scaun directorial
.

Scaun directorial

Cautari similare:
scaun directorial: Rezultate in produse -(10) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

SCAUN 5401

Modelul 5401 este un scaun directorial recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

450 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN LGA 68A

Modelul LGA 68A este un scaun directorial tapitat pe PIELE recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Mecanismul permite reglarea in inaltime a scaunului.

270 RON/BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

Birou Directorial DM – 130

Comercializam si producem pentru Dvs mobilier pentru birouri manageriale, birouri directoriale: dulapuri, vitrine, biblioteci, bibliorafturi, scaune manageriale, scaune sali de consiliu, birouri manageriale, birouri operationale etc. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com. Impresioneaza !

Scaun Directorial H-608

Scaun managerial ce indeplineste cele mai exigente criterii si asigura confort sporit pentru spatele Dvs. Detalii tehnice scaun managerial: piele ecologica neagra, spatar elastic ce se adapteaza si sustine spatele, 5 picioare cu roti si telescop reglabil in inaltime. Scune cu Mobila Comanda .com

Fotoliu directorial Tomy

Piele pe partea frontala si scai pe partile laterale si dorsale. Dispozitiv de inclinare simultana a sezutului cu spatarul.

Fotoliu directorial Macro, stofa neagra

Sezut si spatar din material textil. Dispozitiv de inclinare simultana a sezutului cu spatarul. Structura cromata.

Fotoliu directorial Zeus, piele neagra

Piele pe partea frontala si scai pe partile laterale si dorsale. Dispozitiv de inclinare simultana a sezutului si spatarului.

Fotoliu directorial Hera, piele neagra

Sezut si spatar din piele naturala. Dispozitiv de inclinare simultana a sezutului si spatarului. Structura cromata.

Scaun Directorial Stofa

DESCRIERE: bra&-355;e &-351;i baz&-259; din plastic,.tapi&-355;erie stof&-259;, piastr&-259;.

Scaun Directorial Piele

DESCRIERE: Imitatie Piele - discount de pana la 20%.Spatar inalt , mecanism cu balans reglabil in functie de greutate, brate si baza de lemn..

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: