scaun auto marco polo
.

Scaun auto marco polo

Cautari similare:
scaun auto marco polo: Rezultate in produse -(6) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Husa din bumbac pentru scaune auto, Inglesina

Husa din bumbac pentru scaune auto Pentru protectia scaunului auto. Se monteaza pe scaunul si spatarul scaunelor auto Inglesina. Lavabila la 30 grade C. 100 % bumbac . Disponibila pentru modelele: Huggy, Marco Polo si Moovy.

100 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto, Marco Polo, Inglesina

Marco Polo reprezinta ultima generatie in materie de scaune auto pentru copii, realizat special pentru nou-nascuti. Scaun auto, Marco Polo, Inglesina Este extrem de comfortabil, multumita inaltatorului special si multiplelor trepte de inclinare a spatarului. Omologat conform normelor europene ECE 44/04 si echipat cu tehnologia SHP (Side Head Protection - Protectie Laterala a Capului), ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale. Grupa 0+/1: intre 0 si 18kg. Sistem de centuri de siguranta in 5 puncte; Sistem de torsionare a centurii pentru o fixare in siguranta a scaunului pe bancheta masinii; Spatar reglabil in 6 pozitii, de la pozitia de calatorie la cea de somn. Husa detasabila si lavabila la 30°c. Pozitionare in masina : invers directiei de mers pana la 10kg si cu fata spre sensul de mers intre 9 si 18kg. Este interzisa pozitionarea pe scaunul din fata daca air-bag-ul este activ. In conformitate cu standardul european ECE R44/04. Accesorii optionale: - husa din bumbac 100 % anti-transpiratie. Detalii aici..

860 RON ZonaBebe.ro Cluj

Fotoliu auto Marco Polo

Fotoliul Marco Polo este un scaun auto care ofera comfort si siguranta. Este dotat cu centuri de siguranta in 5 puncte reglabile si aparatori pentru umeri. Scaunul se inclina in 6 pozitii, de la pozitia de calatorie, la pozitia de somn. Este ergonomic si comod. Realizat din materiale de cea mai buna calitate. Husa este detasabila si se poate spala la 30 grade C. Garantie: 2 ani Respecta standardul european 44/04.

Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.
  Produs indisponibil.

672 RON voinicel.ro Iasi

SCAUN AUTO MARCO POLO

Scaun auto Marco PoloSpatar reglabil in 6 pozitii in functie de necesitati.Centura de prindere in cinci puncte.Husa lavabila la 30 grade Celsius.Husa anti-transpiratie este inclusa in pretul scaunului autoEchipat cu pernuta pentru umeri, cap, spate si fund.Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

FOTOLIU AUTO MARCO POLO+husa bumbac

Spatar reglabil in 6 pozitii in functie de necesitati. Centura de prindere in cinci puncte. Husa lavabila la 30 grade Celsius. Echipat cu pernuta pentru umeri, cap, spate si fund. Important: pentru bebelusii cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre directia de mers, iar pentru copiii cu greutatea 10-18 kg se recomanda pozitionarea scaunului cu fata spre directia de mers.

747.2 RON 4bebe.ro

Inglesina - SCAUN AUTO MARCO POLO 0- 18 KG

Marco Polo reprezinta ultima generatie in materie de scaune auto pentru copii, realizat special pentru nou-nascuti. Este extrem de comfortabil, multumita inaltatorului special si multiplelor trepte de inclinare a spatarului. Omologat conform normelor europene ECE 44/04 si echipat cu tehnologia SHP (Side Head Protection - Protectie Laterala a Capului), ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale. Grupa 0+/1: intre 0 si 18kg. Sistem de centuri de siguranta in 5 puncte;

Sistem de torsionare a centurii pentru o fixare in siguranta a scaunului pe bancheta masinii; Spatar reglabil in 6 pozitii, de la pozitia de calatorie la cea de somn. Husa detasabila si lavabila la 30°c. Pozitionare in masina : invers directiei de mers pana la 10kg si cu fata spre sensul de mers intre 9 si 18kg. Este interzisa pozitionarea pe scaunul din fata daca air-bag-ul este activ. In conformitate cu standardul european ECE R44/04. Accesorii optionale : Husa din bumbac anti-murdarire.  

748 RON idealbebe.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: