scaun metalic sezut spatar plastic
.

Scaun metalic sezut spatar plastic

Cautari similare:
   scaun birou copii      pix metalic cu 4 mine      Scaun de Servit Masa Aurora Deluxe      dop scaun      scaune gradina      scaune de birou      sigili plastic      pat scaun crap      scaune de gradina      dula p metalic   
scaun metalic sezut spatar plastic: Rezultate in produse -(3) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Scaun auto OPTIMA PRO, Espiro

Scaun auto OPTIMA PRO, model 2010, pentru categoria:9-25 kg! Scaunelul poate fi inclinat pe un sasiu rigid avind o constructie metalica masiva acoperita cu material plastic. Acesta este conceput cu un sistem de pirghii pentru inclinarea concomitenta al sezutului si a spatarului Ofera confort maxim in timpul calatoriei si asigura protectie corecta laterala pentru cap si umeri. Este un scaun auto realizat din materiale de calitate superioara. Sistem de calitate: ISO 9001:2000; ofera protectie sporita in cazul unui impact. Dispune de centura de prindere in 5 puncte conform standardelor europene:ECE R44/04. Centura de prindere este dotat cu pernute pentru umeri Dotat cu reductor pentru cap Zona capului este mai bine protejata impotriva impactului lateral, datorita materialului pufos cu care este captusit. Protectia laterala este foarte importanta, deoarece aprox.70% dintre accidentele care au loc rezulta din impact lateral. Tetiera este reglabila pe inaltime, acesta fiind unic in productia scaunelor auto. Spatarul poate fi inclinat in 3 pozitii ca astfel si cei mai mici sa poata doarma linistit. Calatoriile lungi astfel nu mai sunt o povara pentru parinti si bebe. Husa detasabila si lavabila manual la 30 grade celsius. Materialul husei prezinta bune caracteristicii de aerisire care faciliteaza ventilarea aerului, impiedicand transpirarea copilului. Utilizati intotdeauna centura de siguranta a autovehiculului!

539 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun auto OPTIMA, Espiro

Espiro OPTIMA â este inventia cea mai noua de pe piata. Acesta fiind primul scaun multifunctional creat de ESPIRO pentru un bebe bucuros. OPTIMA este astfel conceputa ca sa acopere o plaja cat mai mare de greutate timp astfel : Grupa 1 : 0 â 13 kg Grupa 2 : 13 â 25 kg Astfel sa vreat o pernita reductoare pentru nou nascutii, care poate fi detasata la atingerea greutatii de 15 kg. Scaunelul cu pernita reductoare poate fii inclinata pe un sasiu rigid avind o constructie metalica masiva acoperita cu material plastic.Acesta este conceput cu un sistem de pirghii pentru inlinarea concomitenta al sezutului si spatarului in forma de â scoicaâ. Ofera confort maxim in timpul calatoriei si asigura protectie corecta laterala pentru cap si umeri. Este un scaun auto realizat din materiale de calitate superioara. Sistem de calitate : ISO 9001:2000 ; ofera protectie sporita in cazul unui impact. Dispune de centura de prindere in 5 puncte conform standardelor europene : ECE R44/04. Centura de prindere este dotat cu pernute pentru umeri si catarama, pentru o mai buna protectie a bebelusului. CARACTERISTICII : Dotat cu reductor pentru cap si cotiere ergonomice . Zona capului este mai bine protejata impotriva impactului lateral, datorita materialului foarte pufoasa cu care este captusita. Protectia laterala este foarte importanta, deoarece aprox. 70 % dintre accidentele care au loc rezulta din impact lateral. Titiera este reglabila pe inaltime ,acesta fiind unic in productia scaunelor auto. Spatarul poate fi inclinat in 6 pozitii ca astfel si cei mai mici sa poata doarma linistitii.Calatoriile lungii astfel nu mai sunt o povara pt parintii si bebe. Husa detasabila si lavabila manual la 30 grade Celsius. Materialul husei prezinta bune caracteristicii de aerisire .care faciliteaza ventilarea aerului, impiedicand transpirarea copilului. Scaunelul poate fi utilizat pe locul de langa sofer daca nu exista (este dezactivat) AIRBAG, sau pe un scaun din spate.Sistem rapid de instalare in autovehicul acesta se face in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si se fixeaza exclusiv cu centura de siguranta auto cu 3 puncte de ancorare. Utilizati intotdeauna centura de siguranta a autovehiculului. Partea laterala al sezutului este echipata un buzunar practic.

549 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun vizitator Edda, plastic

Sezut si spatar din material plastic. Structura metalica.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: