scari din lemn in forma de
.

Scari din lemn in forma de

Cautari similare:
[Pagina 1 din 1]

Un nou model de scara - GRANADA

Modelul GRANADA este o imbinare a traditionalului cu clasicul. Prelucrarea si finisarea materialelor cu tehnologii moderne dau formei acestei scari un aspect modern de calitate superioara. Specifica scarii Granada este forma celor doua vanguri in care, vangul dinspre perete este continuu iar cel dinspre interior este in trepte. Scara de interior GRANADA poate fi echipata cu balustrade elegante complet din lemn sau cu balustrade in combinatie de metal cu lemn si se asorteaza cu amenajari interioare diverse.

Placare cu lemn scari interioare

O scara din beton prezinta foarte multe imperfectiuni de aceea placarea acesteia este solutia ideala. Stairs Expert vine cu solutii moderne complete atat pentru trepte cat si pentru inchiderea golurilor cu balustrade. O lucrare profesionala de placare cu lemn transforma scara din beton intr-un ``obiect`` central de amenajare interioara.

Scari interioare din lemn DESIREE S

Scari traditionale, realizate in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe o singura parte, cu sau fara contratreapta, ajungandu-se la o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Desiree-ul S fara contratreapta este o versiune de baza , economica, care prin forma aerisita imbina perfect clasicul cu modernul satisfacand atat asteptarile si dorintele clasicilor-traditionalisti cat si ale celor care apreciaza modernul, noul , tinerescul.

Scari elicoidale RONDA

Fiind realizata in intregime din lemn scara RONDA poate fi incadrata in categoria scarilor traditionale dar nu si clasice deoarece forma in spirala o apropie mai mult de cele moderne. Scara RONDA face parte din marea familie a scarilor in spirala si se distinge prin doua caracteristici aparte: - este realizata in intregime din lemn - are o forma exterioara patrata

ULTRABOND P997 1K T,adeziv rapid

ULTRABOND P997 1K T, adeziv poliuretanic monocomponent, tixotropic, elastic, fara apa sau solventi cu intarire la umiditate. Se aplica sub forma de cordoane la lipirea elementelor pentru trepte, contratrepte, plinte sau la montalrea de parchet triplu stratificat. Obs. Adeziv tixotropic, economic, pentru lipirea si fixarea de plinte sau la placari in camp cu mozaic din lemn pe suprafete verticale (stalpi, pereti). Timp deschis: 110 minute. Pietonabil: dupa 12 ore. Intarire finala: dupa 3 zile. Ambalaj: salam de 600 cc (600 ml). Consum pe salam de 600 cc: 2 mp la scari, adeziv aplicat in cordoane; 4-6 mp parchet triplustratificat adeziv aplicat in cordoane; 15 m liniari de plinta. Aplicare: cu pistolul pentru salam. Se vinde la box.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: