scaune manageriale
.

Scaune manageriale

[Pagina 1 din 1]

Scaun birou M-209A

Scaun birou cu sezut si spatar tapitat si brate din poliuretan moale in versiunea GTP. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului, iar spatarul mobil asigura balans fata spate pentru a asigura suportul lombar. Steaua metalica are roti pentru o mobilitate mai usoara. Scaune pentru birou cu Mobila Comanda .com !

Scaun Managerial S-202

Scaun managerial confortabil si elegant. Structura scaunului este din piele de culoarea neagra, spatar elastic ce asigura un confort deosebit pentru spatele Dvs. Scaunul tau Managerial cu Mobila Comanda .com !

Birou Directorial DM 130

Comercializam si producem pentru Dvs mobilier pentru birouri manageriale, birouri directoriale: dulapuri, vitrine, biblioteci, bibliorafturi, scaune manageriale, scaune sali de consiliu, birouri manageriale, birouri operationale etc. Mobila pentru biroul tau cu Mobila Comanda .com. Impresioneaza !

Scaun H-229

Comercializam pentru Dvs scaune pentru amenajarea birourilor, salilor de consiliu, salilor de protocol sau a spatiilor comerciale. Scaune manageriale, scaune pentru birou, scaune ergonomice, scaune moderne si de ultima generatie gasiti doar la Mobila Comanda .com !

Scaun ergonomic DJ-A006

Scaun ergonomic cu brate din plastic, spatar inalt ce asigura contact permanent zonei lombare, scaun prevazut cu cilindru cu gas-lift ce permite reglarea acestuia in pozitia dorita si este tapitat cu stofa fina, finisaj bej. Scaune ergonomice.

Scaun sala consiliu S-211

Scaun fotoliu pentru salile de consiliu, salile de protocol, birouri etc. Scaun fotoliu tapitat cu tesatura fina, cu brate din elemente de metal si plastic, suport scaun - din metal. Scaune de la Mobila Comanda .com !

Scaun Directorial H-608

Scaun managerial ce indeplineste cele mai exigente criterii si asigura confort sporit pentru spatele Dvs. Detalii tehnice scaun managerial: piele ecologica neagra, spatar elastic ce se adapteaza si sustine spatele, 5 picioare cu roti si telescop reglabil in inaltime. Scune cu Mobila Comanda .com

Scaun Managerial DM-202C

Scaun managerial ce asigura confort sporit spatelui Dvs. Scaun managerial din piele ecologica neagra, spatar elastic ce se adapteaza si sustine spatele, manere cromate acoperite partial cu piele, 5 picioare cromate cu roti si telescop reglabil in inaltime. Scaune manageriale!

Scaun DJ-M211

Scaun rotitor cu sezut din lemn stratificat, finisaj gri-argintiu, brate cu elemente metalice si piele ecologica. Scaunul se regleaza pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului. Steaua din metal cromat are roti pentru mobilitate. Scaune mobile.

Scaun piele ecologica M-617

Scaun managerial din piele ecologica bej, spatar mobil pentru suport lombar, brate cu elemente metalice si piele ecologica. Scaunul se poate regla pe inaltime cu ajutorul gas-lift-ului. Steaua din metal cromat are 5 roti pentru o mobilitate mai buna. Scaune manageriale.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: