scaune de birou
.

Scaune de birou

Cautari similare:
   MOBILA DE BIROU      birou c alculator      calendar de birou      birouri calculator      birou mobila      scaune bar      scaune si mese      birou traduceri constanta      www.scaunebucatarie.ro      scaune plastic verde cu spatar   
[Pagina 1 din 3]  2   3 

SCAUN 5401

Modelul 5401 este un scaun directorial recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

450 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN BORA

Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.

160 RON/PE BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN 1080 MEK LX

Modelul 1080 MEK LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat în general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Înaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi înclinat si blocat în pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea înaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut

220 RON/Pe bucata ARENA S.R.L. Valcea

SCAUN LGA 68A

Modelul LGA 68A este un scaun directorial tapitat pe PIELE recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Mecanismul permite reglarea in inaltime a scaunului.

270 RON/BUCATA ARENA S.R.L. Valcea

biblioteci moderne

E, tetris,mobila polifunzionale inspirata omonimul joc inventat de Alexey Pazzhintnov in 1985 sase bucati de lemn masiv de forma si dimensiune diferita cu care creezi librarii paturi mase planuri de asezat,scaune,corpuri de agatat,si tot ce-ti vine in minte capacitatea tetrisului este de a acapara orice ambient si optimiza spatiul modulele sale permit sa remodelezi orice spatiu facand forme si functiuni noi in casa,la birou,in spatiile publice se monteaza si demonteaza cu usurinta,intr-un joc de solutii ce consente sa-l compui in mobila de care ai nevoie ESTE COMPUSA DIN 6 BUCATI CUB MIC,CUB MARE,UN DREPTUNGHI,UN T,UN S,UN L SE POT VINDE SI COMPONENTE SINGURE SAU MAI MULTE DE ACELASI FEL produs fabricat in italia in doua tipuri de lemn, fag si pawlonia,vopsite cu vopsele naturale marca Solas

799 EURO/compozitie MobilaEcologica Neamt

Birou copii

Birou si scaun fabricate din lemn,, sunt concepute special pentru diversele activitati pe care acestia le desfasoara(desen, pictura, jocuri, scris). Decorurile sunt protejate de un strat protector, masuta si scaunelele fiind foarte usor de curatat. Se pot curata cu o carpa umeda. Este regalbil pe inaltime la fel ca si scuanul. Dimensiunile trecute pe site sunt maxime ele se pot regla. Dimensiune : 60*45*68 cm (lungime*adancime*inaltime totala) Dimensiune scaunel: 35*30*36/65 cm (lungime*adancime*inaltime sezut/inaltime totala) Birourile pot fi pe albastru sau roz. (2-10 ani) Pentru mai multe detalii vorbim la telefon!!! Trimit si in tara prin curier.

150 RON Maripol Bucuresti

Mobila gradinita la comanda

Realizam pentru Dvs orice tip de mobila pentru gradinita: dulapuri haine, cuiere, bancute, masute si scaune, paturi pliabile, dulapuri jucarii, dulapuri depozitare, mese, birouri, tot ce aveti nevoie pentru o gradinita. Va asteptam cu cele mai bune oferte !

Scaun birou M-209A

Scaun birou cu sezut si spatar tapitat si brate din poliuretan moale in versiunea GTP. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului, iar spatarul mobil asigura balans fata spate pentru a asigura suportul lombar. Steaua metalica are roti pentru o mobilitate mai usoara. Scaune pentru birou cu Mobila Comanda .com !

Birou Directorial DM – 130

Comercializam si producem pentru Dvs mobilier pentru birouri manageriale, birouri directoriale: dulapuri, vitrine, biblioteci, bibliorafturi, scaune manageriale, scaune sali de consiliu, birouri manageriale, birouri operationale etc. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com. Impresioneaza !

Birou Operational DR – 608

Impresionati - va clientii, angajatii chiar si concurenta cu birouri operationale de calitate, cu un design deosebit si modern de la Mobila Comanda .com ! Comandati acum birouri oparatinale, scaune pentru birouri operatinale si restul mobilierului de care aveti nevoie pentru amenajarea biroului. Mobilierul se livreaza la pachet, neasamblat.

[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: