elite s: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Scari interioare Elite S

Scara ELITE S cu un design modern, zvelta si luminoasa este realizata in combinatie de metal ( structura autoportanta ) si lemn de esenta tare de fag pentru trepte si, eventual, mana curenta Imbinarea diferitelor componente se face cu elemente de asamblare metalice foarte rezistente si in acelasi timp usor de montat. Balustrada scarii Elite S este realizata din balustrii din teava metalica si mana curenta din lemn

Scari interioare Elite C

Scara ELITE S cu un design modern, zvelta si luminoasa este realizata in combinatie de metal ( structura autoportanta ) si lemn de esenta tare de fag pentru trepte si, eventual, mana curenta. In ciuda formei aparent fragile, este o scara robusta si foarte rezistenta.

Jacuzzi / Spa Exclusive Elite

In spiritul relaxarii va prezentam noul jacuzzi / spa Elite Exclusive, unde luxul se imbina armonios cu tratamentul terapeutic prin efectul jeturilor de apa si aer. Acest spa pentru 6 persoane ofera un sistem unic de relaxare prin jeturi de apa care asociat cu un sistem unic de distributie a curentilor de apa prin 58 de jeturi va ofera o senzatie de tonifiere dupa o zi de incordare si o relaxare atat fizica cat si psihica. Optiuni: Capacitate: 6 persoane Dimensiuni: 235x235x97 cm Volum apa: 1900 l Greutate: 500 kg Jet-uri: 58 jet-uri RVS Pompe electrice: 3 pompe de apa Aqua-Flo 5PK si 1 pompa aer 2PK, 220 V/ 380 V 50 hz 25 Amp Sistem audio: Sistem audio cu 6 boxe si un subwoofer + telecomanda Lumini:Iluminare cu LED-uri (culori alternative cu iluminare slaba, cascade de lumini) -Sistem de filtrare continua -2 cascade -2 Aparate de masaj cervical cu jeturi -Ozonator Balboa -Sistem operare Balboa digital -Control de la distanta al sistemului audio prin telecomanda -Lemn de cedru rosu -Husa de acoperire inclusa(incl.coverlift) -Scara inclusa -Deviatori de jet-uri pentru locuri si pat. Garantie 5 ani! Produs in USA.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: